lördag 9 januari 2016

Hade Tyska BND förhandkunskap om planerade muslimska våldtäktsvåg i Europa? - BND tippsade finsk polis om våldtäktsvåg i förväg!

BND:s bas i Berlin.
Tysklands säkerhets- och underrättelseorgan, BND, ska tydligen ha haft förhandskunskap om planerade våldtäktsvåg över Europa från de nyligen anlända muslimska invandrarna till Europa. Enligt finska YLE Radio1 ska finsk polis ha fått underrättelse om de planerade våldtäktsvåg i förväg från den tyska underrättelsetjänsten.

Tack vare tipsen från Tyskland kunde den finska polisen agera för att förebygga våldtäktsvågen så att det aldrig hann urarta sig på samma sätt som skedde i Köln, Tyskland, samma natt.

Om uppgifterna stämmer är det minst sagt intressant att BND valde att inte informera poliskåren i Köln om vad som var på väg att ske. Eller så informerade man polisen, som sedan valde att inte göra något för att förebygga våldtäktsvågen. Polischefen i Köln har nu fått sparken. Kanske för att han ljög, kanske för att han misslyckades med att hindra sina kollegor från att läcka relevanta uppgifter om vad som skedde på nyårsafton 2015.

Hur som helst så stinker detta. Vi vet sedan tidigare att BND länge haft en mycket nära samarbete med NSA. Så de har absolut alla resurser som behövs för att kontrollera FaceBook, Twitter, Instagram och diverse andra sociala medier för att hålla koll på eventuella planer på kriminella aktiviteter, i synnerhet vad gäller de nyanlända migranterna som verkar så förtjusta i sina iPhones och sociala medier.

Merkel har så klart tidigare förnekat om sin kunskap kring BND:s samarbete med NSA. Hennes hänvisning till okunskap om samarbetet var då det enda som räddade hennes regering från att kollapsa under 2015 då De Grüne faktiskt hotade med att utlösa regeringskris om inte Merkel gav några raka svar.

Tyvärr sitter Merkel säker nu. Och har istället ett nära samarbete med FaceBook för att jaga ner invandringskritiker som hon menar är ett växande problem i dagens Tyskland.

NO, Express, DM, TT.

4 kommentarer:

 1. Jaga kritiker av NWO finns alltid resurser till. En kula här, en där...
  Niklas L

  SvaraRadera
 2. I am really enjoying reading your well written articles. I think you spend numerous effort and time updating your blog.
  Packers And Movers Mumbai

  SvaraRadera
 3. Get Shifting/Relocation Quotation from ###Packers and Movers Delhi. Packers and Movers Delhi 100% Affordable and Reliable ***Household Shifting Services. Compare Transportation Charges and Save Time, Verified and Trusted Packers and Movers in Delhi, Cheap and Safe Local, Domestic House Shifting @
  Packers And Movers Delhi

  SvaraRadera
 4. Packers And Movers Bangalore Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Bangalore List, Compare Charges, Save Money And Time at
  Local Packers And Movers Bangalore

  SvaraRadera