lördag 13 juni 2015

Anteckningar från Bilderberg 2015 Dag 2.

Kissinger på plats.Den holländska Drottningen, Beatrix, är också på plats.


Kissinger och Drottning Beatrix är på plats. Fler bilder hittar ni hos den tyskspråkiga bloggen, Alles Schall und Rauch. Även videon nedan är därifrån. Det är fler medier som har tvingats till att uppmärksamma Bilderberg nu. I synnerhet Österrikiska medier. Bland andra PULS4, en österrikisk kommersiell kanal som intervjuade WeAreChange Holland. En märklig intervju, där man försökte vinkla allt. 
Även den Österrikiska tabloiden, Kronen Zeitung, har uppmärksammat Bilderbergmötet. 

Polska Prison Planet, hävdar att en massa svarta barn fanns i ett inhägnat område intill Interalpen hotellet, som har fört fram spekulationer ifall, dessa svarta barn eventuellt för något av Bilderbergarna. Märkligt särskilt med tanke på att det knappt finns några svarta människor i Tyrolen området.De ska tydligen ha bilder på dessa svarta barn, men inget har de publicerat ännu.Säkerheten var dock lika benhård som vanligt. Polisen använde sig av stingrays, för att kunna avlyssna kommunikationen bland reportrarna i området. Och de var även mycket observanta, måna om att beskydda Bilderbergarna. 

Beskyddar Bilderberg.
Bevakar alla utanför Bilderberg intensivt.
Säkerheten på taket i Interalpen hotellet.

Området kring Interalpen hotellet blir militariserad.
Säkerheten har blivit så tokig att polisen gick ut på jakt efter en 11-årig pojke som lekte i skogen (där man inte skulle vara). De behandlade pojken som en "säkerhetsrisk". Tiroler Tageszeitung tvingades rapportera om händelsen.  Polisens klumpiga och överdrivna agerande har gjort ortsborna förbannade på polisen, så nu tänker många av dem delta i protesterna under helgen.

Utöver det kunde Charlie Skelton meddela att kommunisten tillika EU-kommissionens president, Jose Manuel Barroso, nu blivit befordrat inom Bilderberg, till styrkommittén. Barroso ersätter den portugisiske landsmannen, Francisco Pinto Balsemão, tidigare premiärminister i Portugal på 80-talet, som nu avgår från Bilderbergs styrkommitté.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar