tisdag 16 september 2014

SD röstar NEJ till EU:s associationsvatal med Kiev-juntan.

Regimmedia går till skarp kritik mot SD nu när de röstade emot EU:s associationsavtal med den illegitima militära och kriminella juntan som kuppade sig till makten i Kiev, med hjälp av NATO, EU och CIA. Kristina Winberg (SD) gör klart för SD:s ställning i Ukrainakrisen i relation till EU.

"En av dem som röstade emot var sverigedemokraten Kristina Winberg.
– Detta var ingen rolig dag för oss, säger Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Kristina Winberg.
– Vi vill ju inte att EU skall bli större. Vi vill ju på sikt gå ur EU, och då vill vi ju givetvis inte få mer kostnader av att det blir fler medlemsländer. Det säger ju sig självt.
Är det realistiskt det du säger?
– Vi får ju se hur det blir med Storbritannien nästa år. Hoppar de av kanske det blir en effekt att fler och fler länder gör det. På sikt kanske hela EU-maskineriet upplöses - det är ju min förhoppning, säger Kristina Winberg (SD)."

Självklart lät regimmedia Fru Bilderberg, Anna Maria Corazza Bildt (M), komma till tals för att såga SD:s NEJ till EU:s stöd för den fascistiska regimen i Kiev.
"Och det är ett ställningstagande som får hård kritik bland annat av moderaten Anna Maria Corazza Bildt (M) som röstade för.
– Jag är jätteledsen och besviken över att när vi har krig i Europa, Ukraina är under en invasion från en militärstyrka som vill ändra gränser i Europa med militärmakt, då röstar Sverigedemokraterna emot ett associeringsavtal med Ukraina som har ingenting att göra med utvidgning, det handlar om att visa vårt stöd till ett folk för sin självständighet, säger Corazza Bildt."

Självklar ska hycklerskan kritisera SD:s inställning i frågan, då hon själv öppet visat sitt stöd för den fascistiska regimen i Kiev. Här nedan poserar hon med George Soros, John McCains, och övriga bankmaffians favoritnazisters tröja, för att tydligt markera att hon stödjer fascister i Ukraina. Bilden ska ha tagits så sent som i våras.


1 kommentar:

 1. Ser att musliman Corazza har Baphomet tröjan på...
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Der_Daemon_Baphomet.PNG

  för övrigt varför ska vi hjälpa bedragarlandet Ukraina?
  Ukraina är ju Europas motsvarighet till Nigeria när det kommer till internetscams.

  Kryllar av Ukrainare som tar bilder på snygga Ukrainskor som de sedan försöker få desperata män att sända pengar till först internet översättningstjänster, där någon "översätter" åt de för de "inte kan" engelska och det är så dyrt och de är så fattiga, sedan blir det pengar till en flygbiljett, sen hör de desperata killarna aldrig av dessa pinglor igen.

  Ukraina är störst i Europa på det, internetscams, så inte heller förvånande att de har en NWO Junta som stal makten och nu bekämpar sin egen befolkning. Helt enkelt Europas Nigeria, Ukraina verkar vara ett riktigt skitland. Och när NWO folk tycker om de så är det nog så.

  SvaraRadera