fredag 5 oktober 2012

Kissinger: "Israel kommer inte att finnas om 10 år".

Henry Kissingers enda lojalitet är till Påvedömet. 


Ej i FT. Knight of Malta Henry Kissinger uttalade sig nyligen om att Israel endast har tio år kvar av existens.

"In 10 years, there will be no more Israel." 

Bit för bit fallar anti-sionisternas teorier sönder. De verkar inte förstå att eliten alltid haft för avsigt att helt förgöra dagens Israel. Att driva en avsky mot judar och Israel, på samma sätt som man gör mot USA, kapitalism, kristendom och västerländsk kultur.

Det är viktigt att förstå att Israel är en nation som idag har en förbannelse över sig. Ortodoxiska judar protesterade mot bildandet av staten Israel av Påvens sionistiska agenter. Idag har vi både muslimska grupper och fejk "nationalister" som drivs av hat mot judar som grupp. Om man läser Hezels memoarer, så förstår man att det var alltid sionisternas uppdrag att uppmuntra till hat mot judar och Israel. Det var meningen från allra början!

Men nej. Dessa grupper är beredda att göra de mest tokiga uttalanden för att försvara Hitler, David Duke (som för övrigt öppnade upp KKK för katoliker) och andra som sprider de anti-sionistiska teorier som inte längre håller. Säger man emot dem, kallar de en för "sionist" eller "jude". Det är på den sandlådenivån som deras argument ligger på. Jag är troende kristen och har släktforskat ända tillbaka till 1400-talet, så nej, jag är inte en "jude"!

För att förstå vad det är som sker bör man gå tillbaka till frimuraren Albert Pikes skrifter i Morals & Dogma från 1800-talet, där han klargjorde elitens plan att tvinga fram ett krig mellan Islam och Sionismen. Samtidigt skulle det ske en våldsam krock i väst mellan nihilisterna och de kristna. Ur dessa konflikter skulle en syntes uppstå för att bygga upp elitens luciferianska världsordning. Det är även viktigt i sammanhanget att påpeka att Albert Pike skolades och kontrollerades av jesuiten Pierre-Jean de Smet som för övrigt också la grunden till den mormonska kyrkan.

Inte tills man förstår vilka de är som skapat och styr alla dessa ideologier, kommer man först att förstå vem Horan från Babylon egentligen är. Ta åtminstone lite tid på er att finna rötterna för den politiska sionismen, Islam, nazism, nihilism och kommunism. Förr eller senare upptäcker du att alla väger leder till Rom!

Må Gud välsigna oss alla och sanningen göra oss fria. 

2 kommentarer:

 1. Snarare är det så att Kissinger kommer brinna i helvetet om 10 år.

  Tror inte du kan nå de där, tror de passerat linjen redan, vidare så kan en hel del av de tänkas vara jesuiter, du borde kika in Papisten som är ledande bland dessa "nationalister", han den där Jonas de Geer. Luktar jesuit lång väg, och även om han inte är det så är han papist och det är något han deklarerat själv.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jonas_De_Geer

  står där att han är anhängare SSPX.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/SSPX

  Man kan likna de vid de mindre intelligenta muslimerna som springer runt och öppat talar om islams planer och slaktar folk på löpande band.
  Till skillnad från de sluga muslimerna, de som kallar sig moderata muslimer, de som vill stärka sina positioner så pass mycket att de att övertagandet går smidigare, det krockar förvisso med många av de order som falsk profeten Muhammad uttrytckte som att slakta måste ske i ett land innan det kan bli "fred" av islamskt snitt.

  De (SSPX) är ju motståndare till Vatikanens sluga plan Vatican 2, de vill helt enkelt ha öppen förföljelse av alla som är antikatoliker dvs. tillbaka till den förföljelse av Kristna som dessa antikristna hållit på med sedan 300 talet. De är alltså alldeles för korkade och alldeles för ärliga i sina uppsåt.

  Han är väldigt populär bland alla dessa judehatande sosse-ateist-nationalister.

  Fast din åsikt om Israel stämmer inte, det är Gud som placerat tillbaka Israel i landet, sen att Gud använder onda människor är inte något nytt, han brukar ofta använda onda människor för sina syften, bara gå igenom GT, finns många tillfällen där Gud använder onda människor för att straffa Israel, sedan när han använt klart dessa så är det deras egna tur att bli dömda.
  Bara titta på de imperier som han använt genom historien.

  Vidare så gäller:
  Romans 8:28 And we know that all things work together for good to them that love God, to them who are the called according to his purpose.

  Skulle rekommendera att du tar och läser hela Romans kapitel 9 till 11.

  Allt går helt enligt profetiorna.
  Den där kulten Neturei Karta är just det en liten kult som inte ens klarar av att förstå att Jesus är Messias, klart de protestar mot Israel, de tror att någon annan nisse är Messias, de kommer omfamna Antikrist när han kommer de kommer tro att Antikrist är Messias:

  John 5:43 I am come in my Father's name, and ye receive me not: if another shall come in his own name, him ye will receive.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har mycket starka misstankar gällande Jonas De Geer. Han har försvarat spanska jesuiter. Men om han själv är jesuit vet jag inte. Sannolikheten är nog mycket stor att han blivit tränad. Han är själv besatt av att jaga judiska konspirationer.

   Om några av dessa "nationalister" läser detta föreslår jag att de fråga De Geer ifall hans lojalitet är till det protestantiska Sverige eller till Påvedömet.

   Helt klart luktar De Geer jesuit lång väg! Vi får se om jag kan gräva fram något kring honom senare.

   Radera