onsdag 13 januari 2016

George Soros stödjer socialisten Bernie Sanders när Hillary skandalen växer och kampanjen kraschar.

Socialisten Bernie Sanders får stöd från George Soros, samtidigt som Clintons kampanj kraschar.
George Soros frontorganisation Move On har nu tagit ställning till att stödja socialisten, Bernie Sanders, kandidatur som presidentkandidat för demokraterna. Move On, precis som Media Matters (också Soros finansierad), TYT, Mother Jones och andra mindre alternativa vänstermedier, har aldrig tidigare tagit ställning för en enskild kandidat som nu.

Det finns i stort sätt bara tre kandidater kvar hos demokraterna. Martin O`Malley som ligger i botten och kommer att få kämpa för att få vara med i nästa debatt (sista debatten innan valomgångarna börjar i februari). Hillary Clinton, vars kampanj håller på att krascha fullständigt iom E-mail-skandalen som bara växer, samtidigt som det kommit fram att hon skyddat en våldtäktsman tidigare i karriären och även sin mans övergrepp på kvinnor. Och så Bernie Sanders, som öppet kallar sig för socialist.

Med stöd från George Soros så kanske nu Bernie Sanders har en möjlighet att på allvar hota Hillary Clinton, särskilt nu när hon fått så pass stora problem med sin kampanj. Även om Hillary fortfarande har en stabil ledning på nationell nivå, så har Sanders utmaning gjort en tajt race i de första delstaterna Iowa och New Hampshire, där det nu är i stort sätt jämt mellan de två kandidaterna. Detta kommer att bli intressant att följa de kommande veckorna.

Soros stöd till Sanders kommer på precis rätt tid, då Sanders-kampanjen lyckats slösa bort alla sina pengar på ett typiskt socialistiskt sätt. 

Men det är inte första gången som vi ser någon från etablissemanget ge sitt stöd till Sanders. Det har i flera månader ryktats om att KSA stödjer Sanders. Något som aldrig riktigt har bekräftats. Men Sanders har ju öppet varit för att ge KSA fria händer till att få leka polisstat i Mellanöstern. Det fanns tidigare ett stort tryck på Sanders att ta avstånd från KSA:s bombningar av Jemen, vilket han så småningom gjorde genom att påpeka att KSA skulle gynnas av att istället få styra hela Mellanöstern. Så Sanders linje är alltså att ge KSA fria händer i den muslimska världen.


InfoWars.

3 kommentarer:

 1. För övrigt gillar jag att du kommit tillbaka starkt.
  Niklas L
  We are Defeders of the Faith.... och så Heavy Duty, då förstås...

  SvaraRadera
 2. Måste få tipsa om O Store Gud i norsk version med Radiate på S*o*i*y...
  samma Metallhuvud

  SvaraRadera
 3. Get Packers and Movers Bhubaneswar List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Bhubaneswar Price Quotation instantly and Save Cost and Time. ✔✔✔Packers and Movers Bhubaneswar Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers Bhubaneswar

  SvaraRadera