söndag 18 augusti 2013

Stefan Torssell skriver klokt om svensk idrotts obehagliga vurm för homosexualism.

Stefan Torssell (DSM & Avpixlat). 
Stefan Torssell, som gjorde sig känd via alternativa medier i DSM, och sedan blev krönikör på Avpixlat, har skrivit ett intressant inlägg om svensk idrotts mycket obehagliga och påträngande vurm för homosexualism.

För er som inte hängt med så var veckans "stora händelse" ett tjafs som kom till då det homovurmande svenska media tillsammans med svensk idrott arangerade (förmodligen på beställning från högre ort) en politisk och kulturell attack mot Ryssland och Putin.

Sedan jag var liten fick jag alltid lära mig att idrott och politik skulle hållas isär. Men tydligen finns det undantag för eliten och inte minst det hycklande svenska etablissemanget. Detta skulle visa sig vara ett sådant tillfälle.

Länge har vi nu sätt fördömmanden mot Rysslands nya lag mot att sprida homopropaganda till barn. I NWO-perverterade länder som Sverige, USA och England, så tycker man att propagering av homosexualitet inför barn är något helt naturligt. Eller så tycker etablissemanget i dessa länder i alla fall.

Stefan Torssell påminner oss om viktiga detaljer i den historiska bakgrunden av de svenska agenterna på plats i årets friidrotts-VM i Moskva.

Vi spolar tillbaka bandet. Ungdomstränare för friidrott i Sverige är en viss Nousiainen. Denne Nousiainen propagerar öppet homosexualism för underåriga som något naturligt. Vilket så småningom skulle leda till att han våldtar en mycket ung Patrik Sjöberg vid flera tillfällen. Nousiainen var alltså en pedofil, som gjorde först det som idag är förbjudet i Ryssland, för att sedan våldta barn.

Vi spolar framåt i tiden. Yannick Tregaro sitter på sommarprogram och hyllar pedofilen Nousiainen. Och då kommer hela sanningen ut, då Patrik Sjöberg väljer att berätta vad som hänt honom m fl. Men Yannick Tregaro verkar ändå ha svårt för att ta avstånd från pedofilen Nousiainen.

Vi spolar längre framåt i tiden fram till sommaren 2013. Yannick Tregaro är tränare till sin fru Emma Tregaro Green i friidrotts-VM. Och det blir frontfiguren (agenten) som väljer att göra en markering mot den lagstiftningen i Ryssland, som tidigare kanske kunnat hindra Yannick Tregaros hjälte, pedofilen Nousiainen, från att våldta barn.

Intressant, minst sagt intressant. Det skulle inte förvåna mig ett dugg, om Tregaro-paret träffade Carl Bildt eller någon (dylikt) innan de satte sig på planet till Moskva.

Avpixlat.

5 kommentarer:

 1. Men vi bör inte vara så förvånade, dessa människor är nästan alltid ateister eller någon sorts svävande agnostiker eller new age människor.

  Någon fixerad moral existerar inte.
  De flesta är moral relativister
  http://allaboutphilosophy.org/moral-relativism.htm

  totalt meningslösa existenser, sen ska man komma ihåg att idrott för många är i sig en religion, en jävligt värdelös religion men likväl en religion.

  Man ska även komma ihåg att den här sodomiten Green inte sade ett knyst när den var i Qatar där man har dödsstraff på sodomi...
  Hycklare är vad de är och jag tror att skulle man börja ta i med hårdhandskarna mot dessa sodomiter så skulle de vika ner sig direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Att ingen nämnde det att hon hade tävlat i Qatar. Visar bara vilka hycklare Tregaro åaret verkligen är. Men också hur noggrant genomtänkt hela denna PR-attack mot Ryssland verkligen var. Som jag ser det, var det nog beställt från "högre ort". Och alltså mer geopolitiskt genomtänkt än vad många tror.

   Radera
  2. Ja de har ju t.o.m. det så kallade Diamond League is Doha varje år, tror för övrigt att jag blandade ihop detta med VM (var någon annan som påstod att de haft VM) men Diamond League är ju friidrottens Elitserie. Och varje år åker de dit för att tävla om stora pengar som till alla de andra deltävlingarna i Diamond League, man kan se det som Friidrottens Formel 1 tävlingar.
   http://www.diamondleague-doha.com/

   inte en käft inom Svensk massmedia säger iaf ett PIP om det hela. Araberna kan ju bli förnedrade och vi vill ju inte ha några friidrottsriots så som med Muhammad karikatyrer.

   Doha är Qatars huvudstad för den som inte vet:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Doha

   Samma gäng lyckade även muta till sig Fotbolls VM 2022:
   http://en.wikipedia.org/wiki/2022_FIFA_World_Cup

   inte många som reagerade på detta.
   Har ju inget med sodomi att göra egentligen det är ju bara en "adderad bonus till agenda 21".

   Radera
 2. Det är synd att den Svenska friidrotten blivit ett verktyg någons PsyOp-verktygslåda. Väntar bara på nästa kampanj och nästa organisation som blir kapad.

  SvaraRadera