torsdag 27 juni 2013

OMG! Aftonbladet avslöjar Det Opåverkade Sinnet!

Komedi. Nyheten har inte kommit ut än. Men det är en tidsfråga innan Aftonbladet hackar in på DOS-bloggens mejlkonto och avslöjar bloggaren som "Mannen bakom Avpixlat!!!".

Jo för det är nämligen så att den här bloggaren har styrt Avpixlat i detalj! Jajamän! Jag erkänner det innan Aftonbladet ens hinner publicera det. I mejlväxlingar mellan mig själv och Avpixlatredaktionen så finner man mejl där jag klagar på deras webbsido-design och dessutom tipsar jag dem om olika nyheter och till och med skickat YouTube-klipp som jag tyckte att de skulle publicera. Dessutom har jag även klagat på att Avpixlat är svåra att nå och att de ibland inte svarar när jag försöker få tag på dem.

Jepp, för enligt Aftonbladet, så räcker den typen av lösa uppgifter (citat) som alltså skulle intyga att jag defacto styr över Avpixlats verksamhet. Visst kan man säga att jag påverkar, då de faktiskt publicerat några av mina tips och de YouTube-klipp jag skickat dem. Men betyder det här att jag styr Avpixlat? Svaret enligt Aftonbladets redaktion är ett rungande JA.

Jo! Förresten kan jag lägga till här och nu, att jag för länge sen till och med var med och finansierade Avpixlat! Jajamän! Jag har full kontroll över Avpixlat, både ekonomiskt och när det gäller vad de publicerar. O, ja! Absolut. Hahahaha! LOL!

AvP, H*ran1, H*ran2, H*ran3.

Ja, ibland blir det så tokigt att man måste få skoja till det lite. Se på vilken förakt Aftonbladet behandlar sina läsare med. De utgår från att läsarna inte ska fatta att om man klagar på design och att de inte svarar, eller om man skickar klipp och tips, så betyder det inte att man kontrollerar eller styr Avpixlat. Visst kanske Ekeroth och jag "styr" eller "påverkar" vad som skrivs på Avpixlat när vi ger dem råd eller feedback, men det betyder inte att man kontrollerar dem. Men Aftonbladet utgår från att folk är så pass korkade. Det är här Aftonbladets redaktion så tydligt visar sin folkförakt! Och det gör mig faktiskt lite förbannad! De är så vana att uppfostra svensken att tro precis vad dom vill att svensken ska tro. Som tur är, så går många svenskar inte längre på sådanna dumheter. 

Kolla in den där häxan Lena Melin som till varje pris vill att Ekeroth får kicken. Det blev inget drev efter Ohly och Holm från ditt kära VPK efter Sjöholms avslöjanden, va? Men Ekeroth minsann, honom vill du få bort! Din ogudaktiga syndare! Gud skall straffa dig å det hårdaste för din vidriga hyckleri ska du veta. 

7 kommentarer:

 1. T.o.m. jag har skickat tips och förslag till de! *shocker* jag var även en av personen som
  gjorde sidan stor då jag tipsade om den vitt och brett men det gör jag inte längre, länkar knappt till den och kollar någon gång då och då. Bättre sprutt på de glada amatörerna på exponerat.info (även de ateister), snabba nyheter med namn när de har det på inkräktarna och ett bra tempo.

  Jag har även tipsat aftonbladet och annan svensk massmedia några gånger, med vänsterlogik så är jag därmed Jan Helins handler (och övriga)...

  Sen när de bannad mig från sina kommentarer så tog jag mitt pick och pack och stack.
  Tror jag skrev för mycket Kristna saker och de är ihuvudsak ateister.

  Hela grejen är väldigt patetisk skulle jag säga, Satan har verkligen svårt att få tag i bra folk därav stärker det min syn på spirit ops, om det här är hans toppfolk i Sverige så... ja vad säger man? Kanske är läge att de går raka vägen ner i fördärvet på en gång varför slåss de ens när de är så fantastiskt dåliga på det de gör? Det har nog iofs en hel del med vissa specifika böner om att decimera fiendens styrkor speciellt deras "brightest and best", det bästa sättet är givetvis att de räddas och återföds men funkar inte det så är det bäst om de försvinner in i skuggorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ja du styr ju över Avpixlat, Exponerat och Aftonbladet.

   Radera
  2. JAg kan säga att jag har Expressen, DN, SVD, GP, Asylsvenskan och ett koppel landsortsblaskor också i min makt också.

   Fast jag måste sköta styrandet när jag sover eller något för alla dessa blaskor är antikristna... hmm något snett är det iaf på min styrning.

   Sen så hade jag faktiskt hängt ut alla med namn och bild så folk slapp undra, dessutom skulle folk köpa fler av mina blaskor med namn och bild för folk vill veta vem som gjort vad.

   Aftonbladetlogik är väldigt speciellt, sen ska man komma ihåg att man varnat om att kranvattnet i Stockholms Stad har stora mängder droger som folk spolat ner i toaletterna alltså från "hardcore drugs" till Läkemedelskomplexets droger. Kanske inte så konstigt att de kommer med riktig haschlogik och att Sveriges Riksdag verkar befolkas av nerdrogade dårar, de har alla druckit av läkemedelsvattnet?

   Radera
  3. Jag har blivit så snurrig av att kontrollera AB och resten att min skrivna svenska blivit värre än normalt. Från dålig till Aftonbladet, ett stort steg.

   Radera
 2. Titta där kom det jag väntade på.

  Agenda 21 även hos Avpixlat och Dispatch Int.
  http://avpixlat.info/2013/06/27/sverige-ar-redan-overbefolkat/
  http://www.d-intl.com/sverige-ar-redan-overbefolkat/

  som jag sa så är de ateister och evolutionister.
  En av flera anledningar jag inte längre stöttar dessa sidor.
  Precis som Kent som också är en ateist. Lite smått komiskt när ateistiska Aftonbladet hugger på sin ateistbroder.

  SvaraRadera
 3. Noterar även att folk är mer hjärntvättade än jag trodde, man skulle kunna tro att kommentatorerna på t.ex. Exponerat skulle vara för dödsstraff men istället så är majoriteten mot dödsstraffet:
  http://www.exponerat.info/i-texas-avrattas-mordare-i-sverige-lever-de-lyxliv-bakom-murarna/

  typiskt ateistståndpunkt som är klart ologisk, man säger "tänk om en oskyldig avrättas" men grabben du är ateist, liv har inget större värde för en ateist, varför bry sig? I en ateistisk värld finns varken skyldiga eller oskyldiga då all moral är privatbaserad på vad den enskilda ateisten tycker.

  Totalt ologiska personer. Fast det är som Gud säger, de är dårar:

  Psalms 53:1 To the chief Musician upon Mahalath, Maschil, A Psalm of David. The fool hath said in his heart, There is no God. Corrupt are they, and have done abominable iniquity: there is none that doeth good.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minns att M ville återinföra dödsstraff så sent som 2002. De fick dock backa efter det att blaskorna gick till attack.

   Radera