onsdag 24 september 2014

CIA och kulturmarxister bakom de medvetna #GamerGate läckorna.

Mycket intressant om #GamerGate. Det hela började när läckorna om #GamerGate kom. Enligt uppgift hade spelskapare medvetet gjort "kvinnofientliga" spel för att upprätthålla traditionella "patriarkala" könsroller. Detta fick så klart feminister att gå i taket. De började använda hashtagen #GamerGate på twitter för att tala om hur sexistiska speltillverkarna var. 

Under tiden anklagade speljournalister så väl speltillverkarna som kunderna för att vara sexister. Men efter hårt jobb lyckades riktiga journalister, hos konservativa Breitbart, avslöja att det hela var en bluff som hade planerats av feministiska speltillverkare tillsammans med ett gäng kulturmarxistiska journalister. I mejl som läckt ut avslöjas även hur de planerade för att utnyttja #GamerGate-skandalen för att föra fram en feministisk agenda för att censurera spel. De kulturmarxistiska journalisterna ville alltså bli åsiktspoliser som skulle kunna bestämma vilka spel som skulle kunna spelas och inte. Breitbarts avslöjande var därför ett stort scoop. 

Inte nog med detta visar det sig att de feministiska speltillverkarna bakom de medvetna läckorna hade kopplingar till den kulturmarxistiska tankesmedjan DiGra, som i sin tur agerar under DARPA, CIA:s IT-avdelning.

CIA:s inblandning och makt blir än mer uppenbar efter Breitbarts avslöjande. Spelare som anklagats för att ha varit sexister, försöker sprida uppgifterna från de läckta mejlen som Breitbart avslöjade. De utnyttjar samma hashtag som feministerna tidigare använde sig av, #GamerGate. De försökte ta upp ämnet som en diskussion på Reddit, men censurerades direkt. De försökte även få en kommentar från Julian Assange under en chatt, men där censurerades så väl frågan som alla som hade gillat frågan, som också bannades. Till och med 4chan, som inte haft några problem med att läcka ut bilder på nakna kändisar valde att censurera alla uppgifter gällande ämnet.

Därmed är det uppenbart att eliten och etablissemanget inom CIA sluter upp bakom sina feministiska, kulturmarxistiska agenter och deras agenda att införa en åsiktspolis inom spelindustrin, som de hade som uttalad mål att omvandla till en "skamindustri".


1 kommentar:

  1. Intressant FB tråd om det hela:
    https://www.flashback.org/t2434313

    SvaraRadera