måndag 25 januari 2016

FaceBook censurerar Det Opåverkade Sinnet.Har fått flera mejl och även några som hört av sig bland kommentarerna om att den här bloggen numera censureras av FaceBook.

Eftersom jag själv inte använder FaceBook har det varit svårt för mig att kontrollera detta. Men folk har hört av sig, och jag har försökt undersöka saken utan framgång. Vissa har hävdat att de fortfarande gått att länka till denna blogg. Vissa hävdar att vissa artiklar censureras och andra har hävdat att hela bloggen är censurerad.

En av mina läsare har hört av sig och sagt att hon blivit avstängd från FaceBook i 30 dagar, pga att hon länkade till en artikel i denna blogg.

Jag har tidigare sett att jag fått mycket trafik från FaceBook-användare. Men någon gång under den här månaden gick trafiken ner kraftigt. Så mycket tyder på att de som hört av sig har rätt. Dessa problem har jag inte haft tidigare, men det förvånar mig inte om det nu verkligen ligger till så.

De som vill höra av sig om detta kan mejla mig på: metalheadviking84@gmail.com 

Inrikesminister Ygeman har vid flera tillfällen de senaste veckorna, i synnerhet efter sexattackerna i Köln, talat om "hårdare tag" mot "näthat". Intressant nog har de artiklar som mina läsare länkat till inte ens handlat om invandring/mångkultur. Men jag utgår från att FaceBook (förmodligen i samarbete med Ygeman, precis som med Merkel) gått på min blogg och klassat den som "hate speech".

Måste ni vara på sociala medier, så ska ni så klart helst söka er till alternativ till FaceBook. Det är så klart självklart att bojkotta FaceBook. Men vissa jag talat med hävdar att de vill hålla kontakt med vänner. Vill ni vara nära era vänner, är det bättre att umgås med dem och höra av er. Den virtuella vänskap man har på FaceBook är inte värt mycket om man knappast är vänner i verkligheten.

Det kanske redan är kört för det här landet och den här kontinenten, världen. Jag hoppas bara att mina läsare har varit kloka nog att åtminstone ha påbörjat förberedelsen för vad som komma skall.

Vi kommer att få se mer av detta. Detta är bara början. Först blir det min blogg. Men med tiden kommer detta att sprida sig till större bloggar och sidor som Nyheter Idag, Fria Tider och Avpixlat. Det här ser jag som något som definitivt kommer att ske. I synnerhet så länge Sossen, Ygeman, är Inrikesminister och brottslingen, Eliasson, är Rikspolischef.

4 kommentarer: