måndag 8 oktober 2012

Kurdisk infiltration av socialdemokraterna?

En video som jag nyligen såg från YouTubaren whathitthefan har lite intressanta uppgifter gällande det som verkar vara en krudisk infiltration av socialdemokraterna här hemma i Sverige. Jag la inte särskillt mycket uppmärksamhet åt Evin Cetin (S) tidigare. Men det kanske var lite dumt av mig. I videon följer man en intressant tes. Och jag funderar också på vilket sammanträffande det är att, så pass många kända kurder samlar sig under sossarna, när det finns en massa andra alternativ för dem. Det är klart att det finns undantag, men sossarna verkar ändå ha lejonparten av Sveriges alla kurder.

Intressant är även spekuleringarna kring PKK:s inblandning i Palmemordet. Nu flera år efter har vi terrorist-kurder som Nalin Pekgul (S), Kurdo Baksi och Evin Cetin som alla nu har kopplingar till kurdiska terrorister. Men värst av allt är hur en pursvensk sosse som Peter Hultqvist (S) gör allt mellan himmel och jord för att skydda Evin Cetin. Mycket intressant, och kanske någonting att forska vidare i.

Har kurderna blivit så pass mäktiga inom svensk socialdemokrati att de är beredda att skydda och lägga locket på när det gäller vissa kurdiska medlemmars kopplingar till PKK-terroristerna?I övrigt är just PKK och kurderna intressanta rent geopolitiskt. Officiellt är Turkiet och Iran dödsfiender just nu, med tanke på Syrien-frågan. Men när det gäller PKK är de alltså under bordet bästa vänner och rörande överens. Något som medierna sällan nämner, då de vill ge en illusion av att vi lever i något som allt mer liknar en bipolär värld.

Men relationen mellan PKK och socialdemokraterna är även intressanta för vad som sker idag med moderaterna. Jag tänker främst på knarkhandeln. Den verkliga anledningen till varför vi befinner oss i Afghanistan. Göran Persson var delaktig för att inleda detta. Något som påverkade deras politik gentemot Turkiet. Även moderaterna fick svänga efter att ha vunnit valet. Just den här frågan borde få folk att förstå att det spelar ingen roll om statsministern heter Göran Persson eller Fredrik Reinfeldt eller Stefan Löfvén. Anledningen till varför vi har trupper i Afghanistan är för att skydda Karzai-klanens taliban-knarkodlingar.

Några som också gynnades av Afghanistan-invasionen var Iran. Drogerna hamnar tillslut hos PKK som kan genom sina kontakter få knarket över till Turkiet. Och i Turkiet tar UCK-terroristerna över affärerna in till Kosovo. Sedan ser de till att knarket tar sig in i EU och det är där pengarna görs.

Så vi har terrorister i Kosovo, Kurdistan, Shia-Islamister i Iran och så talibaner i Afghanistan som alla tjänar på Bilderbergarnas främsta knarkhandel.

4 kommentarer:

 1. Inte bara kurder i Sossarna, de andra i Sjupartiet har också kurder:
  http://exilen.forumotion.eu/t233-invandrade-politiker

  Notera att undersökningen ovan aldrig blev klar men mönstret är tydligt.
  Väldigt många kurder inom svensk politik och pkk är fullblodskommunister.
  För att inte tala om allt annat kreti och pleti inom svensk politik.

  Notera även invandrare journalister undersökningen:
  http://exilen.forumotion.eu/t223-invandrade-journalister

  Notera sedan även:
  http://exilen.forumotion.eu/t437-svenska-ghetton


  värt att nämna att albanerna sprider sig som en löpeld på balkan, bland annat Makedonien ligger löst till efter massiv inflyttning av albaner och i Grekland så har man en halv miljon albaner, när du nämnde UCK.

  Vet inte om du minns att KLA även handlar med organ.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Organ_theft_in_Kosovo
  http://www.huffingtonpost.com/2012/05/10/albania-organ-trafficking_n_1506484.html
  http://www.jihadwatch.org/2010/12/kosovo-prime-minister-deposited-profits-from-serb-organ-trafficking-in-islamic-charities.html

  vidare så är har albanerna en del i det som föder sexhandeln till Saudiarabien och övriga Gulfstater.

  Vilket inte är konstigt då kriminalitet är falsk profetens specialitet.

  SvaraRadera
 2. Palme tror jag dock inte mördades av kurder.

  Anledningen är de 5 obelisker som kom upp på Luntmakargatan 1 år och 1 månad efter mordet.

  Obeliskerna är placerade vid nummer 11, 33, 44 och 55 (två stycken).
  Palme sägs ju även varit med i Committee of 300
  http://preterhuman.net/texts/conspiracy/the_story_of_the_committee_of_300.pdf

  Min personliga teori är att Olof Palme inte gick tillräckligt snabbt fram i byggandet av Babels Torn 2 eller refuserade en order om hur han skulle göra när det kom till Babels Torn 2 (NWO).

  Tillbaka till kurderna, kan det vara så att vissa av dessa kurder är yezidi, dvs. Luciferianer? Islam i sig är ju närmast öppet sataniskt men yezidi som är vanligt i området är ju också
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yazidi

  4000 sådana ska det finnas i Sverige enligt ovanstående wiki.

  The Devil Worshippers of Iraq
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1560714/The-Devil-worshippers-of-Iraq.html

  SvaraRadera
 3. Jo det är hemskt. Läste en bok för några år sen om en serbisk kvinnas öde. Hon hade rövats bort av dessa albanska muslimska terrorister när hon var 19 år gammal. Hon såldes vidare som sexslav till Saudi Arabien.

  Det sjuka i det hela är att FN hjälper till med den här sortens kriminalitet. Majoriteten tror att FN är en god institution, när den är självaste ondskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja FN är en riktigt vidrig organisation, men så är de flesta nationer, FN är ju det som medlemsländer för med sig och eftersom nationerna i sig är onda så är det inte konstigt att FN självt är som det är.

   Matar man in skit så kommer det självklart skit ut, blir ju inte guld av att mata in skit :D

   1Jo 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.
   1Jo 5:20 And we know that the Son of God is come, and hath given us an understanding, that we may know him that is true, and we are in him that is true, even in his Son Jesus Christ. This is the true God, and eternal life.
   1Jo 5:21 Little children, keep yourselves from idols. Amen.

   är ju bara titta på de länder som spritt ordet, de välsignades, men sedan vek de från sitt uppdrag och titta på t.ex. England och USA nu, de är hårt på dekis.

   Radera