fredag 20 december 2013

FlashBack: "Linje 17:s demonstranter försökte ta gisslan!"

De nationalsocialistiska Svenska Motståndsrörelsen (SMR) gick i veckan till en idiotisk attack mot den vänsterextrema demonstrationen mot nazism i Kärrtorp. De som anordnade demonstrationen var de vänsterextrema Linje 17 i samarbete med det skattefinansierade Turteatern. Även de våldsbejakande vänsterextrema bolsjevikerna inom AFA och Revolutionära Fronten (RF) fanns på plats. Det hela urartade i våldsamma kravaller mellan de vänsterextrema och de felaktigt benämnde "högerextrema" (som är egentligen minst lika mycket vänster i den politisk-ekonomiska-skalan som sina meningsmotståndare).

MSM valde att hänga ut några av de häktade inom SMR, som på plats endast var ett 20-30-tal personer. De lyfte även noggrant fram att SMR hade gått till attack mot pensionärer och småbarnsfamiljer. En intressant detalj som framkom i DN var att ett vittne berättade att: 

"Slagsmålet inleddes på ett sätt som gjorde att det såg arrangerat ut - vänsterextremisterna och högerextremisterna rök ihop på en gång. Det var som om de på förväg kommit överens om att träffas och slåss. För mig påminner det om när fotbollsklubbars firmor slåss." 

Vittnen på plats som inte fått höras kom dock till tals via FlashBack. Där får man en helt annan bild av händelseförloppet. Och med tanke på de bilder som plockats fram finns det fog att tro på denna version.

Användaren absolut-justice berättar i detalj hur Linje 17 och de vänsterextrema medvetet tog småbarnsfamiljer och pensionärer som gisslan på torget, då de medvetet blockerat in och utgången till ICA och biografen. Medlemmarna i Linje 17 var mycket hotfulla och tvingade folk att flytta sina bilar från torget. Då blev torget i Kärrtorp istället ett öppetslagfält. Fast mellen Linje 17 (inklusive AFA och RF) och den ankommande SMR fanns det en stor mängd med barnfamiljer som försökte ta sig förbi in till biografen och ICA-butiken. I bilden nedan kan man se hur ett 100-200-tal vänsterextremister med röda och svarta fanor blockerar entrén till ICA och biografen. 

Vänsterextremister blockerar vanligt folk från ICA och biografen. Dessa hamnar därmed mitt i slagfältet på torget i Kärrtorp. Så lyckades Linje 17 lura SMR rakt in i en fälla. Som svensk MSM sedan skulle utnyttja till max. 
En hotfull stämmning uppstod också då småbarnsföräldrar bad de vänsterextrema att låta dem passera. Innan tumultet tappade en AFA:it enligt uppgift sin kniv, något som en utomstående påpekade, vilket gjorde stämningen ytterliggare hotfullt, strax innan SMR hann på plats. 

Numera är det bekräftad att polisen kände till uppgörelsen mellan SMR och diverse vänsterextrema i förväg. Därför frågar sig många varför de bafann sig vid parkeringen, och inte på själva torget. Det var först då när polisen fick höra att barn och äldre befann sig mellan de båda extremistgrupperna som de enligt uppgift fick panik och tog sig till torget för att försträka de få poliser som fanns på plats och separera grupperna. 

Men Linje 17:s listiga taktik lyckades. SMR gick rakt in i en fälla. MSM har nu fört Linje 17:s budskap om hur nazister gick till attack mot barn och äldre. 

På sätt och vis är det rätt åt SMR. Man måste vara ganska korkad att gå på en sådan fälla. En demonstration, oavsett vem som arrangerar den ska få vara i fred. Nu har de gett MSM de gamla "skinnskalle-spöket" de behövde för att skrämma ihjäl vanliga Svenssons. Samtidigt är det mycket obehagligt hur Linje 17 är beredda att utsätta små barn och äldre för den här situationen. De ser eventuella skadade som collateral damage. Offer som man kan ta, i propagandasyften. Taktiken påminner mycket om hur palestinierna använder barn som mänskliga skjöldar. 


FB1, FB2, FB3, FB4, FB5

4 kommentarer:

 1. Bra ni får lite motstånd. Ni får gärna slåss med varandra mer ofta så kanske ert våld minskar resp. deras våld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att Anonym tror att du är på samma sida som SMR, i deras otroligt simplistiska värld så finns det enbart antirasister och rasister.

   Det är så jag tolkar det hela.

   Tror inte SMR skulle ta emot dig överhuvudtaget med tanke på att du har en helt annan syn på judar än vad SMR har, där har nog SMR och Anonym stora likheter med varandra...

   Radera
 2. Extremister är avskyvärda, men vänsterextremister är absolut värst.

  SvaraRadera