fredag 25 oktober 2013

Public Service avslöjas efter att ha smutskastat Ungern och det ungerska folket.

Vänsterextrem propaganda. Finansierad av konfiskerade
Riksbankssedlar från svenska folket. 
SVT:s kulturmarxistiska TV-program Kobra gick i veckan till attack mot en hel nation. Förutom det sedvanliga hatet mot Israel och USA, finns också ett nytt hat som svenska journalister bär med sig på senare tid, riktad mot Ryssland och Ungern.

I det här fallet gäller det just Ungern som fått mota bisarra anklagelser om högerextremism, censur och politisk styrning av opinionsbildning. Helt verklighetsfrånvända anklagelser som pumpas ut från Public Services propagandamaskineri som vanligt. Sanningshalten är så klart helt irrelevant. Det enda relevanta för dessa "agendasättande journalister" är just budskapet.

Nu slänger programmet Kobra sk*t över en hel nation inklusive dess kultur, förlöjligar den och sedan sänder ut ett extremt vinklad budskap om Ungern. 2006 när socialisterna skickade ut polis för att skjuta ner politiska motståndare som fredligt demonstrerade mot den dåvarande regeringen, så var det så klart knäpptyst hos SVT. Idag under den nya högerregeringen i Ungern sker inte sådant, ändå ger SVT antydningar om fascism och rasism, utan att på något sätt ha belägg för några av sina påståenden.

Kristofer Lundström som leder programmet Kobra i SVT, avslöjas nu av en konservativ ungersk tidningen, Magyar Nemzet, för att ha försökt stämpla en etablerad radiokanal, Lánchíd Rádió, som en "högerextrem" kanal som spred "hat" och "propaganda". Lundström ertappades på bar gärning! (Utanför radiokanalens byggnad). De ungerska journalisterna (journalister på riktigt) konfronterade presstituten Lundström om varför han ville stämpla en main stream Radiokanal i Ungern som "exterm" och uppmanade honom att komma in i byggnaden och träffa radiokanalens stab. Men Lundström, feg som han är, avvek och flydde fältet.

Inget från denna händelse dök upp i Kobras patetiska avsnitt som helt gick ut på att smutskasta Ungern och det ungerska folket. Däremot så valde Lánchíd Rádió att publicera en artikel om en "svensk stjärnreporter". Där avslöjar de att Lundström försökt anklaga radiokanalen för att vara högerextrem, för att deras byggnaden var prydd med ungerska flaggor, när det var nationaldag, på fullaste allvar!

Det har nu gått så långt att Ungerns ambassadör i Stockholm, Lilla Makkay, nu kontaktat SVT för att få lite svar om vad det var frågan om, och vad svensk Statlig Television egentligen sysslade med i Ungern. Självklar kan man undra det, efter veckans hets mot Ungern från svensk Public Service.

Jag blir pesonligen uppriktigt förbannad av att dessa sinnessjuka presstituter till journalister ska åka runt från land till land och skämma ut hela Sverige! Hur kan de få bete sig sådär och sedan förvänta sig att de inte ska bli ifrågasatta!?

Avpixlat, EKP-blogg, SVT.

7 kommentarer:

 1. Bankägda media smutskastar alla som har ambition att frigöra sig från det monetära fängelse.
  http://politicalvelcraft.org/2013/10/18/rothschild-too-big-to-jail-russia-iceland-iran-china-hungary-say-no/

  SvaraRadera
 2. Jag håller med 100% med författare till denna artikel-Kobras program om Ungern var opartisk, osaklig, osmaklig och innehöll en massa lögner. Kristofer Lundström har gjort ett mycket dåligt arbete(jag är inte villig att betala TV avgiften ,om mina bidrag används på ett sådant sätt).

  SvaraRadera
 3. Det lär du bli tvungen till iaf om de får igenom sitt mål att tv licensen ska bakas in i skatten.

  Ganska roligt hur dåliga de är, riktigt hatchet job det där.
  Men det är ju en del av den gamla kommunistagendan och dessa jubelidioter är ju alla kommunister.

  SvaraRadera
 4. Förresten så har EKP-bloggen en uppföljare.

  http://everykindapeople.blogspot.se/2013/10/kobran-hugger-till-igen.html

  SvaraRadera
 5. min kommentra till svts tittarservice
  (http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/309644#svtTSComment-349980)

  följ inlägget så ser vi om de kommert atta svara alls.

  "Er program bryter klart och tydligt mot SVT:s riktlinjer om saklighet och opartiskhet: ”Programverksamheten ska bedrivas opartiskt, vilket innebär att en klart utpekad part som utsätts för kritik ska få möjlighet att bemöta kritiken kontroversiella ämnen eller händelser inte får behandlas på ett ensidigt sätt.”
  Och även
  ” Uppgifter som är av betydelse ska vara korrekta. Inslag får inte vara vilseledande, till exempel genom att väsentliga uppgifter utelämnas. Om programföretaget har gjort en rimlig kontroll före sändning och uppgifter senare visar sig vara felaktiga, så strider inte inslaget mot kravet på saklighet. En felaktig sakuppgift måste dock alltid rättas när det är befogat.”
  ” Om en klart utpekad part utsätts för stark kritik eller allvarliga anklagelser bör han eller hon som regel få möjlighet att försvara sig i samma program. Det kan ske genom att den utpekade medverkar i programmet eller genom en kommentar från honom eller henne.”

  #1 Var fanns den andra sidan representerad i ert program?
  #2 Det visades en gammal inspelning med ”Ungerska Gardet” - Men en sak har ni ”glömt” att förmedla till svenska tittare att sedan något år tillbaka är det förbjudet att med ”sin uniformerade närvaro injaga skräck i allmänheten”. Då brott mot detta lag ger tre månaders fängelse, så är det lite ”tunnsått” med marscher nuförtiden. Men för programmets skull visar ni gärna flera år gamla inspelningar av Gardets marsch på Hjältarnas torg. Kvalitén för tankarna till VHS inspelningarna, så man undrar hur djupt ner SVT har rotat i arkiven.

  #3 Ni pratar om Fidesz och Jobbik, som om det vore ett och samma trots att Fidesz är hårt kritiserats av Jobbik och vice versa och att Orban har uteslutit någon form av samarbete mellan de två partierna.

  #4 i programmet påstås att information når inte ungrarna på landet, bara regeringspropagandan. Bland annat påstår filosofen Agnes Heller att: ”Vad det gäller Ungern, inklusive landsbygden och byarna, all propaganda når dem. Inget annat, bara propagandan.” Fakta: Två av de största dagstidningarna, Népszava och Népszabadság är tätt kopplade till och delvis ägda av socialistpartiet (MSZP). ATV är starkt regeringskritisk. HVG, ett av de största politiska magasinen, ”index.hu” och ”origo.hu” de två största nyhetsportalen är ganska opartiska/vänstervinklade.

  #5 Agnes Heller säger vidare: ”Du får hålla ett antisemitiskt tal i Parlamentet. Och samma människa, som håller ett sådant tal i parlamentet, kan åka utomlands som medlem i en offentlig delegation”. Tvärtom är verkligheten den att Márton Gyöngyösi (Jobbik) efter sitt tal blev enligt beslut av talmannen László Kövér (Fidesz) förbjuden att åka med delegationen till Rom och när beslutet meddelades sa talmannen (Fidesz) även att han inte anser Márton Gyöngyösi vara lämpad att fylla positionen som utrikeskommitténs vice ordförande.

  SvaraRadera
 6. #6 Ni visade en många år gammal snutt med riktiga ungerska nazister, som numerärt betraktade är obetydlig i Ungern och jag är nästan övertygad om att här i Sverige är de flera. Samtidigt pratade ni om ”Jobbik” som är ett radikalt och nationalistiskt parti med nästan 17% av rösterna (2010), men de är inte nazister. Syftet var att tvätta samman nazister med ”Jobbik” och sedan ”Jobbik” med ”Fidesz”. Det här är an otroligt oetiskt handlingssätt och bryter mot de mest elementära journalistiska principer.

  #7 Därefter visade ni en gammal inspelning till, med ”Ungerska Gardet” och samtidigt pratade ni illa om Orban och hans regering. Syftet var att mosa/tvätta samman Fidesz med högerextrema som är egentligen är en systerparti till Moderaterna. Detta hände trots att Fidesz är hårt kritiserats av Jobbik och vice versa och Orban har uteslutit någon form av samarbete mellan de två partierna. Som skrivit, detta bryter mot de mest elementära journalistiska principer.

  #8 Den konservativa Magyar Nemzet omnämns som ”liberal”, något de säkerligen skulle ta som en förolämpning.
  #9 Vid tillfälle säger Lundström följande mening: "Folk vädrar sina antisemitiska åsikter och det råder hetisk stämning mot homosexuella och romer". Alla ungrare dras genom detta över en kam. Kollektiv skuld? I 2013?
  #10 Dessutom har ni ”glömt” att förmedla till svenska tittare att Orbans högerpopulistiska ultranationalist regerig infört Förintelsens minnelsedagen, lagstiftat förbjud mot ”hattal” och förnekelsen av Förintelsen.
  #11 Oktober 23 är det Ungerns nationaldag till minne av 1956 revolutionen, en fest av sorg men av stolthet även. Denna lilla nation stod upp mot kommunismen. Att sedan förnedra oss genom att återigen dra fram den lägsta av lägsta den ungerska extremhögern på denna dag och visa i KOBRA bästa sändningstid är osmaklig. Det var patetiskt att vissa på SVT kände att de behöver visa sina förakt mot Ungern och ungrare på ett sådant barnsligt sätt.
  Detta program kränkte Ungern som land, ungrare som folk och de svenska medborgarna, som har ungersk påbrå (som jag). Jag anser att programmet var mer eller mindre rassistiskt/kulturchauvinistiskt undertonad och ni har försökt att nedvärdera en hel nation"

  SvaraRadera
 7. Ungern har gjort kraftiga ansträngningar sista tiden för att frigöra sig från globalist-finans-oligarkin/IMF-ECB-maffian/EU-diktaturen, vilket såklart resulterar i att hela nationen smutskastas utav samma krafter, vilka direkt eller indirekt äger mainstream media. Svensk mainstream media är INTE oberoende...

  http://www.youtube.com/watch?v=vLP4xsyx2Bg

  SvaraRadera