måndag 10 februari 2014

4 döda bankirer på 1 vecka! "Självmord" enligt polis och media. (Någonting är på gång!).

Enligt uppgift så "föll" bankiren Gabriel Magge från taket vid JP Morgans europeiska huvudkontor i London. 
Minns ni hur tyska bankirer och miljonärer dog som flugor innan den ekonomiska kraschen 2008? Någon "begick självmord" genom att hoppa fram för ett tåg. En annan hoppade från balkongen. I Italien sköts en annan ihjäl av ett "förbipasserande gäng". I Brazilien dog en till av en "sjukdom".

Nu börjar det ske igen. 4 på rakan under en vecka. De visste förmodligen för mycket och var kanske på väg att föra fram känsliga uppgifter om vad som komma skall. Kanske Pastorn Lindsey Williams källa säger sanningen. Något är på gång nu. Detta hände de 4 bankirer.

Mike Dueker jobbade åt Russell Investment. Han hittades död vid en bro i delstaten Washington. Detta efter att larm om att han hade försvunnit kommit till polisen. Trots uppgifter till dom som tydde på att han hade "problem i jobbet" så bestämde de att det nog hade skett ett självmord. Russell Investment ville inte kommentera dödsfallet. Mike Dueker har tidigare arbetat inom The Federal Reserve System i St. Louise.

William Broeksmit hittades död hemma i sin lägenhet i South Kensington centrala London.

Karl Slym var vd åt Tata Motors. Han hittades död i fjärde våningen, på hotellet Shangri-La i Bangkok. Karl Slym sov dock inte i fjärde våningen. Rummet han hade bokat till sig och sin fru var på 22:a våningen. Slym hade deltagit i ett viktigt möte i den thailändska huvudstaden.

Gabriel Magee jobbade åt JP Morgan, vid deras europeiska huvudkontor i London. Han hade tydligen "fallit" från taket (se bilden ovan).

Det händer igen. Fenomenet döda rika män är mycket illavarslande. Nu är någonting på gång. Återstår att se exakt vad det är som kommer att ske.RT.

3 kommentarer:

 1. Kolla även upp de bankmän iusa som nyligen dött med spikpistoler.

  SvaraRadera
 2. Tydligen så är det uppe i 8 stycken nu enligt den lite tokig Begley:

  The Death Of 8 World Bankers Is Mysteriously Sinister
  http://www.youtube.com/watch?v=mTqZ8emM2a8

  SvaraRadera
 3. Oops nu händer det något.
  20 döda bankirer enligt denna site:
  Alert: At Least 20 Bankers Now Dead!
  http://www.silverdoctors.com/alert-at-least-20-bankers-now-dead/

  Assault on Wallstreet? Skurkar som tar sina egna liv när blivit påkomna med händerna i syltburken? Bankirer som hittat något de inte skulle hitta?

  Eller är det Isaiah 9:10 som är i antågande, då kan det bli en intressant September i år...
  Isaiah 9:10 Judgment...
  http://www.youtube.com/watch?v=wZwZyaKbuFw

  SvaraRadera