fredag 24 april 2015

De tyska hycklarna avslöjas nu - BND samarbetade med NSA för att spionera på EU-parlamentariker och företag som agerade mot tyska intressen.

BND.

När Snowden läckorna kom, så fick världen kanske se på det absolut största hyckleriparaden som någonsin skett. Största hycklaren av dem alla var Frau Merkel. Men även Hollande och många runt om i hela EU kände avsky för att NSA hade tjuvlyssnat på dem. Värst av alla hycklare var så klart Merkel som gjorde mycket teater av det hela.

Men nu visar det sig att Tyskland arbetat väldigt nära tillsammans med NSA. BND hade ett formellt samarbete med NSA för att övervaka, spionera och tjuvlyssna på mäktiga europeiska företagare och EU-parlamentariker som på något sätt skulle kunna innebära ett hot mot Tysklands och Frau Merkels maktställning inom EU.

Nu försöker BND med hjälp av Der Spiegel spinna på denna soppa och hävdar att NSA:s uppgifter inte uppfyllde uppdraget, att man snarare hade spionerat på företag som gynnade Tyskland och EU. Ett desperat försök från BND att slå ifrån sig då samarbetet med NSA nu är röjt.

Die Grünen (De Gröna) som sitter i samma regering som Angela Merkel köper inte uppgifterna om att hon inte varit underrättad om samarbetet mellan BND och NSA som pågått sedan 2002. De kräver nu en förklaring från Frau Merkel.

Ett faktum som aldrig nämns i dessa sammanhang är att de allra flesta länder i hela världen har sedan 40-talet varit bundna till Echelon. Alla spionerar på alla och byter information med varandra. Och så har det funkat i snart 70 år. Detta är inget nytt.Så varje gång någon Merkel eller Holland blir bestört när någon visselblåsare som Snowden kommer, så vet du att dom är vidriga hycklare och att de bara ställer till med en massa teater.

RT.

3 kommentarer:

 1. Alltid lika roligt när de får sin smutsiga byk och sitt falskspel avslöjat. Vilka amatörer de alla verkar vara, men det är väl så det går med nepotism och folk som placeras på positioner de inte har någon kunskap om, bara titta på alla konstiga utnämningar till olika poster i Sverige på alla myndigheter och statliga verk en massa förlorare med rätt partibok och bruna tungor.

  SvaraRadera
 2. Thomas Olsson & Martin Reén, två svenska missionärer, satt fångna i Syrien i 18 månader, innan de frigavs.
  18 månader är vad det tog, innan svensk media skrev något, om att dessa två blivit gisslan. Varför har media mörkat detta? Det är tydligt att svensk media och Sveriges regering, styrs av mäktiga utländska krafter och att de får hand i hand.
  Under dessa 18 månader har massor av pengar skickats till terroristerna!! Var detta anledningen till att vi inte fick reda på att svenskar satt i gisslan, för att opinionen inte skulle gå emot att skattepengar skickades till terroristerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I SR har de i stort sätt erkänt att de skickat pengar till terroristerna för att kunna hämta hem de två svenskarna.

   Sant är dock att man bara helt plötsligt fick höra om de två svenskarna. Svensken i Mali har man ju hört om i flera år nu. Men honom verkar alla skita fullständigt i.

   Radera