fredag 5 oktober 2012

Använder al-Qaida "rebellerna" i Syrien taktiska kärnvapen i Aleppo?

Det var ett tag sedan jag skrev om Syrien. Som ni kanske vet, så har det bara eskalerats sen sist. Nu håller Turkiet på att vifta, hota och till och med skjuta in i Syrien, medans Qatar vill leda en arabisk koalition för att störta Assad. Al-Qaida "rebellerna" har nu flyttat fram sina positioner och är starka i norra delen av landet. Och Aleppo är det stora slagfältet. Vinner al-Qaida staden är vägen vid öppen för de NATO-stödda islamistiska styrkorna att ta sig ner till Damaskus och södra delen av landet.

Stridigheterna i Aleppo har nu pågått ett tag och nu verkar det som att al-Qaida fått mycket högteknologiska vapen från NATO. Bilder som kom från Aleppo häromdagen tyder på att NATO beväpnar al-Qaida med taktiska kärnvapen. För de som inte känner till vad det är, så handlar det om kärnvapen i miniatyr. Istället för de stora kärnvapen som Hollywood och media talat om, så talar vi om små kärnvapen som kan användas för att slå till mot specifika mål. Än idag förnekar många att teknologin finns. Detta trots att man utvecklat vapnen under en längre period, främst under kalla kriget. Israel är kanske den främsta utvecklaren i dessa vapen. Något som de dock varit blygsamma med att skryta om. Andra länder som har tillgång till denna teknologi är Ryssland som varit särskillt ivriga till att förneka vapnets existens, USA som senast använde vapnet i terrorattackerna i Bali år 2002, England och så Frankrike som verkar pekas ut som de skilldiga till att ha beväpnat al-Qaida med vapnet i Aleppo.

I fråga om vilka slags taktiska kärnvapen de verkar ha använt sig av, så verkar det med högsta sannolikhet handla om planterade underjordiska minor. Detta ser vi tydligt utifrån de kratrar som formats efter de senaste attackerna i Aleppo. Se bara på bilderna nedan. Ganska ovanligt för vad man skulle kunna förvänta sig från några "rebeller" i ett U-land.


BBC.

1 kommentar:

 1. Ser mer ut som vanliga IED kratrar.
  Kika in dokumentärserien: Bomb Patrol Afghanistan så får du se massor av IEDs som skapat ganska exakt likadana kratrar.
  http://www.tvrage.com/shows/id-29696

  Någon av flummarna som drömt sina psykofarmaka önskedrömmar igen, du vet alla dessa "fiender" till NWO är ju bara fiender till en sorts NWO, medans de representerar en annan sorts NWO.

  Matthew 12:25 And Jesus knew their thoughts, and said unto them, Every kingdom divided against itself is brought to desolation; and every city or house divided against itself shall not stand:
  Matthew 12:26 And if Satan cast out Satan, he is divided against himself; how shall then his kingdom stand?

  De är splittrade.

  SvaraRadera