måndag 7 april 2014

Aschberg erkänner att han vill granska folket istället för makten - Retas upp av "näthataren" i bloggen Corruptio.
Grimslövshärvan, där polisen togs på bar gärning med att ha langat vapen till kriminella, och la sedan locket på. 
Robert Aschberg har fått mycket uppmärksamhet för hans program "Trolljägarna". Och mest reklam fick han föga förvånande från Public Service. Både hos SVT och SR fick man höra ovanligt mycket om hans ogudaktiga program. Att svenska journalister själva ska göra lite research är kanske för mycket för att förvänta. En vanlig journalist skulle ha kollat upp lite bakgrundsfakta om denne Aschberg, och ifrågasatt hans syften med programmet. Men så skedde så klart inte inom Public Service. 

Jag reagerade på att Aschberg ständigt upprepade att "näthatarna" (eller "nättrollen" som han kallar dom) skulle vara ett gäng "bidragstagare". Jag tyckte det var ett mycket märkligt uttalande. Vad jag vet så är de flesta som anklagas för att vara "näthatare" skattebetalare, och oftast gnäller på att de måste betala skatt till ett gäng politiker som slösar bort allt i en massa korkade socialistiska experiment. Men sen när jag fick höra intervjun med honom på radio, så började jag fatta vad det hela egentligen handlade om. 

Aschberg säger till P1 Morgon att han retas upp mest av en som han kallar för "Europas värsta näthatare". Och det är bloggaren Corruptio. Och anledningen är att han ska ha gjort livet surt för många av de mest korrupta poliser vi haft i Sveriges historia, då han skrivit en hel del obekväma sanningar om vad våra mest korrupta poliser sysslar med. Ojojoj, vad synd det är om våra korrupta poliser som langar vapen till kriminella gäng, som sedan gnäller om att vapenbrotten har ökat i Sverige. 

(Om ni inte studerat Grimslövshärvan, så föreslår jag att ni uppdaterar er, i Sveriges absolut största polisiära skandal! Inte bara att poliser langade vapen till kriminella invandrargäng och MC-gängare, utan även att vår förra justitieminister Thomas Bodström (S) var med och såg till att åklagaren och rättsväsendet skulle lägga ner fallet och mörka allt. Det mesta av storyn kom ut tack vare en riktig journalist som jobbade åt den kristna tidningen Världen Idag)

Corruptio är enligt uppgift bidragstagare. Så därav Aschbergs ständiga utbrott om "bidragstagare". Aschberg retar upp sig på att Corruptio får bidragspengar för att göra research om korrupta poliser. Aschberg lovar att "hänga ut" Corruptio längre fram denna säsong i "Trolljägarna". Jag tror att de flesta som känner till bloggen Corruptio, vet vem han är. Så jag vet inte riktigt hur Aschberg hade tänkt "hänga ut" någon som nästan kan betraktas som åtminstone halv-offentlig. Men han vill säkert få alla sina groupies att börja "näthata" honom antar jag. 

Om nu Corruptio är en bidragstagare. Så anser jag att han åtminstone förtjänar dessa pengar, med tanke på den research han gör. Han jobbar med att granska makten, och det om något bör ses som en samhällstjänst! I jämförelse, så har vi Public Service, som trakasserar folk och hotar till sig pengar från vanliga medborgare för att finansiera deras Statliga propaganda och granskning av folket istället för makten. 

-II-

Jag tror att "Trolljägarna" är avgörande för att programera svenska folket och förbereda Sverige vidare inför den mer extremt Orwellinska tidsperioden som kommer. Oftast säger folk taskiga saker i hemmet, som de inte skulle säga med en högtalare på torget. Ibland använder sig människor av satir för att överdriva och beskriva saker ironiskt. Ibland säger man saker av affekt. När man sitter framför datorn, så är man hemma. I sitt hem. Vissa har upptäckt att vissa saker kan man inte säga under eget namn i Sverige. Så de skriver anonymt. 

Men detta går mycket längre än så. Jag har tidigare skrivit (och flera av er vet efter Snowden-läckorna) att all elektronisk kommunikation övervakas. Det är så klart värre än så, då TV och framför allt vitvaror, kan också övervaka en i ens eget hem. Vad man säger och gör. Snart ska man kunna upptäcka hur människor i sitt hem brutit mot vissa "värderingar" eller dogmer som etablissemanget har fått för sig. Det har redan hänt. Folk har redan förlorat sina jobb på grund av detta. Så ser det riktiga Sverige ut idag. Men värre kommer det att bli. 

I framtid räcker det med att du i ditt hem framför TV:n säger att du tycker att nyhetsankaren är så ful. TV:n (Verizon) kommer att höra det. Det kommer att läcka ut. TV-ankaren eller reportern, kommer att känna sig kränkt. Och du kommer att få besök av "Trolljägarna", som ska hänga ut dig som en "hatare". Sen blir det en "ärekränkningsrättegång", då journalisten kände sig kränkt av att du i ditt hem skrikit över hur ful eller dum du tyckte att hon var. Då har du redan begått tankebrott, eftersom det uppenbarligen redan är olagligt i Sverige att yppa elaka eller taskiga saker om folk. (Alltså nu pratar jag inte ens om känsliga politiska ämnen). Så simpelt kan det faktiskt gå till. 

Detta kommer att leda till ett land fylld med människor som ständigt aktar sig för vad de ska säga, det får inte förolämpa någon. Och det får verkligen inte vara något politiskt kontroversiellt. På sätt och viss är vi redan där. I Sverige vågar folk knappt nämna de verkliga problemen. Det är extremt ansträngt att ens prata klarspråk. 

När jag såg på CBN News inslag om Sverige häromdagen. Så var detta uppenbart. En del indoktrinerade svenskar var inne bland kommentarerna och hakade sig på över att det var ett inslag från "USA", från "kristna" osv. De tyckte att jämförelsen med Nord Korea var överdriven. Dessa människor kan se på sanningen och helt förneka det. Nord Korea har misslyckats med att lura sitt folk att de är fria. Det har Sverige lyckats med. De förslavade kämpar för att beskydda sin ägare i Sverige. Så patetiskt. 

4 kommentarer:

 1. Ja det är jobbigt för Robert, men jag tror att Robert själv vet att han kommer brinna i helvetet, det brukar såna här upprörda Aschbergare, Bildtare, Reinfeldtare, Löfvenare, Sahlinare, Bodströmmare osv. mycket väl känna till, de vet att de är ondskans tjänare, men istället för att ge upp kasta sig inför Jesus fötter och be om nåd så väljer dessa ondskans kreatur att fortsätta jobba åt Satan universums största förlorare trots att man vet att han är universums största förlorare, finns ingen större förlorare än Satan och honom ställer sig dessa åsnor på samma sida som.

  Lika korkade som dessa:
  Revelation 17:12 And the ten horns which thou sawest are ten kings, which have received no kingdom as yet; but receive power as kings one hour with the beast.

  Wow en timmes makt med Besten, eller som i Aschbergs fall 40 år som regimens kreatur för att sedan spendera evigheten i elden. Grymt val Robban, riktigt grymt. Du är så hård ;)

  Det roligaste med såna här fjantar är att det sedan kommer folk som är värre än de och tar över i samma veva som de slår ut de alla. Deceiving and being deceived...

  Som Jesus sade:
  Matthew 10:28 And fear not them which kill the body, but are not able to kill the soul: but rather fear him which is able to destroy both soul and body in hell.

  SvaraRadera
 2. Här är någon som avslöjar den judisk Illuminatiska konspirationen mot mänskligheten:
  http://henrymakow.com/attali.html

  Du skriver om maskiner som övervakar människan. Jacques Attali målar här upp ett troligt framtidsscenario. Cyniskt och utan förslag hur detta ska undvikas. Jag tolkar det som att Attali med kumpaner önskar sig denna värld, och att de med ditt inflytande jobbar på det.

  "
  "'The unique nomadic object will be permanently traceable. All the data it contains, including images of everyone's daily life, will be stored and sold to specialist businesses and to public and private police.'

  By 2050, these machines will have evolved into what Attali calls 'self-surveillance machines' that will allow everyone to monitor his own compliance with the norms.

  We will monitor our consumption of water, energy and raw materials. We will even have the 'opportunity to measure, permanently or periodically, the parameters of [our] own body.'

  'Electronic bugs, worn subcutaneously, will ceaselessly register heartbeat, blood pressure, and cholesterol. Microprocessors connected to various organs will watch their functioning as compared to the norms.'

  SvaraRadera
 3. Rättelse; sitt och inte ditt "Jag tolkar det som att Attali med kumpaner önskar sig denna värld, och att de med ditt inflytande jobbar på det.

  SvaraRadera
 4. Aschberg är en föredetting. Inget annat än etablissemangets hora. En applåd till dom få journalister som vågar granska MAKTEN! Janne Josefsson på Uppdrag Granskning t ex. Aschberg gör idag vad McCarthy gjorde på 50-talet. Vidrigt!

  SvaraRadera