torsdag 30 april 2015

Om Miliband vinner valet kommer "islamofobi" att kriminaliseras.

Labourpartiets Premiärministerkandidat, Ed Miliband.
Med dryga veckan kvar till valet meddelar Labourpartiets Premiärministerkandidat, tillika Bilderbergaren, Ed Miliband, att han har för avsikt att kriminalisera "islamofobi" (kritik av den Islamiska politiska ideologin) om han vinner valet.

Labourpartiet verkar inte längre låtsas om i vilka grumliga vatten de fiskar i. Det var faktiskt Tony Blairs plan sedan 90-talet att föra en radikal massinvandringspolitik från MENA-länder för att påverka väljarkårens omsättning. I i stort sätt alla studier som gjorts, så röstar invandrare, i synnerhet från MENA på vänsterpartier. Detta har bäddat för Hollandes framgång i Frankrike, Löfvens framgång i Sverige, och kan nu innebära samma sak för Miliband i England.

Labourpartiet verkar tappa en hel del röster i norr till skotska SNP. Därför satsar nu Labour extra mycket för att locka muslimska väljare. I en intervju med brittiska Muslim News så kom Miliband med tre tydliga förslag, löften till Englands muslimska väljare.

1. Att islamofobi ska kriminaliseras.

Polisen ska vara skyldiga att föra ett register över engelska medborgare som agerat islamofobiskt. Det är oklart i vilken grad detta skulle gälla. Inte heller definierade man vad islamofobi innebar. Så vi kan bara utgå ifrån socialisternas tyranniska tolkningar av lagar mot yttrandefrihet och för censur.

2. Att England ska erkänna Palestina och att man ska verka för en omedelbar tvåstatslösning.

Englands parlament har redan erkänt Palestina, men Cameron har fortfarande inte sett till att regeringen tar en tydlig och officiell ställning i frågan.

3. Att Camerons antiterror direktiv Prevent omformas.

Prevent, menar Miliband, har alienerat många muslimer och pekat ut landets muslimska befolkning som terrorister. Muslimer känner sig diskriminerade och Miliband vill se till att förmildra Englands antiterror strategi.

Utöver detta lovade Miliband att lägga all sin energi åt "antirasism" och bekämpning av främlingsfientlighet och diskriminering mot muslimer i det brittiska samhället.

Detta är alltså vad England kommer att få om Ed Miliband blir vald till landets nya Premiärminister.

Breitbart.

9 kommentarer:

 1. Vilken riksidiot. Miliband är varför invandrare och deras barn ALDRIG ska ha rösträtt, hans idioti kommer leda till krig. Hoppas han dör först i det kriget.

  SvaraRadera
 2. Kritik mot s k judars makt och inflytande är ju kriminaliserat ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kritik mot judars makt är inte antisemitism.

   Och vad jag vet finns det gott om antisemiter i England som aldrig har dömts. Många antisemitiska imamer som hållit i föredrag. Aldrig dömda.

   De största förintelseförnekarna har kunnat verka fritt i England utan problem.

   Det är dessutom inte riktigt samma sak som att kriminalisera så kallad "islamofobi".

   Radera
  2. Hets mot folkgrupp ...
   Förintelseförnekare ...

   Radera
  3. Är Miliband religiös? Trodde han var icke troende globalist som sina knäppa föräldrar?

   I hans wikipedia står det om Religion: None (faktarutan till höger).
   http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Miliband

   Dock kan ju wikipedia editeras av vem som helst, men det känns som killen är hardcore ateist (vilket gör det till stor humor att muhammadaner röstar på honom, de begår alltså SHIRK ( http://en.wikipedia.org/wiki/Shirk_%28Islam%29 ) när de röstar på en ateist :D Hade allah varit på riktigt så hade de förvägrats inträde till Jannah (Paradiset) enbart av den anledningen, ännu värre är det att Miliband har judiskt påbrå, dvs. koranen säger att han är fiende till islam, man måste alltså vara en extra korkad muslim för att rösta på den killen), dock har väl ingen beskyllt muslimer som grupp för att vara ens i närheten av intelligenta, sluga och onda visst men inte intelligenta. Speciellt inte med tanke på att de inte får bo i ett icke muslimskt land speciellt inte av skälet av att berika sig själva, att rösta på Miliband är i ett enda syfte och det är att få ökade bidragspengar precis som i stort sett alla andra socialister, en enda stor grupp med tjuvar är socialisterna).

   Radera
  4. @Peter

   HMF-lagar som skyddar muslimer finna ju redan. Detta är att ta det ett steg längre. Alltså att inte få kritisera Islams ideologi.

   Vad gäller förintelseförnekande så är det väl Tyskland, Österrike och Kanada som har lagar mot förintelseförnekelse. Inte England.

   Om det är något mer du har att tillägga får du gärna utveckla.

   Radera
 3. Positiv särbehandling är ju också diskriminering.
  Så pkt 1 och anti-rasism verkar inte funka särdeles bra ihop.

  Oooops. Tänkte inte på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så är det så att de visst tänkt på det.
   Att skapa friktion för att skapa sig krig och konflikter, något som är bra för deras depopulations agenda. Även kommunisterna vill ju skapa denna typ av friktion för att bygga sin revolutionära rika på ruinerna av den nuvarande civilisationen. Addera även muslimerna som har sin dröm om att ta över hela världen. Många grupper tjänar på krig eller tror sig tjäna på det hela.

   Läsvärd länk:
   http://revolutionharry.blogspot.se/2011/06/mass-immigration-and-new-tower-of-babel.html

   Radera
 4. Det är få tidningar i media som uppmärksammat detta. Ett undantag är: http://www.morgonbladet.nu/news.php?name=2015022920
  Jag ser detta som början på slutet. Med tanke på hur vagt kulturmarxistiska begreppen är så lär kritik ofta stämplas som "fobi"

  SvaraRadera