söndag 16 december 2012

P2 planerar revansch mot övriga elit.

Lucio Gelli, ledaren för den rebelliska frimurarlogen P2, och hans mest kända figur, Silvio Berlusconi, planerar revanschen mot den övriga eliten. 


För att förstå vad det är som sker just nu i Italien, så krävs det att ni läser det jag tidigare skrev om de rebelliska P2-frimurarna, som blivit allt för rebelliska mot övriga elit. Bakom kulisserna har det nämligen pågått ett tyst krig mellan P2 (Propaganda Due) logen och övriga frimurare och jesuiter. P2 har förlorat mycket de senaste åren. Khadaffi lojal till P2 blev mördad, Silvio Berlusconi plockades bort från sin post som president, och Kirchner-klanen i Argentina har varit under hård press.

Men nu verkar vindarna vända. Silvio är tillbaka och han är arg! Han tänker inte förlåta eurokraterna för hur de satte demokratin ur spel i Italien, men främst för att de plockade bort Silvio och kraftigt överdrev Italiens behov av att ta emot krislån från EU. Det är ett grymt bedrägeri, och Silvio kommer med största sannolikhet att peka ut Mario Monti som en av ECB:s utsända teknokrat-agenter åt Frankfurt.

Valet kommer att äga rum den kommande våren, mitt under 2013 års ekonomiska kris om man ska tro på folk som Gerald Celente och Max Keiser. P2 har nu för avsikt att krossa euron en gång för alla som revansch. Och det blir Silvio som kommer att leda det hela. Men det intressanta slutar inte där. Senaste nytt är att euron kommer egentligen att delas itu, då en ny "storlira" uppstår som valuta även i övriga krisande länder i sydeuropa som eventuellt lämnar euron. Alltså kommer Grekland att införa liran istället för drachman.

Klarar de av detta, så är det en stor bedrift. Men först måste Silvio besegra eurokraterna som gärna vill se någon till vänster som är mer vänligt inställd mot EU att ta över. Det blir inte lätt om de nu tänker ta till fusk för att få bort honom. Men Silvio har varit med i leken tillräckligt länge för att veta vad det hela går ut på. Han har alltid varit en rå opportunist som svängt både mot och för eliten när det väl passat honom. Den här gången är han dock arg!

Håll utkik för hur svensk MSM rapporterar om Silvio. De avskyr honom men inte främst för korruptionanklagelser, utan snarare främst för att han faktiskt gillar snygga tjejer. Han passar inte in i kulturelitens postmoderna bild av hur en man ska vara. Hans politiskt inkorrekta skämt får PK-dårarna att snurra av ilska. Bara det ger honom ett plus från mig.

Silvio is back! Och han riktar sig nu mot Mario Montis bossar. 

1 kommentar:

  1. Delvis OT:
    Liberals Call For Murder Of NRA President, Members & Repeal Of Second Amendment
    http://freedomoutpost.com/2012/12/liberals-call-for-murder-of-nra-president-members-repeal-of-second-amendment/

    SvaraRadera