tisdag 9 juni 2015

Årets Bilderberg 2015 i Österrike - Agendorna och svenskarna.

Jag har tidigare publicerat hela listan på årets deltagare av Bilderberg 2015 i Österrike. Ett antal namn kommer så klart inte att finnas med på listan. Dom får folk försöka luska ut på något annat sätt. Det samma gäller årets agendor. De har redan publicerat en officiell lista med agendorna för i år som de ska diskutera. Men alla ämnen nämns så klart inte. Listan på agendorna som ska diskuteras i årets Bilderbergmöte är som följer:

The key topics for discussion this year include:
 • Artificial Intelligence
 • Cybersecurity
 • Chemical Weapons Threats
 • Current Economic Issues
 • European Strategy
 • Globalisation
 • Greece
 • Iran
 • Middle East
 • NATO
 • Russia
 • Terrorism
 • United Kingdom
 • USA
 • US Elections  


Agendorna


Precis som Daniel Estulin sa i vintras skulle AI bli ett av årets stora ämnen. Vi är på väg in i den Nya Världsordningen där Storasyster ser allt, jobb försvinner iom automatisering, och där vi går allt närmare mot avskaffandet av kontanter. Sedan vill eliterna även bli en med maskinerna, något som kallas för singularity. Google och LinkedIn m fl ska finns på plats för att diskutera saken då internet också spelar en nyckelroll vad gäller hela detta bygge tillsammans med Cybersäkerhet.

Något som alternativ media diskuterar nu väldigt mycket är det kontantlösa samhället. Det faktum att HSBC är på plats och kommer att få i uppdrag att driva igenom den typen av önskemål för eliten. Detta kommer i sin tur även att hjälpa storbankerna genom att underlätta deras derivater och luftpengar som egentligen bara finns elektroniskt.

In i detta faller även Grekland in i bilden. Grekland har en massa skulder som måste betalas av under resten av året. Ungefär en jätteskuld per vecka. Det är så klart inte hållbart. IMF, ECB och EU-kommissionen (Troikan) knuffar bara problemen längre in i framtiden varje vecka. Någon gång kommer det här att knäckas. Frågan är bara när. Och om det inte gör det, hur EU ska lyckas förlänga hela eländet av ständigt växande skuld.

Vad Grekland är skyldig att betala tillbaka och dess förfallodatum.

Och här går vi även in i det geopolitiska läget som så klart handlar främst om Ryssland, NATO Ukraina och EU. Hotet kring ett kärnvapenkrig finns också. Aggressiva militära övningar har gjorts på båda sidorna, med vissa uttalanden om hot om ett storskaligt krig.

Utöver det har vi diskussionerna kring Mellanöstern och terrorism. Många inom säkerhetspolisen ska finnas på plats i årets Bilderbergmöte. Thomas Ahrenkiel från danska säkerhetstjänsten DDIS, så väl som John R. Allen som leder Obamaregeringens statliga organ för att bekämpa ISIS. Det är svårt att säga vad det här kan innebära. ISIS skulle inte finnas idag om det inte vore för Obama administrationen. Så kanske danskarna ska se upp för vad som kanske sker om tillräckligt många islamister lyckas samla sig i Danmark. Till det här ämnet knyts så klart även an massinvandringen in till EU från tredje världen.

På tal om Danmark så är det tydligen nyval där snart. Danska journalister stödjer den sittande socialistiska regeringen under Helle Thorning-Schmidt. Så det är inte så konstigt att chefen för dansk Public Service kanalen TV 2, Merete Eldrup.

Enligt listan ska nästa års val i USA också diskuteras. Jim Messina, som är rådgivare åt Hillary Clintons valkampanj, ska vara med i årets Bilderberg. Så riktlinjerna för att ge Hillary en stark position till nästa val ska diskuteras redan i år.

Ytterligare ett hett ämne lär vara UK och det faktum att Cameron nu definitivt lovat att ge britterna en folkomröstning om EU-frågan. Hur eliterna ska lösa denna knut blir intressant. De har trots allt Cameron på deras sida, då Cameron vill att det blir ett JA till EU. Skottarna kan vara nyckeln till att hålla kvar UK inuti EU. Skotten John Kerr är bland årets deltagare i Bilderberg.

Bilderberg vill komma åt pensionärernas pengar. 


Ett ämne som inte finns med på listan, men som jag tror lär dyka upp och som är nyckeln till det som nämnts tidigare av bland andra Karen Hudes och Lindsey Williams, är valutaåterställningen och det faktum att eliterna vill satsa på att plundra pensionärernas pengar. Efter S-kongressen tidigare i år valde som bekant Löfven att kopiera Persson-planen och inleda plundringen av våra pensionärers pengar.

Det är så klart inte bara i Sverige som denna plundring av pensionärer gäller. I årets Bilderberg kommer även Heather Munroe-Blum från Kanadas Statliga pensionsinvesteringsfond, och även Olaug Svarva från Norges Statliga pensionsfond. Så vi kan utgå från att Bilderberg har ett ganska stort intresse av att få lägga beslag på pensionärernas pengar. I det här fallet även normännens oljepensioner.

Svenskarna. 


I årets upplaga av Bilderberg har vi 4 Bilderbergare från Sverige som kommer att delta. Med tanke på AI, automatiseringen som kommer att se till att många jobb försvinner i Sverige, och det kontantlösa samhällets frammarsch, så är det ingen slump att Närings- och Innovationsministern kommer till årets Bilderberg. Sen att det blev Mikael Damberg (S) är än mindre överraskande. Han är lika given för Sossarna som Carl Bildt var för Moderaterna.

Damberg har länge varit den elitistiske sluge Sossen som stått bakom kulisserna tillsammans med Karin Jämtin. De som verkligen tar beslut och viskar in i frontfigurerna som Löfven och Sahlin. Och det läget har så klart inte förändrats. Vissa har hört av sig till mig och undrat om Damberg nu kommer att ta över istället för Löfven. Det tror jag inte. Det ska nog mycket till för att Löfven ska bytas ut. Dessutom har Damberg bestämt tackat nej till den posten flera gånger. Han trivs nog bäst i bakgrunden.

Enligt Mikael Dambergs pressekreterare, Ann Wolgers (S) så bjöds han till mötet av Jacob Wallenberg. Utöver dessa två, så kommer även Carl-Henric Svanberg (Mest känd för att vara kass på engelska) till årets Bilderberg och representerar Volvo och BP. Även Svenskt Näringslivs och Uppsala Universitets Carola Lemne är inbjuden till årets upplaga av Bilderberg i Österrike. Carola har i år främst fått uppmärksamhet då hon var kritisk till att regeringen avbröt vapenavtalet med KSA.

Det blir intressant att följa vilka utspel som kommer från dessa 4 individer så fort de kommit tillbaka från mötet.

4 kommentarer:

 1. AI och demoner?
  Vad om denna?
  "And whereas thou sawest iron mixed with miry clay, they shall mingle themselves with the seed of men: but they shall not cleave one to another, even as iron is not mixed with clay." (‭Daniel‬ ‭2‬:‭43‬ KJV)
  Lera är människan med vad är järnet? Teknologi eller nefilims?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör en ordstudie på Iron så ska du se att det klarna.

   Notera hur Statyn har ben av järn... notera hur järn är kopplat till Babylon och även hur den Fjärde Besten i Daniel har tänder av järn...

   Da 7:17 These great beasts, which are four, are four kings, which shall arise out of the earth.
   Da 7:18 But the saints of the most High shall take the kingdom, and possess the kingdom for ever, even for ever and ever.
   Da 7:19 Then I would know the truth of the fourth beast, which was diverse from all the others, exceeding dreadful, whose teeth were of iron, and his nails of brass; which devoured, brake in pieces, and stamped the residue with his feet;
   Da 7:20 And of the ten horns that were in his head, and of the other which came up, and before whom three fell; even of that horn that had eyes, and a mouth that spake very great things, whose look was more stout than his fellows.
   Da 7:21 I beheld, and the same horn made war with the saints, and prevailed against them;
   Da 7:22 Until the Ancient of days came, and judgment was given to the saints of the most High; and the time came that the saints possessed the kingdom.
   Da 7:23 Thus he said, The fourth beast shall be the fourth kingdom upon earth, which shall be diverse from all kingdoms, and shall devour the whole earth, and shall tread it down, and break it in pieces.

   det borde vara tillräckligt med ledtrådar. För vad är det man bygger? Vad är Satans mål med allt detta (se Isaiah 14)?

   Radera
  2. Kan du utveckla ;-)

   Radera
 2. The implementation of the A.I. grid
  http://jaysanalysis.com/2015/06/08/bilderberg-2015-implementation-of-the-a-i-grid/

  SvaraRadera