torsdag 29 augusti 2013

Över 400 000 utlänningar lever på bidrag i England.Trots att Englands regering lovat att minska massinvandringen under denna mandatperiod, så fortsätter kostnaderna för massinvandringen till England att skena. Över 400 000 utlänningar lever numera på bidrag i England och nu är många oroliga för vad som kommer att hända den 1 januari när alla zigenare från Rumänien och Bulgarien kommer att få stanna kvar och kräva samma bidrag som övriga EU-medborgare.

102 000 bidragsberoende kommer från Afrika, 132 000 från Asien och 139 000 från EU. 1 av 14 som lever på bidrag i England är alltså inte medborgare. Undersökningen har dock inte tagit till hänsyn till utlänningar med medborgarskap. Med tanke på hur lätt det blivit att bli medborgare i landet, är nog siffran värre än dessa.

The Telegraph.

1 kommentar:

 1. Så de har samma sjuka/vansinne som Sverige har.

  Tänk efter nu, man låter alltså några luffare att flytta in, då förväntar man sig att de skaffar sig arbete och bostad, helst innan de ens anlänt i landet (för att undvika folk som gömmer sig undan) istället så låter man dessa få bidrag och bostad.

  Fatta hur sjukt det egentligen är, skulle du eller jag få en bostad och bidrag för att vi flyttade till något annat land? NEJ! Vi hade inte fått en spänn och inga bidrag, istället hade vi blivit utkastade för att vi inte klarade av att försörja oss, istället så får dessa komplett värdelösa människor (och det är Bibliskt att den som INTE arbetar inte heller ska äta, dessa människor ska INTE ha några bidrag, vi snackar arbetsföra människor).

  Men vi vet ju varför det är så här, dessa bidragsblattar eller vad man ska kalla de är ju enbart där för att rasera ekonomin och blöda ekonomin så mycket som möjligt, samma sak i Sverige och resten av Väst där man blöder ekonomin på detta sätt, folk borde funder på hur mycket kapital som försvinner ut ur landet varje månad via Western Union och andra penningstransfer företag och banker till u-länderna.

  Sen att de inte vågar räkna på utlänningar med medborgarskap så skulle vi kunnat få se en kraftig reaktion i GB. Addera sedan alla chavs och andra Britter som går på bidrag även de...

  Det är sinnessjukt att folk INTE reagerar på att invandrare kan flytta in och få bostad och bidrag trots att de bara är invandrare.

  SvaraRadera