onsdag 6 november 2013

Terrorism, attacker och attentat mot politiska dissidenter i Sverige. Med etablissemangets fulla stöd.

Från det våldsamma vänsterextrema kollektivistiska Revolutionära Frontens FaceBook-sida. 
Under mindre än 24 timmar under gårdagen strömmade det in nyheter, som så tydligt visar det politiska klimatet i Sverige. Det skenheliga hycklande landet som ständigt ska fördömma andra länder för att de "inte håller måttet" och anklagas för att inte vara särskillt demokratiska. Men i det egna landet, så kan man tydligen behandla politiska dissidenter precis hur som helst.

Sovjetunionen kritiserade sällan andra länder för att vara odemokratiska. Men i hyckleriets rike, som i mångt och mycket är värre än Sovjet, så går det utmärkt. Det är till och med så att man tydligt stödjer denna typ av aktioner. Det finns gott om exempel på detta.

Igår meddelade polisen om sprängladdningar som detonerade bilar i mellersta Bohuslän. Attentaten som skedde vid två olika tillfällen var riktade mot en aktiv medlem inom SD. Längre upp i Dalsland hände ytterliggare en bilsprängning, och metoden var likadan, därför misstänker man att det är samma grupp som ligger bakom. Ytterliggare ett attentat skedde riktad mot en SD:are i Norra Bohuslän där man slagit sönder egendom och klottrat epitet och signerat att det var en hälsning från den våldsverkande vänsterextrema AFA.

Samma dag får vi reda på att en vänsterextrem kvinna går till attack mot Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson, i Stockholm. Först tryckte hon en tårta mot Åkessons ansikte, sedan skrek hon glåpord och försökte slänga sig på honom och angripa honom, innan säkerhetsvakterna lyckades få ner henne.

Vad blir då reaktionerna på detta? Till att börja med går Lena Melin från Aftonbladet ut och menar att det var Åkesson som bad om att få tårtan för att han väljer att ha boksignering i det välbärgade Södermalm. Ty som vi alla vet, i det "fria" landet Sverige, så finns det områden i Stockholm och Umeå, som man måste undvika om man inte är för kommunism.

Även EXPO kom med exakt samma resonemang. Frimuraren, Hasse Aro, menade att Åkesson medvetet skulle velat provocera fram händelsen genom sin närvaro. Åkesson, var alltså på fiende mark, vad skulle han annars förvänta sig? Ty så funkar det i vår frihetliga land. Vissa respekterar inte andra. Till slut har vi den kommunistiske statsvetaren Ulf Bjereld, som tidigare varit medlem i KPML(r), som menar att SD:s förflutna motiverar denna typen av attacker.

2001 när Bosse Ringholm fick en tårta på sig, lät det så klart mycket annorlunda. Då var det så klart förkastligt att en av sina egna "hederliga" socialister skulle bli så förödmjukad på det viset. Det var tydligen ett angrepp mot demokratin. Men bara 12 år senare har samma politiska etablissemang helt ändrat inställning. Numera är denna typen av attacker något försvarbart.

I det hycklande landet, där etablissemanget ser inga problem med att hacka för att få fram register på dissidenter som skänker pengar till regimkritiska webbsidor, så är allt detta så klart befogat, i kampen mot de oppositionella, som de gärna kallar för "fascister". Precis som Winston Churchíll en gång i tiden sa, så skulle morgondagens fascister kalla sig för antifascister. Och precis så har det blivit i Sverige. Ty det finns inget som kan vara fel för etablissemanget, så länge det är i kampen mot den påstådda "rasismen". Målet helgar medeln. Alla regler som annars gäller sätts på undantag i det skenheliga hyckleriets rika vi kallar Sverige.

I ett normalt land skulle ingen ens på något sätt insinuera till att börja försvara attacken mot Åkesson. I ett vanligt land skulle registret mot dissidenter som frivilligt ger pengar till en regimkritisk webbsida vara en skandal. I ett vanligt land skulle de sprängattentat riktade mot politiska dissidenter vara en första sidas nyhet i flera dagar. Men Sverige är inte ett normalt land. Den svenska eliten är en vänsterextrem elit som anser att allt detta är berättigad.

Låt oss inte glömma att AFA som utfört de senaste kriminella attentat mot ett antal SD:are har starka kopplingar till EXPO och det övriga svenska etablissemanget. Lägg även till att kvinnan som attackerade Åkesson, enligt uppgift, har kopplingar till det Trotskejistiska Rättvisepartiet Socialisterna (RS), som i sin tur har starka band till AFA och ett bredare nätverk av vänsterextrema rörelser i Sverige, som alla är etablissemangets skyddslingar.

Avslutningsvis, så påpekade Björn Söder (SD) något mycket viktigt idag. SD försöker rekrytera folk för att fylla upp de annars tomma stolarna. Att denna eskalering sker nu har att göra med detta. Taktiken är att försöka skrämma bort medlemmar från att ställa upp för partiet. Ett mycket effektivt sätt dessutom, ty det är fullt förståeligt att inte alla är beredda att rikera sitt liv, sin familj och sin egendom, för att engagera sig politiskt.

Samtliga källor från Avpixlat och Exponerat. 

3 kommentarer:

 1. Jag tror vi ska börja be mot dessa organisationer.
  Kan bli riktigt intressant då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bra idé! Gud kan göra någonting åt dessa organisationer om vi ber detta från Honom.

   Radera
  2. Lets do it brothers and sisters :D

   Radera