tisdag 29 april 2014

Aschberg hänger ut Corruptio!

Aschberg vs Corruptio.
Robert Aschberg avslutar säsongen i sitt ogudaktiga, yttrandefrihetsfientliga program Trolljägarna, i Stenbeck ägda TV3, med att hänga ut bloggaren, researchern och korruptionsgranskaren Corruptio. Därmed höll Aschberg sitt löfte i början av säsongen, om att han skulle hänga ut en av, enligt Aschberg själv, "Europas värsta näthatare".

I programmet går inte Aschberg, och hans Strix-team, närmare in på vilka fall, som Corruptio ska ha gjort sig skyldig till, vad gäller förtal och olagaförföljelse. Så jag kan bara låta det vara osagd. Däremot framkommer det om att Corruptio kritiserar det faktum att tjänstemän, som alltså arbetar för skattebetalarna vill få fram information om vilka som väljer att plocka fram allmän information och till vilka syften de begär ut informationen, som alltså ska vara offentligt tillgängligt till allmänheten. (Som till exempel LexBase).

Den typen av tjänstemän har inte insett att deras uppdrag är att jobba åt folket, inte åt makten. All information som är allmän, är just det(!), till för att vara tillgänglig för de medborgare som begär ut informationen! Istället väljer tjänstemän att tendera att skydda korrupta poliser, kriminella invandrare, och diverse bedragare (inklusive domare och politiker). Därmed har Corruptio helt rätt i sin kritik!

Detta retar så klart upp Aschberg, som redan tidigare varit tydlig med att han hade för avsikt att beskydda makten, genom att granska folket, i synnerhet, de som vågar granska makten. Och det är precis det här som hände i dagens avsnitt av Trolljägarna.

Det är defacto hela poängen med Aschbergs ogudaktiga program. I dagens avsnitt besöker han även en pojke som skrivit en massa olämpligheter på nätet. Aschberg satt så nöjd på soffan, då han fick läxa upp pojken inför sin mor. På det här sättet försöker Aschberg att utnyttja ungdomars ovårdade språk, för att låta alla tittare veta att de minsann ska vara rädda. För annars strömmar Aschberg och Strix-teamet in genom dörren, med kameran i högsta hugg.

Under säsongen passade Aschberg på att hänga ut den förre detta Exponerat-krönikören, Jack London, och även KnatteFnatteTjatte, som oftast kommenterat på Avpixlat.

Att ha med några tjejer, som blir ledsna för att deras klasskamrater mobbar dem via nätet, är så klart mer eller mindre utfyllnad, för resten av programmet. Höjdpunkten, handlar snarare om att sätta dit dissidenter. Sen räcker det med att de ska ha skrivit någon kommentar av affekt (efter en brutal gruppvåldtäkt) eller efter en artikel där journalister hånar och förolämpar vanliga svenskar. Tydligen får journalister använda sig av ironi och mörk humor, men när de får smaka på samma medicin, så är det helt plötsligt "näthat". Och då räcker det som ursäkt för Aschberg att komma på besök.

En sak är säker, nu mer än någonsin, måste vi våga stå enade mot den diktaturen som snart kommer att försöka visa upp sig i sin fulla kraft. Aschberg har alltid, och kommer alltid att vara en del av Socialisternas parallellsamhälle i Sverige. Hans farfar Olof Aschberg, som mina läsare känner mycket väl till, han mycket nära band till det Socialdemokratiska Arbetarpartiet. Aschberg, är ytterliggare en av Sossemaffians tentakler, precis, som LO, ABF, Folkets Hus & Parker, Aftonbladet, EXPO, SSU, Public Service och den mer extrema våldsbejakande bolsjevikiska vänstern.

Aschberg har aldrig varit moderat. Han har tidigare varit öppet kommunist. Idag är han Sosse. Han samarbetar med Thomas Bodström (S) i Efterlyst (TV3, Stenbeck). Inget som borde förvåna.

Det är denna rörelse utanför Statsapparaten som Moderaterna ska egentligen styra, där Sossarna dominerar. Sossarna dominerar fortfarande myndigheterna, tjänstemännen, journalisterna, fackföreningarna. Det är så Sossarna kan ha en säkerhetstjänst, utan att ens behöva ha regeringsmakten! De behöver inte regeringsmakten, för att kunna dominera samhället!

Läs mer om vad Corruptio har att skriva om fallet HÄR.

3 kommentarer:

  1. Och vilka tror du Aschberg arbetar för?

    http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html

    SvaraRadera
  2. Det värsta är att du skriver anonymt, vilket man gör när man inte kan stå för det man skriver ...

    SvaraRadera