lördag 30 januari 2016

Nu inleds den svenska Statens censur på bred front.

2016 lanserar den svenska Staten censuren på allvar!
Tidigare i veckan kunde ni läsa om att den här bloggen censureras av FaceBook i Sverige. Nu har Statens medvetna mörkläggning av obekväma uppgifter upptrappats av den svenska socialistledda Staten.

Efter att den stora brittiska tidningen Daily Mail ifrågasatt åldern på migranten som mördat en libanesisk kvinna på ett asylboende i Mölndal, blev uppmärksamheten mycket kontroversiellt och fick stor spridning i Sverige. När den brittiska tidningen publicerade ytterligare en artikel som bekräftar att den invandrade mördaren inte är 15 år, så som svensk media påstår, så blev det för mycket för den svenska etablissemanget.

Numera möts svenska läsare av följande när de klickar sig fram till artikeln.Inte nog med detta, så bekräftar även Daily Mails svenska korre, Sara Malm, via Twitter, att artikeln om mordet på asylboendet är censurerade i Sverige. Alltså går det inte längre att förneka att den svenska Staten är inblandad i denna mörkläggning och att regeringen medvetet att svenskar ska fara illa pga den massiva invandringen från oppositionella kulturer till Sverige.

Som jag sa tidigare i veckan, och även Ingrid Carlqvist nämnt, så är det bara en tidsfråga innan Ygeman och regeringen ger sig på större alternativa medier. Så vi får hoppas att alla är redo. 2016 kan bli det stora censuråret. Året då Sverige bekräftar sin position som Stalins arvtagare.

Uppdatering!

Inte nog med detta, så censurerar Sverige även ytterligare en artikel i Daily Mail om Sverige, där de avslöjas att polisen lagt locket på för över 5 000 invandrarrelaterade grova våldsbrott.

Breitbart.

7 kommentarer:

 1. Konstigt. Enligt Daily Mail så är det tidningen själva som blockerar. Detta på inrådan av deras jurister. För övrigt kan jag bara upprepa att jag i alla fall inte har några som helst problem att se det som ska vara blockerat...

  SvaraRadera
 2. Jag använder Firefox, och till den webläsaren finns ett tillägg att ladda ner som heter "Zen-mate security". Aktiverar jag detta tillägg, så får jag en ny IP-adress så det ser ut som jag surfar från Tyskland. I gratisversionen har man några få länder att välja bland.
  Då var det inga problem att läsa Daily Mails reportage om Sverige, annars gick det inte...

  SvaraRadera
 3. We Provide Best Packers And Movers Chennai List for Get Free Best Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Household Shifting Services @
  Packers And Movers Chennai

  SvaraRadera
 4. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog.
  Packers And Movers Hyderabad

  SvaraRadera