söndag 28 juni 2015

Hot från eliten: Ebolautbrott att drabba Grekland ifall Grekland lämnar Euron.

Ebolautbrott kan drabba Grekland. Och det är ett hot från eliten.

Det är mycket som händer i Grekland just nu. Och både Grekland och EU höjer buden. Det är fortfarande oklart vilken sida som kommer att gynnas mest. En sak borde vara klart. Grekland kommer inte att få lämna Eurozonen ostraffat.

Därför tror jag också att Greklands nuvarande kommunistiska regering inte vill lämna Euron. De vill fortsätta kunna mata ut grekerna i en än större offentlig sektor med lånade pengar. Grekland är pundaren som är helt beroende av EU:s och IMF:s pushers som försöker bara göra Grekland än mer beroende.

Det vore modigt om Grekland skulle välja att säga nej till Euro-knarket och gå i konkurs. Dessutom vore det även skadligt för Euron, då denna valuta är i grunden ett politiskt projekt, och inte ett ekonomisk projekt. Den är alltså mycket beroende av sin image. Inga av parterna vill genomgå detta. Varken EU eller Grekland.

Men ifall detta mot förmodan skulle ändå ske, så har dolda hot redan dykt upp. Ni kanske minns hur hoten om och rykten om bankhelger spreds år 2012 inför nyvalet i Grekland? Jag skrev om det HÄR, något som sedan skulle även bekräftas HÄR.

Så tidigt som 2011 diskuterade EU om att utföra sin Plan Z. Som i praktiken skulle innebära en militär statskupp i Grekland utförd av EU med hjälp av NATO. EU-militärerna skulle säkra samtliga flygplatser, banker och se till att ingen skulle få komma in eller lämna Grekland. Inte ens pengar skulle få lämna Grekland.

Men inga bankhelger skedde 2012 då globalisternas lojale Samaras vann valet. Istället utförde man Bail-Ins i grannlandet Cypern år 2013. Men 2014 återuppstod diskussionerna kring Plan Z på allvar. Och det hade att göra med ifall det grekiska kommunistiska partiet, SYRIZA, skulle få egen majoritet och kräva att få lämna Eurozonen. Inget av detta skedde efter valet. SYRIZA fick ingen majoritet, och hade misstolkats. De ville aldrig lämna Euron. Plan Z ställdes in. Istället blev det långa förhandlingar och nattmanglingar som nu pågått under i stort sätt hela halvåret.

Grekland har lidit stort av denna ekonomiska kris, som aldrig verkar ta slut. Sjukvården har blivit så dålig att risken för smittsamma sjukdomars spridning har ökat kraftigt. Detta samtidigt som många svarta afrikaner har lyckats ta sig in i landet. Många av dessa kommer även från länder hårt drabbade av de tidigare ebolaepidemin. Förutsättningarna för ett våldsamt och ohanterbart ebolautbrott i Grekland är därmed rejäla.

Som vi vet sedan tidigare har Bill & Melinda Gates tillsammans med George Soros satsat stora pengar på ett laboratorium i Kenema, i Sierra Leon, för att arbeta med just ebola. Många hävdar att det är just därifrån, från laboratoriet, som sjukdomen först spreds. Ebola är alltså konstgjord i ett laboratorium av eliterna.

Så om nu Grekland väljer att lämna Eurozonen, så finns risken att eliterna släpper loss sitt senaste ebolautbrott över Grekland. Förutsättningarna finns som sagt redan där. Detta skulle också vända blickar ifrån alla ekonomiska problem som EU och Grekland kommer att få genomgå.

Det är i alla fall ryktet som nu går. Alltså ett hot om ett ebolautbrott, för att dölja orsakerna till en eventuell kommande ekonomisk kollaps.

Hur det nu blir vet vi så klart inte. Men en sak är säker. EU förbereder sig nu för något stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar