söndag 16 februari 2014

Nu 20 döda bankirer - Socialisten Anders Borg vill höja skatterna - Är ni redo för valutaåterställningen?
Ovan är en video från Paul Begley som går igenom några av de döda bankirer. Senaste nytt är att antalet döda bankirer har mer än tredubblats(!) sen sist, till 20 pers!  

Lyssnade på Public Service intervju med den kollektivistiska socialisten Anders Borg (M) som vill höja skatterna. Det märks tydligt att Borg, vår Finansminister, har hunnit läsa igenom IMF-rapporten som kräver global konfiskering och omfördelning av alla privata tillgångar och egendom. Rena rama kommunismen. I intervjun nämner Anders Borg även IMF, varför han inte vill skära ner, och varför han numera vill höja skatterna. 

Borg ska alltså förbereda Sverige inför den så kallade valutaåterställningen. Så nu har Borg fått order från IMF. Och han har nu gett oss en tydlig signal om att han tänker följa bankmaffiornas linje till punkt och pricka. Därför är det numera, enligt Borg, uteslutet att låna pengar. Nu är det skattebetalarna, som ska ta notan. Allt enligt IMF:s rapport och rekommendationer som släpptes i november 2013. 

Nu har dessvärre Lindsey Williams video om valutaåterställningen försvunnit från YouTube. Men jag hann skriva ner lite anteckningar som ni kan få gå igenom, om ni inte redan läst dem. Hittills verkar allting gå precis som Williams sa att det skulle gå till. Då är frågan: är svenska folket förberedda för denna valutaåterställning

Det är intressant att Borg ställer upp på en intervju där han lovar skattehöjningar, just när den stora majoriteten av svenska folket sitter bänkade framför Vinter OS i Sotji. Ska man tolka det som att han ville smyga fram med beskedet? Eller försöker han locka tillbaka "mittenväljarna"? 

Vi får komma ihåg att alla Bail-Ins i Cypern kom i mars 2013. (Krigargudensmånad). Kan det ske något mot slutet av mars 2014? Eller däromkring? Jag tror dock inte att det kommer att handla om några Bail-Ins. Nu har de blivit smartare än så. Williams förklarade för oss att folket kommer inte att märka någonting av det som kommer att ske under våren 2014. Pengarna på bankkonton kommer att finnas kvar där. Valutaåterställningen, är bara IMF:s "lösning" till problemet som de själva (tillsammans med BIS) skapade genom valutakriget. Men det blir så klart ingen verklig lösning. Utan bara en uppskjutning av det som komma skall. 

IMF ska alltså se till att respektive Stat konfiskerar och kollektiviserar pengar utan att de drabbade märker av detta. Mer intressant blir dock själva valutaåterställningen. 204 länders valutor kommer inte att få skiljas på mer än 5%. Vilket kommer att innebära kraftiga förändringar i köpkraften för en del länder. Så det blir intressant om de verkligen lyckas få igenom hela programmet, och verkligen se om ingen kommer att märka av något, precis som eliterna i Washington Korporationen förklarade för Williams. 

3 kommentarer:

 1. Jag hörde redan för väldigt länge sedan (kanske någonstans i 1980-talet) att man brukar göra opopulära politiska beslut under stora sporttävlingar eftersom folkets uppmärksamhet är i sport då.

  SvaraRadera
 2. Ja var ju någon fotbollsmatch när Grundlagsändringens första veva var igång, folk hade ingen aning förrens 1 vecka innan andra omröstningen. Endast SD röstade mot detta, t.o.m. Lars Ohly protesterade trots att han var för ändringen av grundlagen men han gillade inte att den kuppades igenom utan någon som helst debatt (och på den tiden fanns ju inte SD i Riksdagen då det var i Maj 2010, det var ju först vid nästa omröstning som de var med)

  Sen till listan så ska man nog lägga till denna försvunna journalist:

  Family of missing Wall Street Journal reporter David Bird issues televised plea for his return
  http://www.foxnews.com/us/2014/01/27/sister-missing-wall-street-journal-reporter-david-bird-issues-public-plea/

  En annan intressant detalj är att i sommar så kommer uppföljaren till NWO rullen: The Purge ( http://www.imdb.com/title/tt2184339/ )

  uppföljaren heter:
  The Purge: Anarchy
  http://www.imdb.com/title/tt2975578/

  notera hur det är en Old Glory fast gjord med skjutvapen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Filmen Purge måste ses som en fingervisning. Symboliken går inte att ta miste på. :)

   Radera