lördag 14 december 2013

Stefan Löfven inblandad i DISQUS-hackningen?

Bilderbergaren tillika EXPO:iten Stefan Löfven (S). 


Många har frågat sig vilka som ligger bakom hackningen in i DISQUS-systemet (för att försöka avslöja anonyma politiska dissidenter), exakt hur det har gått till (om metoden var laglig) och varför just nu(?). Vi kanske inte kan få svar på alla frågor. Jag har valt att avvakta lite, för att se vad Expressen hade för avsikt att med sitt åsiktsregister på politiska dissidenter. Till skillnad från den så kallade "järnrörsskandalen", så valde Bonniers den här gången att rikta sig mot den Sverigevänliga folkrörelsen. Alltså inte bara på SD som parti.

Tidpunkten är intressant. Det har skett en massa läckor/hackningar/dataintrång de senaste månaderna. Många lösenord har läckt ut internationellt, via Adobe, FaceBook och olika mejlkonton. Virus- och malwareproblemen har ökat kraftigt under 2013. Och så har vi fattiga DN, som för pengarnas skull såg sig tvugna att sälja annonsplats till en bok som kan uppfattas som oppositionell, för att den slår fast fakta om massinvandringen till Sverige, och hur det påverkar landet negativt. Annonsen lades ut på en söndag, då nästan ingen köper tidningen.

Vi måste förstå att etablissemanget i Sverige faktiskt kan tåla fler invandringskritiska röster. Bara de inte röstar på SD. Så det viktiga för Bonnier är att SD inte blir ett valbar alternativ för invandringskritiska väljare, hur än extrema 7-klövern må vara. Hela poängen med Bonniers alla kampanjer mot SD är att försöka se till att folk som även är invandringskritiska inte röstar på dem i valet nästa år.

Exakt hur de gick till väga med hackningen, och om de gjort det på ett lagligt sätt, kommer vi nog aldrig att få veta. Däremot har vi koll på vad de själva uppger. Bonniers draken, Expressen, publicerade artiklarna i samarbete med den så kallade Researchgruppen. Ett gäng som tidigare hette AFA Dokument, och kopplingen mellan dem och de våldsbejakande bolsjevikerna inom AFA är ju så klart uppenbar.

De två ledande figurerna inom Researchgruppen är Mathias Wåg och Martin (Anders) Fredriksson. Två kändisar, båda två med kopplingar till AFA så klart. Wåg har vid flera tillfällen visat att han förespråkar våld, på ett sätt som skrämt bort mer mainstream "antirasister". Som sann AFA:it har Fredriksson å sin sida blivit dömd för misshandel vid två tillfällen och suttit häktad för mordbrand bland annat. Så man sitter nog "trygg" om man finns i ett register hos dem.

Fredriksson sitter även i styrelsen för Robert Aschbergs lilla projekt Piscatus AB. Aschberg, som vi vet, är en ledande figur inom EXPO. En annan EXPO:it som också sitter faktiskt som VD för Piscatus AB, är Mikael Ekman. Sen har vi ytterliggare en kändis som sitter i styrelsen för EXPO, och det är ingen mindre än, Bilderbergaren, Mona Sahlin (S). Så vi kan se hur AFA har kopplingar till EXPO, som i sin tur har kopplingar till S. Och den sist nämnda kopplingen är ingen tillfällighet. EXPO är i självaverket en socialdemokratisk underrättelsetjänst. En modern variant på IB-affären är det som pågår idag. Sommaren 2010 så hackades EXPO:s mejl, och där avslöjades EXPO:s regelbundna kontakter och samarbeten med SSU (och socialdemokraterna) inför valet 2010. Så den kopplingen går heller inte att förneka. Oftast gör folk gällande att det är EXPO som styr S. Jag menar att det är precis tvärtom!

Dagens åsiktsregister på nationalister är identisk till IB-affären. 1973 riktade Sossemaffian sig mot kommunisterna, som hotade deras hegemoni i opinionsbildningen. Inte minst LO och fackföreningarn var inblandade i denna underrättelsetjänsts verksamhet. 40 år senare, 2013, riktar Sossemaffian sig mot nationalisterna, som nu hotar hegemonin i opinionsbildningen. Vi bör även ha i åtanke att Aschberg själv är en gammal kommunist. Men han som övriga kommunister har lärt sig sin läxa, att Sossen är härskaren. Kommunisterna var inte ideologiskt problematiska för Sossarna, men de var ett hot mot monopolet. Men sedan 1973 har gränserna mellan sossar och kommunister nästan suddats bort helt. Och Vänsterpartiet agerar i stort sätt som Sossarnas stödparti, så som de alltid gjort, och så som de alltid kommer att göra.

SD är ett betydligt större hot. De är någonting nytt, inte ett litet parti som bröt sig ur moderpartiet så som VPK. Så där IB-affären sågs som dålig, ser man åsiktsregistret på nationella dissidenter som något positivt. Att kunna bekämpa SD och deras anhängare är viktigare än allt annat just nu för Sossemaffian.

Att Bonniers samarbetar öppet med AFA är inget som bör förvåna folk. Niklas Svensson, säga vad man vill, har faktiskt påpekat det här sambandet i en debattpanel från 2009. Där stoppades Svenssons publicering av vänsterextremister som sågs som ett reelt hot, även av polisen. Anledningen var att chefredaktören och kultursidan sympatiserade med, och hade kopplingar till AFA. Vissa av dem hade tydligen även gått med i deras aktioner.

Under hösten höll Fredriksson i föreläsningar, under Aschbergs omsorgsfulla översyn, om hur man skulle kunna hacka sig in på mejl från anonyma politiska dissidenter och oppositionella. Vi får reda på nu att två av Fredrikssons adepter, är de som fick i uppdrag att utföra det senaste arbetet som resulterade i publiceringen hos Bonniers Expressen. De är lundastudenten Carl Tullberg och radikalfeministen My Vingren. Två små blyga saker. De förnekar kopplingen mellan Researchgruppen (som de arbetar för) och AFA. Trots att Researchgruppen tidigare hette AFA Dokument.

Bilderbergaren tillika EXPO:iten Stefan Löfven (S). 


Sen har vi ytterliggare en intressant individ som bör nämnas. Enligt mig den absolut viktigaste av dem alla. Och det är, den EXPO-skolade Bilderbergaren, Stefan Löfven (S). Det är vissa aspekter som vi bör komma ihåg när det gäller Stefan Löfven. 2005 valdes han till att bli boss över fackföreningen IF Metall. Han tog över den posten 2006. (Ganska lagom till valet som Reinfeldt så småningom vann). Som ledare för IF Metall har han dock inte gjort sig känd för att vara Reinfeldts främsta kritiker. Nej, måltavlan för hans attacker under hans tal var istället (och oftast) SD. Inför valet 2010, var det faktiskt viktigare för Löfven att bekämpa SD, än att bekämpa Reinfeldt. 

"IF Metalls förbundsordförande Stefan Löfven gick i sin förstamajtal i Vårgårda, Trollhättan och Värnersborg till hårt angrepp mot rasistiska tendenser i samhället." 
"Sverigedemokraterna är inte vilket parti som helst, utan ett parti som står för något vi aldrig kan acceptera, sa Stefan Löfven."  

Löfven har kanske varit den fackpampen som varit mest hängiven av alla till att bekämpa "rasismen". Under hans ledning dumpades rekord mycket av fackmedlemmarnas pengar till att indoktrinera ungdomar mot "rasism". Han har gjort gemensam sak med aktiva kommunister för att "bekämpa SD". Och ja, även EXPO:s ekonomi, fick sig ett räjelt skjuts då Löfven var fackpamp.

Under själva valrörelsen (2010) gick Löfven ut med ett pressmedelande tillsammans med sina nära vän Robert Aschberg för att tala om för folk att de inte skulle rösta på SD.

"IF Metalls förbundsordförande Stefan Löfven och Robert Aschberg, styrelseledamot i Stiftelsen EXPO, har tillsammans skrivit en debattartikel som handlar om Sverigedemokraterna." 
"Våra organisationer samarbetar just nu och besöker ett 100-tal gymnasieskolor för att slå hål på främlingsfientliga myter." 

Stefan Löfven är en "antirasist" ut i fingerspetsarna. Han tyckte att Statsministerns uttalande om "svenskar mitt i livet" var rasistiskt. Han blev även rekommenderad för att ta över som partiledare för Sossarna av en annan underhuggare för Bonnier, nämligen Peter Wolodarski. Något Löfven i sina egna ord beskrev som "hedrande".

Så vid valet nästa år så är chanserna stora att Sverige får sin första EXPO-skolade, professionella "antirasist", som Statsminister.

Löfven har varit klok och försiktig, till skillnad från Sahlin och Juholt. De två sistnämnda kunde inte ta i SD eller Jimmie Åkesson, ens med tång. Håkan Juholt klarade inte ens av att stå brevid Åkesson. Löfven och Socialdemokraterna har till och med valt att "inte stöta sig mot SD". Som jag ser det, så tror jag att Sossarna och Löfven hoppades på att Åkesson och SD skulle ge sig på Reinfeldt och regeringen istället.

Men i höstens Landsdagar kom Åkesson och SD med ett helt annat besked. Åkesson och SD har för avsikt att "stöta sig och stångas mot Sossarna". Åkesson tänker jaga ner Sossarna och "sno" deras väljare. Och det budskapet kanske var något oväntat. Ett besked som kanske skrämde upp Sossarna.

Att försöka skada SD som parti funkar inte. Men att försöka skada den Sverigevänliga folkrörelsen är nog mycket mer intimiderande. Sossarna och Löfven gav sin underrättelseorgan, EXPO, och Löfvens bästis, Robert Aschberg, klartecknet.

Nu har den verkliga åsiktsfascismens Sverige blivit verklighet. Men det är ändå frågan om vi ens har nått botten än. Det blir nog en kall och mörk vinter för alla frihetsälskande Sverigevänner. Bonniers underhuggare, Thomas Mattsson, lovar att vi inte sett det sista från deras kampanjande mot SD, och alla Sverigevänner.

Folk som säger att Sverige inte är en diktatur har nog missförstått innebörden av förtryck. De förväntar sig att så länge ledaren inte bär uniform och så länge folk kan ha en falsk fasad av valfrihet, bland partier och medier, med mera. Så lever man i ett fritt land. Men nu är det faktiskt ett faktum om att Bonniers sitter just nu med ett åsiktsregister på riktigt! Och visst, vissa bland de etablerade "antirasister" tycker inte att det är okej. Men några större reaktioner har det inte blivit.  Expressen har inte tvingats backa. Tvärtom så är Mattsson beredd att stångas tillbaka om han måste. Under tiden ska Aschberg våldsgästa svenska politiska dissidenter. Svenskar ska skrämmas till tystnad. Är inte det förtryck? Om det inte är en diktatur, så är ni förmodligen en av de som skulle glatt gått med på Hitlers eller Stalins kampanjer mot "contra-revolutionärer" eller dylikt.

Detta är Sverige 2013. Vår förtryckare bär ingen uniform. Han härskas av andra. Vårt land styrs av ligor och maffior som har sina egna säkerhetsavdelningar som tydligen inte ens lyder under samma lagar och regler som alla andra. De har sina egna spelregler. Om detta är Sverige 2013, tänk er hur Sverige 2014 blir.

SD-WebbTV, FlashBack.

20 kommentarer:

 1. Jag vet hur de har gjort...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I skarven mellan Nyheterna & Radiopratet i Radio1se den 16/12 samtalade på morgonkvisten Nyhetsankaret Jocke " AFA" Bäckström med Gert Fylking tillika kollega med Aschberg till varandra att det var löjligt enkelt att hitta vissa av de som hängts ut. De hade helt enkelt signat in på SVTs forum med sina Nicknames men med Jobbmejlen samt att man kunde se IP adresserna och koppla ihop dessa.

   Alltså hade den s.k "Reserchgruppen" tillgång till SVTs hela forum och folk på plats sedan en lång tid på SVT ( var väl ingen nyhet direkt)
   Detta skall ha varit känt sedan en lång , lång tid på Radio.1 Aschberg kan ju som bekant inte låta bli att skryta med sin förhandsinfo från sina " springpojkar " men, det var dags Nu att slå till nu med hjälp av Expressen som front antagligen har man lite till i bakfickan mot valupptakten av mindre känslig natur om man inte blir stämda nu.

   Radera
  2. Cornucopia skrev om att Aftonbladet gett de mejl de fått från arga dissidenter och gett all info till RG som då kunde matcha det med infot de hade hackat ur DISQUS. Sen kunde de matcha dem.

   SVT lär nog ha gjort samma sak. Det skulle inte förvåna mig ett dugg.

   En av IRM:s skribenter heter Anny Berglin och hennes pojkvän är kameraman för SVT. IRM som de flesta vet finansieras av facken med nära band till S och inte minst Stefan Löfven.

   Vart man än vänder sig, återfinns den (förmodligen) blivande Statsministern.

   Radera
 2. Ja det skrev Cornucopia om tidigt:
  http://cornucopia.cornubot.se/2013/12/flash-disqus-knackt-sakerhetslucka.html

  sen har du bara adderat uppgifter i sin databas och i databasen lagt pussel.

  Vad vi ska göra är att börja be mot dessa rörelser, där vi ber Gud ställa till det på riktigt för dessa.

  Sen är ju detta något som ska rendera att blaskan Expressen går under, detta är samma sorts skit som fick "Prince of Darkness" och Rick Warren (CFR och SBC) lärjungen Rupert Murdoch blaska News of the World att gå under.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har precis bett till Gud. Och jag kommer att be mer. Jag ber även för Jimmie Åkesson. Är vi fler som ber, så tror jag det kan gå bra.

   Ni som läser, får gärna stödja FT:s insamling.

   Radera
 3. Jag vet inte om jag håller med om att Mattsson och Aschberg är redo att slåss tillbaka, de verkar blivit lite rädda faktiskt.

  Om de inte är rädda så är de dumma i huvudet, jag tror de gjorde ett stort misstag när det gjorde detta, att börja hota folk och så som de håller på med och få folk att bli av med arbeten och liknande kan slå tillbaka jävligt hårt, de blir kartlagda för fullt just nu. Mattsson är inte alls lika stridbar som han var från första början, tror faktiskt han mottagit hot som kommit farligt nära, så pass allvarliga hot att han inte ens vågar skriva om dessa.

  Det är inte heller speciellt konstigt när man attackerar på detta vis som de attackerar på nu så öppnar man upp sig för likadana attacker i retur. Han har börjat yla om att det är en attack mot demokratin att attackera honom och Expressen, snacka om att ha höga tankar om sig själv, inte är det en attack på demokratin att attackera den privatägda tabloiden Expressen, det är en attack mot Expressen inget annat. Jag tror faktiskt att de hade fler att hänga ut och att de hade tänkt göra det men det blev otrevligt för de när de inte bara hängde ut politiker som skrivit utan började hänga ut privat personer för att de skrivit saker som inte föll de på läppen, de skulle nog släppt mer den tredje dagen men reaktionerna efter dag 2 var inte alls nådiga, det var där han ramlade i den grop han grävt åt andra.

  Eller vem vet han kanske fick sig en tankeställare och insåg att han gjort bort sig? Jag menar vi har en News of the World situation, Expressen kan tilldelas nådastöten av att ha hängt ut vanligt folk för deras åsikter. Ju mer det sprids ju snabbare dör Expressen.

  SvaraRadera
 4. Jag tror NWO eliten använder media, som de äger och styr, till att demonisera och polarisera vårt synsätt och våra åsikter.
  Hur folket röstar är sekundärt - de styr politikerna, även sionistdemokraterna SD.
  Denna polarisering ska leda till hat, missämja och misstro, så att eliten kan splittra och härska.
  Vi kommer inte få se regelrätta krig, utan folk som reser sig upp mot varandra.
  Läs Matteus 24 om tiden innan den stora vedermödan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja krig kan ju föras på flera olika sätt, det pågår ju vad är det ett stort antal olika krig och konflikter och ett flertal har skett i närtid:
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_2003%E2%80%932010
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_2011%E2%80%93present

   Vidare så har vi en massa olika rykten om krig precis som det står i Matt.24.

   Fast du har fel om regelrätta krig, sådan sker som du se och kommer att ske enligt Bibeln:
   6 And ye shall hear of wars and rumours of wars: see that ye be not troubled: for all these things must come to pass, but the end is not yet. 7 For nation shall rise against nation, and kingdom against kingdom: and there shall be famines, and pestilences, and earthquakes, in divers places. 8 All these are the beginning of sorrows.

   Nation mot nation. Kungarike mot kungarike.

   Annars håller jag med dig om Satan och hans medhjälpare håller på för fullt med att försöka styra folk, bara titta på annat än bara massmedia, titta på skolorna vad de lär sig där, moral relativism ( http://allaboutphilosophy.org/moral-relativism.htm ), evolutionsläran ( http://web.archive.org/web/20120402223128/http://www.themythofevolution.com/Site/Myth%20of%20Evolution.html ), perversiteter som sodomi ( http://www.answersingenesis.org/articles/2013/01/29/pro-gay-theology ) och annat skit.

   Saker som betrakas som något gott och bra i Sverige men i själva verket är det några av hjälpmedlen som mördar oss som nation. Samma sak inom multimedia, titta på vad som publiceras i tv mediet (extrema mängder sodomitpropaganda t.ex. i sitcoms som fått folk att gillar bögerier, då humor blandat med propaganda är mäktigt och svårt att värja sig för, klassiskt sätt att programmera folk), musikens värld (musik som ju är ett mäktigt medel speciellt i kombination med subversiva texter osv. http://www.youtube.com/watch?v=1lZ2Jc331JQ ), Hollywood men även de flesta andra filmmakare, det är subtila ledtrådar hela tiden och det är vrdningar av Bibeln i Hollywood hela, massor av deras filmer är ju baserade på Bibeln men vrids så pass att Satan står som vinnare, de som studerat det ämnet vet precis vad jag menar, här en introduktions spellista: http://www.youtube.com/watch?v=UikA3tWu2VA&list=PLDC9291745ABAE0E4 ) .

   Så det är inte bara ett enda håll människorna attackeas ifrån, det är från alla håll och kanter.

   Radera
  2. Jag läste att Nation också kan tolkas som Folk i grekiskan; etnics.
   Och som det står i Bibeln, att familjemedlemmar ska bli oense, så tror jag världen styrs av Eliten till att polarisera, demonisera - de skapar rasistkortet, antisemitanklagelser, rika mot fattiga, pro dit och anti dit. Hegelian dialectic.
   Vi har tysta krig som lockbeten, utpressning, "olyckor", vädermanipulationer. Handelskrig, Valutakrig. Handelskrig. Råvarukrig. Ett krig är hur du ska tycka tänka känna veta tro.

   Se till att ni inte blir vilseledda. Profetian ska gå i uppfyllelse och viktigast av allt är att bara tro på Jesus, trots att vi inte sett Honom utan genom Tro få Hans frälsning, erkänna Honom och be om Hans nåd. Att Han förlåter våra synder - att vi OCKSÅ då förlåter andra och deras skulder - och att vi får stå i Lammets bok med våra namn.
   Att fokusera för mkt på politik har för mig blivit desktruktivt, ser hellre på och betraktar på avstånd. Vi lever ju i en tid av bedragelser och Satan vill med lögner styra våra liv i fel riktning.

   Radera
  3. Världens banker, företag och media påverkar politiker och väljare till sin fördel.

   Radera
  4. För att de tillåts göra det. Går ju helt klart stoppa det otyget om man vill, men de flesta politiker är ju politiker för att sko sig själva, finns nästan inga idealister längre och ännu färre rättfärdiga politiker, vilket leder till den sorts korruption vi ser och du talar om.

   Sen ju mer orättfärdigt ett folk är ju mer sånt här ser man, är folket orättfärdigt så får folket orättfärdiga ledare och orättfärdiga ledare låter sig korrumperas, det är en frukt av orättfärdigheten.

   Men men det här kommer inte lösas förren Jesus tagit över, då kommer vi slippa politiker och korrupta människor. Endast rättfärdiga kommer att styra, handplockade av Jesus själv, ingen korrupt demokrati eller liknande korrupta system. Blir en trevlig omväxling från de sopor som vanstyr nu.

   Revelation 2:27 And he shall rule them with a rod of iron; as the vessels of a potter shall they be broken to shivers: even as I received of my Father.

   Radera
 5. När jag tänker på polariseringen, så tänker jag mest på det som SMR gjorde nyss. Mycket märkligt.

  Då är det frågan om SMR är verkligen så förbannat korkade, eller om de är kontrollerad opposition på något sätt. Jag kan inte svara på det. Men det bådar verkligen inte gott om PK-media nu fått ett spöke som de kan skrämma folk med. Riktigt illa.

  Sen tror jag att Mattsson och Aschberg är båda helt galna på riktigt. De kommer att försöka mjölka detta så långt det går. Har svårt att se dem backa faktiskt. I synnerhet då övriga ledarsidor är i princip knäpptysta.

  Monika Formgren är den enda skribenten som nu ryter till ordentligt. En och annan tar avstånd. Men i övrigt ser det faktiskt riktigt mörkt ut. Som sagt, det här blir nog en riktigt kall vinter.

  Vad gäller NWO, så tror jag att det här är mer av en svensk angelägenhet. Det här är Jonas Bonniers och Stefan Löfvens lilla lekstuga just nu. Blir intressant att se om DISQUS öht gör något av sina utredningar om brott. Sen får vi se om de Alternativa Medierna lyckas göra något av sina anmälningar.

  Men som sagt det blir nog en ganska kall och mörk vinter.

  SvaraRadera
 6. SMR är ju INTE högerextrema, så redan där när ingen verkar ta upp att de är socialister precis som alla de andra, det är ju en intern angelägenhet i det socialistiska trädet, olika grenar som ligger i luven på varandra.

  Som vanligt går ju propagandamaskinerna igång och skriver och säger "högerextrema" dvs. försöker säga att dessa judehatande socialister är något annat än de judehatande socialisterna som protesterade mot nationalsocialister, det enda som skiljer dessa avarter är vilken väg de vill ta över världen på.

  Ingen av dessa människor är höger, de är ju alla tokvänster, precis alla.
  Det är samma effekt som vanligt, repetera lögnen tillräckligt länge och idioterna tror på det. Varje gång Adolf Hitlers pojkar dyker upp så skriver och skriker idioterna "högerextrema". Titta på rapporteringen, de har hjärntvättat folk till att tro att socialister kan vara höger men så är ju inte fallet.

  Det är stötande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Men nu måste vi ta det ur den "matrix" paradigm som massorna befinner sig i. Det är den som eliten manipulerar. Och i den paradigmen så är nationalsocialister "höger".

   Så man kan säga att inom denna paradigm, så sker det nu en ökad polarisering, + att Åsa Linderborg och övriga kaviär-bolsjeviker kan nu skrämma folk med att det finns ytterliggare tusentals Breiviks som man ska vara rädd för.

   Radera
  2. Kom att tänka på en annan sak, innan Kyrkovalet så hade ju SSU en stor kartläggning av alla som var emot den "ateistiska kyrkan". Känns som om det är kopplat till allt detta också, din blog figurerade ju i den.

   Radera
  3. Absolut! SSU fann min blogg via Researchgruppens kartläggning. Det är det ingen frågan om.

   Varför skulle SSU annars länka till min blogg?

   S-SSU-RG-AFA-EXPO och så Löfven och Aschberg + Bonnier.

   Tror de kanske retat upp sig att jag ständigt ska påminna folk om att Löfven är inget mer än en Bilderbergare. Att hugga ner Sveriges blivande Statsminister, är nog betydligt mer problematiskt än att hugga ner den nuvarande, som med alla sannolikhet är på väg ut.

   Radera
  4. Mmm Löfvens handel och vandel nämns knappt någonstans, han bara glider fram utan några större hinder, helt uppenbart att de slussar fram honom till Statsminister, har gubben ens fått en enda kritisk fråga av ljugarmedia?

   Den här bloggen lär ligga som "extremistblogg" i deras register :D
   Jag tror inte dessa små nyttiga idioter inom RG och liknande förstår hur pass stora nyttiga idioter de är. Och när de blivit en belastning så kastas de åt sidan som en smutsig trasa. Tack för kaffet.

   Börjar bli lite för stor backlash mot de så skulle inte förvåna mig om de offrar dessa.
   Då finns Jesus där för er:
   http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html

   Ta chansen, get saved you crazy atheist people. :D

   Radera
 7. Sen ska man inte glömma dina avslöjaden utredningar om Socialdemokratin som helhet, snacka om att dra ner byxorna på de.

  Sen noterade jag att någon/några av den/de som uttalat sig som medlemmar av RG även är SSU. Så tydliga kopplingar rakt in i sosseriet finns. Sen att de skulle ha intresse av en "foliehattsblogg" om det inte var så att det avslöjas saker om de som de inte vill ska komma ut. Hade det inte träffat rätt hade de bara skrattat och gått vidare.

  Det mest roliga i den här soppan är att människor som tror sig kommit till av en slump och är moral relativister har så fasta åsikter om någonting överhuvudtaget, de borde lägga sig ner och dö istället. Vad kämpar de för egentligen? Om de tänker efter så inser de nog att de inte kämpar för något hållbart.

  Leave it to the atheists to waste their time.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har läst igenom FT:s kartläggning av RG. Och jag måste säga att den där Fredriksson typen verkar inte särskillt stabil. Han beter sig precis som en psykopat. Vore intressant om en läkare fick undersöka honom.

   Ja, alltså folk pratar oftast om banden mellan VPK och den autonoma vänstern. Men jag ser än mer tydliga kopplingar mellan Sosseadeln och dessa bolsjeviker. De gör väl smutsjobbet åt S-topparna.

   Den här bloggen finns nog under kategorin "extremistblogg" och så underkategorin "foliehattsblogg". Men den här bloggen har fortfarande inte fått äran att hamna på EXPO:s svarta lista än. De vill väl inte ge den allt för mycket publicitet.

   Tänk om deras Sossezombies skulle börja läsa om sitt partis historia. :-)

   Radera
  2. Ja det vore riktigt kul, kan tänka mig att det finns en och annan som lämnat sosseriet när de väl läst om dess historia för officiellt idag så har de ju faktiskt ställt sig mot sin egna historia som rasbiologer, och vad det verkar beskyller andra för att vara det de själva är sprugna ur.

   Radera