onsdag 4 april 2012

MI6-agent på besök i Sverige.

MI6-agenten Roberto Fiore.
Nyligen var italienaren Roberto Fiore på plats i Sverige för att föreläsa om ekonomi. Det finns inga länkar till hans föreläsning, men däremot finns det en radiointervju.

Under radiointervjun framkommer det en hel del, även om han bara får softball frågor från de blåögda svenskarna.

Det framkommer en del av hans inspirationskällor. Han vet någrolunda, en del, av händelserna som sker omkring. Dock verkar han fastna i den "judiska-konspirationen" till viss del. Antingen så vet han inte så mycket mer, eller så håller han undan information.

Han nämner i vart fall tre inspirationskällor vilket i sig är mycket intressanta. Det är Knights of Malta frugan Evita Peron (argentinska), de jesuit tränade Falangisterna (från Lebanon) och den neo-gnostiske mysticisten Codreanu (rumänske).

Han påpekade främst Codreanu ur ett andligt perspektiv. Den som vet något om Codreanu vet att denne ville att människan skulle uppnå ett omul nou alltså till att bli en ny människa. Jepp, ni som kan en del om ämnet Novus Ordo Seclorum känner till att elitens mål är exakt det samma. Om det nu handlar om nazism, kommunism, New Age-religion, Rosenkreuziamisn, gnosticism, darwinism, mysticism, frimureri, mångkulturalism. Grunden är det samma. Man vill skapa en ny sorts människa. Intressant då att han påpekade honom just ur ett andligt perspektiv.

Roberto Fiore har anklagats för en hel del. Bland annat för att ha varit med i Operation Gladios bombdåd i Bologna år 1980. Egentligen vet vi väldigt lite om vad som hände där och då. Efter dådet flydde Fiore till Lebanon där han först fick skydd av Falangisterna. (Alltså, en utav hans främsta inspirationskällor. Inte så märkligt att han kan en del om Mellanöstern). För att förstå de "kristna" falangisterna i Lebanon, bör man förstå vilka familjen som grundade partiet är. Pierre Gemayel är känd som grundaren till falangist partiet i Lebanon. Hans far hette Bachir Gemayel. Båda blev jesuit-skolade. Bachir i Saint Joseph Universitet som grundades av jesuiter 1875, och som numera är en bas för frimurare i Lebanon. (Låt oss inte glömma att jesuiternas topp general Peter Hans Kolvenbach varit stationerad i Beirut, närmarebestämt St Joseph Universitet, för att dirigera den österländska-vingen av den Nya Världsordningen).

Det var hursomhelst i Lebanon som Roberto Fiore kom i kontakt med MI6. De viste att italienska rättsväsendet var efter honom och Massimo Morsello. Så de blev rekryterade av MI6, för att få deras beskydd, de skulle agera som informatörer åt MI6. Även ett gäng på omkring 40 italienare följde med dem till London.

När Italien fick reda på att Roberto Fiore och Massimo Morsello befann sig i London, begärde de att de omedelbart skulle bli utelämnade till Italien. Thatcherregeringen nekade dock detta. Anledningen skulle ha varit att det gamla italienska underrättelsetjänsten SISMI skulle ha kommit fram till att anklagelserna mot Roberto Fiore med fler skulle ha varit falska och felaktiga.

Detta ändrades dock då efter avslöjandet av omfattande korruption inom italiensk politik och inom landets rättsväsendet så väl som inom den italienska underrättelsetjänsten. Många rättegånger fick startas om från början, i synnerhet de med kopplingar till Operation Gladio. Vilket var ett NATO-projekt där man infiltrerade eller rent av skapade grupper från både extrem-högern och extrem-vänstern till att utföra terror actioner för att dominera befolkningen i västeuropa under metoden man kallade för "strategy of tension", under i stort sätt hela kalla kriget. En sällsynt bra dokumentär är "Operation Gladio: State-sponsored Terrorism in Europe." som jag kan rekomendera för de som inte är insatta i vad denna operation innebar.För er som fortfarande har lite skolitalienska med er lägger jag även fram ytterliggare en avslöjande dokumentär om Operation Gladio den här gången på Italienska.Hursomhelst så valde Italien att återigen begära att Roberto Fiore och Massimo Morsello skulle utelämnas till Italien, då Blairregeringen kommit till makten. Denna gången utan ursäkt valde regeringen att inte överlämna italienarna till Italien. Detta indikerade att frågan som två parlametariker tidigare frågat den brittiska ledningen om Roberto Fiores kontakter med MI6 bekräftades. Då fick de som enda svar:

"a reply would not be in the public interest". 

Det var först 1998 som la Repubblica, en utav Italiens största tidningar, fick bekräftat från England att Roberto Fiore blev rekryterad till MI6, när han befann sig i Lebanon, som informatör. Vilket förklarar varför han kunde komma undan med så många uppenbara aktiviteter i England som viken annan motståndare som helst av eliten egentligen inte skulle ha kommit undan med. När anklagelserna mot honom blev preskriberade fick han tillbaka sitt pass från den brittiska regeringen och kunde då återvände till Italien.

Frågan är då, vad en informatör åt den brittiska underrättelsetjänsten gör i Sverige. Behöver MI6 kanske lite extra information om vad som sker kring svensk "höger-extremism"? Eller handlar det möjligtvis om infiltration?

Svensk MSM verkar vilja gå med cover-storyn om att Roberto Fiore är en fascist och en terrorist. Ifall han är en terrorist eller en fascist är egentligen helt ointressant! Det relevanta här är att han är en agent åt den brittiska underrättelsetjänsten. En informatör som fått skydd av London-eliten genom vått och torrt. Lägger man sin tillit på denna individ så förtjänar man det man får.

Brittiska motsvarigheten till Expo (Searchlight med kopplingar till MI5) och Italienska motsvarigheten (Lombardia-indymedia som finansieras av George Soros genom Open Society Institute) har haft sina egna funderingar utan att såklart tydligt våga peka ut den riktiga boven då de förmodligen skulle bli arbetslösa.

Det finns ett tråd på Flash Back som tar upp ämnet. Hittills är det bara två deltagare som verkar röra kring Fiores kopplingar till Operation Gladio.

Låt oss inte glömma att underrättelsetjänster har tidigare infiltrerat "höger-extrema" grupper för att sedan vända rörelsen ryggen och avslöja de som var aktiva. Hal Turner är ett klockrent exempel. Han fick många nationella, konservativa och folk som köpte den "judiska-konspirationen" med sig. I slutändan visade han sig vara en FBI-agent. Därför är det viktigt för oss som är för Gud, nationen och familjen att vara försiktiga och noga med att avslöja femtekolonnare.

1 kommentar:

 1. Rom har ju alltid hatat judarna, de hatar ju judarna av skälet att judarna är egendomsfolket, Rom tror ju själva på Replacement Theology, dvs. att de själva är det nya egendomsfolket.

  Tittar vi på alla dessa judehatarorganisationer så kan vi se Roms tentakler bakom i stort sett alla.

  http://www.gotquestions.org/replacement-theology.html
  http://www.deceptioninthechurch.com/replacement.html

  Vidare kan vi dra en annan anledning till det hela och det är ju som i Hollyweird filmen av sodomiten och extremt antikristne Kevin Smith (senaste filmen Red State är ju i stort sett ett karaktärsmord på det riktiga USA, USAs heartland, en av få anledningar till att Gud inte redan förintat USA).

  i den filmen så har vi en tes om att kan man överbevisa Gud så förintar man hela existensen,
  i Bibeln finns en vers som lovar judarna som folk en sak som snuddar vid något liknande och är väldigt förklarande i de extrema attacker som sker mot Israel av både icke-judar och judas iskariot judar (mestadels vänsterjudar).

  Verserna går så här:
  Jeremiah 33:24 Considerest thou not what this people have spoken, saying, The two families which the LORD hath chosen, he hath even cast them off? thus they have despised my people, that they should be no more a nation before them.
  Jeremiah 33:25 Thus saith the LORD; If my covenant be not with day and night, and if I have not appointed the ordinances of heaven and earth;
  Jeremiah 33:26 Then will I cast away the seed of Jacob, and David my servant, so that I will not take any of his seed to be rulers over the seed of Abraham, Isaac, and Jacob: for I will cause their captivity to return, and have mercy on them.

  SvaraRadera