torsdag 20 februari 2014

Anders Borgs skattehöjningar - MSM:s usla analyser - Alternativ medias tystnad - Och sprickan inom regeringen.

Anders Borg kommer ut som socialist för 134:e gången. Höjer skatterna med 9 MILJARDER!!! 

9 MILJARDER! 


Jag är uppriktigt ledsen och förbannad! Det borde bli en storm av protester i hela Sverige! Men, nej, här händer det ingenting. Anders Borg, som ska vara Moderat, kan plötsligt komma ut som bolsjevik och konfiskera tillgångar och egendom, som om det vore 1917 igen, och här händer det verkligen INGENTING!

Inte en j*vla "twitterstorm". Ingenting händer heller inom den så kallade "alternativa median", eller bloggosfären. INGENTING! Där skriver man om Ukraina, om OS, om valrörelsen ect. Borgs höjning av skatterna (konfiskering av svenska folkets egendom och tillgångar) med 9 MILJARDER, har liksom hamnat i skymundan. Det som faktiskt påverkar svenskarna, verkar svenskarna själva inte bry sig om. Det finns inte ens en skugga av en Tea Party-rörelse, eller något dylikt i det här landet! Det är som att folk är för dumma för att ens vilja bry sig. Det är ju OS nu. Det är Grammisgala. Det händer en del i Ukraina. Frågan är om oroligheterna i Ukraina någonsin kommer att påverka svenskarna som lever idag, i jämförelse med det som Anders Borg väljer att göra nu med Sverige.

Det är verkligen synd om svenskarna. Just därför förbereder jag mig. Och jag uppmuntrar mina läsare att förbereda sig för det som komma skall. Min rekommendation är att först se över hur er relation till Gud har varit. Och gör det ni kan för att förbättra den. Sen rekommenderar jag även att ni skyddar er ekonomiskt. Köp loss dina besparingar från "de flygande pengarna", papperspengar. Dessa pengar kommer inte att vara värt någonting. Den svenska kronan kommer att bli lika värdefull som en peso. Om vi ens har kvar kronan längre. Vår valuta kommer att förstöras helt. Det ni ska spara, bör ni spara i hårda pengar. Och när allt väl brakar loss, vill du inte befinna dig mitt i storstan.

Patetiska MSM. 


Intressant är hur patetiskt usla analyserna från svensk MSM är. Så väl MSM, och det ytterst lilla jag kunde finna hos alternativa medier, tolkar Anders Borgs galna skattehöjningar som en inrikesfråga (LOL!). Och dessa dårar ska alltså kalla sig "statsvetare" och "journalister" med inriktning inom politik. Jag menar någonstans, måste man ändå få ställa krav, även på folk som i vanliga fall bör ses som idioter. Jag förstår att MSM är extremt kontrollerad och extremt enkelspårig. Men nu har de faktiskt passerat alla möjliga logiska gränser. Är det att de är så korkade? Är det att de lotsas så förbannat dåligt?

Som jag förklarade förut, flera gånger nu, så hamnade IMF:s rapport på Anders Borgs skrivbord i november 2013. Nu har han hunnit läsa igenom det, och har valt att genomföra bankmaffians vilja. Anders Borgs skattehöjningar är i allra högsta grad en utrikespolitisk fråga! Varför skulle ett parti som Moderaterna, som så sent som i höstas (för bara några månader sedan) ville sänka skatterna, nu plötsligt helt svänga och vilja chockhöja skatterna? Ja, vi närmar oss ett val, men det var också val för 4 år sedan, och sådana dumheter kom inte Borg med, trots att de också låg under i opinionsmätningarna.

Snälla Sverige, använd hjärnorna som Gud gav er. Jag vet att eliterna har lagt en massa gifter i vattnet och att skolsystemet och media har fördummat många, men så korkade är ni ändå inte. Så långt kan vi inte ha kommit.

Splittring inom regeringen. 


M följer nu IMF:s vilja till punkt. De Rödgröna jublar. Ja, allt mer tyder på att Socialdemokraten, Stefan Löfven, redan valdes till att bli vår Statsminister i somras på Bilderberg. Enligt MSM:s narrative så har Löfven fått "rätt" i hans argumentation om "välfärd eller skattesänkningar". De Rödgröna ÄR IMF i mångt och mycket, om man ser till deras politiska program och vad bankmaffiorna vill åstadkomma. De Borgerliga var åtminstone ideologiskt sätt, en opposition. Om än en väldigt klen sådan.

Så medans de Rödgröna jublar. Så är det knäpptyst hos FP. Ja, en del FP:are vill gärna byta sida, men en del vill inte det. De är dock väldigt tysta. Och tystnade säger ju ändå en del. Detta kan jämföras med protesterna från KD, men kanske främst C.

Jag har tidigare fått kritik för att jag lyft upp positiva saker från Centerpartiet och inte minst Annie Lööf. Det jag vill få fram är inte några "hyllningar". Jag påpekar bara på det faktumet att Annie Lööf och C många gånger vågat protestera mot den riktningen M velat gå. C har gärna pressat på för skattesänkningar, när inte M ville eller "vågade". Annie Lööf innebar en förändring inom C, då partiet bytte grundideologi från att vara ett semi-marxistisk socialliberalt parti, till ett liberalt parti. Detta måste ses som ett steg i RÄTT RIKTNING. Och för detta ska Lööf självklart ha en eloge!

Nu är Lööfs PR-folk kanske inte hennes bästa vänner. Men min poäng, är att Lööf inte är en del av "systemet" som Björklund, Reinfeldt eller Borg. Lööf må kanske vara rätt så "blåögd". Men hon följer åtminstone sin egen ideologi (och politiska tro). Men flera gånger stöter hon nu på patrull, främst från Reinfeldt. Så har det varit sedan FRA-debatten. Hon är uppenbarligen opålitlig, från Reinfeldts perspektiv.

Mitt råd till Lööf, "stureplanscentern" och övriga liberaler inom Centern, är att helt bryta band med Reinfeldt. Nu har ni stött på patrull väldigt många gånger. När Borg nu föreslår skattehöjningar, borde ni kanske ifrågasätta, om ni kan sitta i samma regering som Borg och Reinfeldt.

2 kommentarer:

 1. Undrar om den svenska regimen har också en svart budget, helt under radar.

  SvaraRadera
 2. Det blir ännu högre skatter när Expo-Löfven blir Statsminister.
  Fatta att Robert Aschbergs polare som tycker precis som Robert Aschberg om alla som inte är Sjupartister kommer till makten, jag tror förföljelse av invadringskritiskt folk kommer bli ännu vanligare, dvs. folk som inte är SVAMP (S+V+Alliansen+MP).

  Men folk gillar ju det. De älskar att betala skatt och de älskar att förfölja folk.

  Php 2:14 ¶ Do all things without murmurings and disputings:
  Php 2:15 That ye may be blameless and harmless, the sons of God, without rebuke, in the midst of a crooked and perverse nation, among whom ye shine as lights in the world;
  Php 2:16 Holding forth the word of life; that I may rejoice in the day of Christ, that I have not run in vain, neither laboured in vain.

  SvaraRadera