måndag 24 juni 2013

"Alternativ media" sprider NWO propaganda.Ja det är beklagligt hur de så kallade "alternativa medierna" med hår och hull sväljer den propagandan som embryot till den globala världsregeringen FN nu sprider. Frågan är om de ens förtjänar benämningen "alternativ media", om de allt mer börjar likna den etablerade median som sprider exakt samma budskap. Tyvärr påverkar dessa nya medier blogosfären, och därmed i det här fallet, agerar som kontrollerad opposition.

I det här fallet handlar det om Romklubbens besatthet för att reducera världens befolkning. Nättidningen m fl hjälper till nu att sprida denna felaktighet bland alternativa läsare. (Jag riktar mig specifikt i det här fallet mot FT (Fria Tider), då jag förväntar mig mycket mer från dem). De skriker inte rakt ut om "överbefolkning", men i stort sätt återberättar elitens propaganda med bilder från en urbaniserad stad i Subkontinenten i Asien. Då förstår man tydligt att FT-artikeln hjälper Romklubben och Bilderberg i traven.

Just nu är vi lite drygt 7 miljarder människor på jorden och kan enkelt bli många fler. Befolkningsökningen håller på att dämpa av. Och som nyheten mycket riktigt påpekar kan vi bli upp till 9 miljarder om några decennier. Det som FT däremot undanhåller sina läsare är att vi är på väg mot en befolkningspeak! Nordamerika, Europa, Ryssland, Australien, Fjärranöstern och Subkontinenten har alla slutat växa i sin befolkning sedan länge. Och nu börjar Latinamerika haka på. Även Afrika är på väg åt samma håll. Endast Mellanöstern har det närmaste till en normal befolkningstillväxt, men även där börjar det långsamt ändras.

På grund av olika feministiska biståndsinsatser riktade för just kvinnor så är det som så att i många afrikanska städer är det kvinnan numera som tjänar pengarna, medan att mannen är arbetslös. Denna kombination har inneburit kraftiga sociala förändringar på bara en generation. Även där nere börjar kvinnor sluta skaffa barn.

Latinamerika och Afrika upplever just nu en ekonomisk boom tack vare kinesiska investeringar som initierat viss industrialisering av områdena. Detta har bidragit till dämpningen av fattigdomen i en del områden där. Men med det kom också andra effekter, då även folk i dessa områden tar efter väst, då de nu börjar minska antalet barn de avlar fram.

Mellanöstern är området som har varit svårast att nå för globalisterna, men efter rejäla biståndsinriktningar så börjar den globala eliten äntligen få till lite resultat. Glöm inte att de flesta av biståndspengar som skickas via den kriminella institutionen SIDA som agerar under biståndsministeriet är till för att massvaccinera och sterilisera befolkningen i tredje världen. Ja, de försöker med samma sk*t här lite då och då. Men i tredje världen kommer de enklare undan.Bill Gates har investerat massivt inom vaccinindustrin som är mest aktiv i tredje världen, då eliterna är besatta av att hålla befolkningarna nere. En stor befolkning är mycket svårare att kontrollera.WHO, FN, UNICEF och övriga internationella institutioner och organisationer arbetar med att utföra Romklubbens och Bilderbergs befolkningsreduktion, och då krävs även att deras propaganda sprids. De får redan hjälp av de etablerade medier, men varför ska då de så kallade alternativa medier hjälpa dem också?

Varför talar inte alternativ media om att den största utmaningen kommer att komma efter befolkningspeaken. Räkna med att spermans kvalité blivit allt sämre. Ser man till män i Sverige så har spermaproduktionen halverats om man jämför friska svenska män på 1940-talet, med friska svenska män på 1990-talet. Och hur kommer den fortsatta utvecklingen på den fronten att påverka den kommande befolkningspeaken? Frågen är om vi ens lyckas nå 9 miljarder, innan befolkningsraset kommer.Bertrand Russell är en hjälte bland många socialister och har hyllats av miljörörelsen för sin aktivism mot kärnkraften. Men varför avskyr eliten kärnkraften? Svaret är mycket enkelt. Sanningen är att utan kärnkraft skulle vi aldrig kunna behålla den tillväxt i befolkning som vi upplevt de senaste århundraden. Finns det problem med kärnkraften? Ja. Men vi kan inte ge med oss och stänga ner all kärnkraft utan likvärdiga alternativ.

Problemet är nu att eliten har redan ett alternativ som de erbjuder via Romklubben och Bilderberg. Det är den så kallade Zero Growth, Agenda 21, nya gröna ekonomin. Vindkraft och solenergi som nu subventioneras kraftigt, samtidigt som kärnkraft beskattas hårt. Målet enligt Agenda 21 är att avindustrialisera världen och att urbanisera bort människor från landsbyggden. Romklubben och Bilderberg menar att vi är miljöbovar, att vi är för många, att vi är en belastning för vår planet och att världens befolkning måste då till varje pris minskas, oavsett om det krävs massvaccinering för att sterilicera människor eller ej.

“At present the population of the world is increasing at about 58,000 per diem. War, so far, has had no very great effect on this increase, which continued through each of the world wars.” 

På sidan 115 i boken  The Impact of Science on Society, beklagar sig Bertrand Russell över att krig inte räcker för att få ner befolkningen. Utöver det, förespråkar han att man ska använda sig av vacciner och särskilld kost för att manipulera befolkningar, på sidan 62.

“Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the government will tell them that they are so.”

Romklubben är den absolut mäktigaste gruppen av all Round Table Groups, följt a Royal Institute och den Trilaterala Kommissionen. CFR och Bilderberg som är de mer kända ligger längre ner i matkedjan.Läs gärna tidigare artiklar om Agenda 21, och varför eliten demoniserar kärnkraften nedan genom att klicka på taggen "Agenda 21". 

6 kommentarer:

 1. Jag kommer ihåg när jag en gång kommenterade en artikel, som handlade om Sveriges befolkningsökning, i Politiskt Inkorrekt (företrädaren till Avpixlat). I artikeln klagade man att "vi blir fler svenskar" först och främst på grund av massinvandringen och på grund av att invandrarna gör genomsnittligt fler barn än svenskarna.

  Jag skrev en kommentar där jag påpekade att även svenskarna skulle behöva göra fler barn för att kunna förbli en majoritet i sitt eget land. Som svar fick jag att alla, både svenskar och invandrare borde göra färre barn på grund av att världen är överbefolkad och att sjunkande födelsetal har varit en välsignelse till vårt land. När jag försökte avfärda påståendet att världen är överbefolkad, fick jag inte min kommentar publicerad i Politiskt Inkorrekt.

  Således instämde även Politiskt Inkorrekt med världselitens överbefolkningspropaganda och krav på befolkningsreduktion. Jag vet inte var Avpixlat står i denna fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte vart de står. De har förmodligen inte tagit ställning. Men AP och DI har inte kommit så långt som FT.

   FT borde helt klart veta bättre! Det är inte första gången som de gör så här. De känner till vad storbankerna håller på med, de erkänner Bilderbergs existens. Men de verkar bara hålla sig till de ytliga frågor, och släpper inte fram de mer djupgående frågorna. Jag förväntar mig betydligt mer från dem.

   Radera
 2. Ja PI, Avpixlat, FT, Realisten osv. har alla en sak gemensamt, de är alla evolutionister (ja jag vet att I är nerlagt... :D ).
  Evolutionismen har ju de som vi kallar Agenda 21 inbakat i sig från början, survival of the fittest och hela den smörjan.

  The Myth of Evolution:
  http://www.christ-saviour.com/?p=806

  Samma sak med miljörörelsen med sin "kill all the people to save the environment".

  Kombinera detta med den utbredda ateismen och du har ett perfekt recept på massmord, därför vi även ser den massiva abortpropagandan också.

  Sen om AP så vet jag att de har ett gäng evolutionstroende ateister i sina led så det är inte konstigt att de tror på hela befolkningsexplosionstramset.

  DI har väl också en del ateister i sina led?
  Var helst du har evolutionstroende ateister (finns det någon annan sort?) så har du Agenda 21 förespråkare, de kanske inte köper alla delar av det hela men de köper helt klart en hel del av propagandan och är därmed uppmjukade för att inte protestera för hårt när koncentrationsläger och annat kommer, men först blir det infanticid innan koncentrationsläger.

  SvaraRadera
 3. Det är ju samma smörja som säger att "vi måste släppa in alla dessa barbarerer för det är synd om de". Vore inga problem att upprätta effektivt gränsskydd där inte en jävel skulle kunna komma in i Europa, istället så låter man de smita in för attfå folk att bli arga och helt enkelt gå med på att man dödar av dessa barbarer.

  SvaraRadera
 4. Jo, jag håller med. Evolutionismen och ateismen är ett större problem än vad många verkar inse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju Sveriges två huvudreligioner, ateism och evolutionsläran i skruvad symbios.

   Kritisera och notera hur de direkt reagerar på så vis att de utför en så kalla "knee jerk reaction".
   Det är som en där The Myth of Evolution "alla vet ju att jorden är äldre än 10000 år"... Vi snackar om tvättäkta trosbaserade religioner för någon fakta har de inte, de har tyckande som att "Gud existerar inte för att han tillåter X" där X är vad de vill, ondska eller vad som helst annat.

   Vi snackar ordentligt programmerade svar, inte ens de tyngsta evotardisterna har några svar det är enbart trosbaserat.

   De forskare som är ärliga har redan bytt sida, sen har vi fegisarna som inte vill bli av med sina anställningar som håller käften och så har vi de hårt troende ateist-evolutionisterna.

   Radera