fredag 29 november 2013

Lindsey Williams kommer snart att avslöja mer info från eliten!

Konflikten mellan Kina och Japan eskalerar nu kring öarna. USA som fortfarande har militära baser i Japan har nu även börjat mobilisera i området. Sedan tidigare har Japan gått ut med agressiva utspel, sen har Kina också synat japanerna. men det finns andra element som är kopplad till den senaste eskaleringen på konflikten. 

Nyligen kom Kina ut med meddelandet att de numera var beredda att börja dumpa Petrodollarn. USA:s reaktion har varit att tydligt börja mobilisera på Japans sida i den eskalerande konflikten i området, som av många bedömare ses som en gnista som kan leda till ett världskrig. 

Lindsey Williams säger nu också att han har fått nytt info i samband med detta. Och att han snart återkommer med mer info gällande vad som kommer att ske. Han säger att eliten planerar stora saker under den kommande tre månader! Följande meddelande från sin elit vän fick Williams avslöja: 

"We have to remember this is the biggest financial event in the last 1 000 years at least from my perspective. Every person on the globe will be affected. It will cause starvation, riots and possibly even martial law. This is a big event!" 

Intressant är även att Peter Schiff säger att det skulle ta ungefär tre månader för verkningseffekten att slå ekonomin i USA hårt, om Kina verkligen gjorde något av sina hot mot Petrodollarn.  Frågan är om Washington Korporationen är beredda att slå till med hjälp av Japan för att försöka förhindra eller försvåra detta.  Risken skulle även kunna innebära ett 3VK. Vi får se vad Williams elit vän har avslöjat för honom, och vad det är som kan ske, kanske redan den nu annalkande vintern. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar