tisdag 23 september 2014

SD har inget intresse av hycklarna inom Westander.

Efter valet kom lobbyorganisationen Westander ut med ett pressmeddelande där de tog kraftigt avstånd från Sverigedemokraterna, och passade på att förtala dem. De uppmuntrade sina uppdragsgivare att inte söka sig till SD-politiker med deras önskan om påverkan.

Så det här är alltså en lobbygrupp som bojkottar SD, inget nytt under solen tänker ni. Men det finns mer till detta. Dessa förtalande hycklare vet mycket väl att de inte har något att hämta hos SD. Och anledningen är att Westander i själva verket är en lobbyorganisation för klimat- och vindkraftspropaganda. SD är i sin tur det mest kritiska partiet till det dyra och kostsamma slöseriet av skattebetalarnas pengar på vindkraften, och har överlägset flest klimatskeptiska medlemmar och representanter. (Inte nog med detta, så är hycklarna skattefinansierade via Naturvårdsverket).

De förtalande hycklarna stödjer alltså Agenda 21, klimatbluffen och Romklubbens samtliga agendor. De är landsförrädare och agenter åt den globala eliten, som utnyttjar de lättlurade massorna och värvar fram landsförrädiska politiker för att få igenom sina förslag.

KU, AP, FT.

1 kommentar:

  1. Det är fantastiskt hur mycket alla dessa anti-SD-människor ljuger.
    Det verkar även vara konstant att de ljuger och de producerar lögner som "allas lika värde" och annan smörja.

    Men det brukar vara så när folk övergett Gud, dessa Westander är nog ateister eller såna som tror på "en mystisk skapande kraft" och helt benhårt utan att ens titta på bevisen för Gud och speciellt Bibelns Gud fått för sig att de har rätt utan att titta på bevisen.

    Återigen är det även deras kärlek till pengar som får de att ljuga och luras när de mycket väl kunde struntat i att ljuga och få pengar, dock kanske inte lika mycket pengar men tillräckligt med pengar för att de skulle kunna bo i en lägenhet i förorten med livets nödtorft och mer, men det duger inte att bo med importbarbarerna för dessa "fina" lögnare och mammoniter trots att importbarbarerna i huvudsak också är mammoniter (skälet till att majoriteten av de kommit hit är just pengar och deras enorma kärlek till pengar).

    SvaraRadera