fredag 21 december 2012

Handen på hjärtat, är ni verkligen förvånade? - Public Service åsiktsregistrerar sina lyssnare.

Sanningen om Sveriges Radio. 


Det nazist-fascistiska-kommunist-socialistiska Public Service organet, Sveriges Radio (SR), i folk mun bättre känd som Socialistisk Radio, har nu officiellt avslöjats för att ha åsiktsregistrerat sina lyssnare. Det framgår från ett internt dokument som DN tagit del av. SR:s Erica Hedin försvarar tilltaget och förväntar sig att folk ska ha förståelse.

Handen på hjärtat, är ni verkligen förvånade? För mig var det här väntat. Och Public Service lär komma undan med detta, som de alltid har gjort. Det sovande folket kommer inte heller att vakna. Sverige är och har sedan länge varit en diktatur, och att hävda något annat är en lögn.

DN, SvD, AvP, FT, SR.

3 kommentarer:

 1. Nej, jag är inte förvånad. Sverige är en, åtminstone, demokratur. Vi opppositionella blir visserligen inte fängslade, men alla andra konsekvenser följer. Nu måste vi upplysta kämpa emot!
  http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Jag är mer förvånad över att det tog så lång tid innan det kom fram, är ju mer av en öppen hemlighet.

  Sen så kommer ni snart fängslas också, så det där att ingen fängslas för stunden är mer för att de inte hunnit fylla militär och polis med sina egna ännu (invandrare och andra förrädare (globalister)) men som är något de håller på med för fullt.
  Se här:
  https://www.flashback.org/t1790993
  https://www.flashback.org/t2014749

  En nation som låter främlingar ta samhällsviktiga positioner är en nation som går under förr eller senare då främlingarna gynnar sina egna först och främst.

  Något vi sett prov på genom historien och även idag.
  Bara titta på invandrarpolitikerna och deras motioner, det är ofta gnäll om att Sverige ska hjälpa deras grupp, det är så synd om de och blah blah blah.

  SvaraRadera
 3. Thoralf Alfsson (SD) berättar ännu mer om Radio Kommunist:
  RING P1 INTE BARA REGISTRERAR
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2012/12/23/9188440-ring-p1-inte-bara-registrerar/

  Alltid lika trevligt när de exponeras, det tackar vi Gud Fader i Jesus namn för.

  SvaraRadera