tisdag 10 april 2012

"Peak Oil"-myten fullständigt pulveriserad!!!

SVD har man valt att ge folkpartisten, tillika nymalthusianen Kjell Aleklett från Uppsala Universitet, utrymme att sprida lögnen som kallas "Peak Oil". Innan vi bryter ner denna lögn är det viktigt att förstå det extremt ogudaktiga syftet med denna bedrägeri. Det är viktigt att påpeka att FN-ledningen och övriga inom bankmaffian är helt besatta av överbefolkning och har alltid haft målsättningen att begränsa befolkningens möjligheter att reproducera sig och även minska antalet människor på jorden så som Georgia Guidstones visar.

De har inga som helst problem med att använda sig av kemikaler och vacciner för att sterilisera mänskligheten i sin vidriga och ogudaktiga målsättning att kontrollera vanliga människor. Bland många av deras lögner som de sprider är "Peak Oil"-myten därför bland de farligaste som skapar en obefogad oro bland människor för att den Nya Världsordningen ska då kunna föra in sin nya gröna fascism! Jag rekommenderar att folk studerar Club of Rome agendan om inte ni redan gjort det.

Mannen som började "Peak Oil"-lögnen var nymalthusianen M. King Hubbert. Det är viktigt att förstå att denne Hubbert arbetade åt Shell Oil Company. En gren inom Dutch Royal Shell, den väldigt gröna oljebolagen som var drivande i grundandet av World Business Council for Sustainable Development (WBCSD). (Lägg märke till att ordet "hållbarhet" är ytterlioggare ett utav globalisternas nyckelord. Var kritisk så fort ni ser att den används). Hubbert fick sin utbildningRockefeller´s University of Chicago. 1977 fick Hubbert även Rockefellers Public Sevice pris. Så denne Hubbert var minst sagt uppskattad av den globala eliten.

Hubbert publicerade sin lögn om "Peak Oil" 1956. Och har sedan dess varit alla "peaknicks" guru sedan dess. Men det skulle dröja fram till 70-talet och den iscensatta oljekrisen som Hubberts "Peak Oil"-myt fick chansen att bli en etablerad myt. En av de som så tidigt som på 80-talet blev en "peaknick" var Colin Campbell. Denne Campbell arbetade ska sägas åt British Petrolium (BP). (Nu kanske ni börjar se en viss trend bland dessa så kallade "experter", de har nämligen en tendens att ha samma typ av arbetsgivare).

Och det var Campbell som år 2000 startade The Association for the Study of Peak Oil and Gas (ASPO). Trots Hubberts alla felaktigheter utgår de från dennes gamla förklaringskurvor. ASPO har sin gren här i Sverige. Och det är just vår egen Kjell Aleklett på UU som är ordförandet och dessutom en av grundarna för ASPO i Sverige. Så det är inte så märkligt att Aleklett har i uppdrag att sprida dessa lögner och felaktigheter.

Det som fullständigt blåser bort allt som "peaknicks" har att komma med är råolja av icke-biologiskt ursprung. Något som redan har bekräftats av forskare! Följande video förklarar väl hur det egentligen ligger till även om eugenisterna från Club of Rome, IMF och FN inte vill höra något av detta.Det finns bara massvis med klipp som förklarar detta. Här har vi Jerome Corsi hos George Noory.


Här har ni även Dr. Nick Begich som pratar med AJ.Avslutningsvis lämnar jag er till den geopolitiska besten Webster Tarpley som helt plockar sönder "Peak Oil"-myten och fullständigt pulveriserar den med FAKTA! Han påpekar och förklarar hur 70-talets oljekris var helt iscensatt av eliterna för att hålla priserna uppe bland annat. Så det är inte så märkligt att personer som Hubbert och Campbell jobbat åt oljebolag och att vår egen Aleklett umgås med dessa typer för att fortsätta sprida deras lögner.PS: Jag rekommenderar även att ni kollar upp Lindsey Williams "The Energy non-Crisis" för att veta sanningen om oljan. 

3 kommentarer:

 1. Olja går ju lätt att skapas genom att pressa saker och ting, beroende på hur man trycker osv. så kan man få olja, kol eller diamanter.

  Det mesta skapat under Noas flod.

  Den som förstår hur jorden var innan floden och efter floden förstår även hur vi kan ha så stora kolfält runt om på jorden.

  Vidare så förstörs inte energi.

  http://www.answersingenesis.org/articles/arj/v1/n1/origin-of-oil

  SvaraRadera
 2. Varför beskriver du inte vad Peak-Oil teorin går ut på?? Fattar inte ett jota av din artikel.

  SvaraRadera
 3. FÖRFARANDE FÖR SAMARBETE MED STOR ILLUMINATI-TEMPEL AV PENGAR OCH STRÖM, KOMMER I ILLUMINATI
  whatsapp vår agent +234705874295 eller mail eller (illuminatisupreme01@gmail.com)


  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
  broderskap kult idag och få omedelbar rik summa av. 1million dollar på en vecka och ett gratis hem. någon där du väljer att leva i den här världen och också få 350.000 dollar per månad som lön ...


  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.

  1. En kontantavgift på USD $ 1000.000 USD

  2. En ny slank dröm CAR värderad till USD 150 000 USD

  3.A Dream House köps i landet efter eget val


  En månad bokad möte med topp 5 världen
  Ledare och Topp 5 Kändisar i världen. Om du är intresserad ring
  agenten nu +234705874295 eller whatsaap honom på
  +234705874295 du kan även maila oss med det här,
  (illuminatisupreme01@gmail.com) för omedelbar inledande på nätet

  SvaraRadera