fredag 27 april 2012

Uppdatering! Bilderbergmötet 2012 blir av i USA.


Jag har tidigare skrivit om att årets Bilderbergmötet skulle hållas i Israel för första gången. Men nya uppgifter tyder på att mötet snarare kommer att hållas i USA. Och det blir samma stad och till och med samma hotell som för fyra år sedan enligt uppgift. Den här gången är även datum uppsatt och det ska då vara mellan den 31 maj - 3 juni, alltså vecka 22.

Jim Tucker från American Free Press (AFP) sa att han var 99% säker på att mötet skulle hållas i Chantily, Virginia, precis på samma plats som mötet hölls år 2008. Folk har redan ringt för att försöka boka plats kring dessa dagar, och det är "fullt uppbokat" kring just dessa dagar. Så, ja det är mycket som tyder på att det blir USA och inte Israel som gäller i år.

Intressant är även att Bilderberg har för första gången nämnts av etablerade medier på internationell nivå utan att kalla det för en "konspirationsteori". Det var Al Kamens artikel, för någon vecka sedan, i Washington Post, som på ett subtilt sätt nämnde Bilderbergmötet, i samband då han spekulerade kring vem Mitt Romney skulle välja som sin kandidat till vice president. Marco Rubio var namnet som dök upp. Återstår att se ifall det blir så som Washington Post insinuerade.

1 kommentar:

  1. Packers and Movers Bangalore for 100% Affordable and Professional Packers and Movers in Bangalore. Compare Charges of Movers and Packers, Household Shifting Services at.
    Packers And Movers Jaipur

    SvaraRadera