söndag 20 oktober 2013

Gustav Fridolin samarbetar med pedofilist i EU-parlamentet.

Fridolin försöker grilla Åkesson om "dubiösa" samarbetspartners inför EU-valet. 

EU-valet. I onsdags var det dags för höstens stora partiledardebatt i Riksdagen. Gustav Fridolin från Miljöpartiet (MP) försökte sig på en misslyckad grillning av Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna (SD). Efter detta har massmedia och övriga etablissemanget hakat på, i synnerhet efter det att Frankrikes Front National, med självaste Marine Le Pen, varit i Stockholm och träffat Åkesson och Sverigedemokraterna.

MSM går nu igång med samtliga motorer för att försöka påvisa vilka extremister SD verkligen är, nu när de råkat träffa Le Pen under ett kort besök. SD och Le Pen har inte inlett något samarbete. Båda två är dock intresserade av att sondera terrängen, för att se ifall man kan finna eventuella samarbetspartners efter vårens kommande EU-val.

Det är intressant att media riktar in sig på vilka samarbetspartners som SD eventuellt kommer att ha. Alltså ingenting är klart än, men MSM kan redan återigen, som vanligt stämpla SD som extremister, som samarbetar med andra extremister, och som bör därmed inte röstas på.

Svensk media är dock helt tyst om andra svenska partiers samarbetspartners i EU-parlamentet. Där finns det faktiskt några riktiga guldkorn. Men jag tänkte rikta mig specifikt mot Gustav Fridolin och hans MP, med tanke på att det var han och hans partivänner i media som började denna hets. Vi kan även ha i åtanke att Piratpartiet (PP) finns i samma grupp som MP. Inte så konstigt med tanke på att deras partigrupps ledare, Daniel Cohn-Bendit, i EU-parlamentet har en ganska obehaglig bakgrund. En bakgrund som fortfarande skapar rubriker och som lite då och då dyker upp, när folk ifrågasätter hans lämplighet i olika samanhang. Den här frågan är fortfarande känsligt bland de Gröna i EU-parlamentet.

Innan Cohn-Bendit blev politiker, jobbade han med små barn. I det franska TV-programmet Apostrophe berättade Cohn-Bendit på 80-talet, vad det var han sysslade med, ganska öppet. Han talade om "en alternativ gård med barn". Han berättar ganska öppet om hur han "myser" med barnen, varpå de andra i panelen undrar vad det var han menade. Cohn-Bendit förtydligar:

"Först och främst ger jag inte dem några idéer. Visste du att barnets sexualitet är någonting fantastiskt? Låt oss vara ärliga och seriösa...

... du vet när ett barn börjar klä av en. Det är fantastiskt. Det är fantastiskt för att det är en lek och absolut vansinnigt erotiskt."  


Daniel Cohn-Bendit var en framstående figur i den franska varianten av 68-rörelsen. Det var då som "revolutionär student" han blev känd. På 70-talet gjorde han sig skyldig till hooliganism och var inblandad i kravaller. Till den grad att han blev personan non grata i Frankrike och fick flytta till Tyskland. Där skulle han börja jobba med små barn i ett barnhem som inriktade sig på "antiauktoritär" fostring. Där utförde Cohn-Bendit en del "experiment" med barnen. 

1975 släppte Cohn-Bendit en bok i ämnet. Där skrev han: 

"Mitt flörtande med barnen fick snart definitivt en erotisk karaktär. Jag kunde känna hur de unga flickorna vid femårs åldern hade redan lärt sig hur de kunde komma igång med mig. 

Det hände flera gånger att barn öppnade mitt skrev och började smeka mig. Jag reagerade olika från fall till fall. Men barnens önskemål skapade problem för mig... när de insisterade, jag smekte dem tillbaka. Folk anklagade mig för att vara pervers, och brev hade skickats till kommunen där de frågade ifall verksamheten finansierades av offentligheten. Som tur var, hade jag hunnit avsluta mitt kontrakt via föräldrarna och slapp därmed få sparken..." 

Cohn-Bendit hade även hyllat Karl Marx i boken. Och även Wilhelm Reich som hade kämpat för "ungas sexualitet". 

Sinnessjuka progressiva marxistiska föräldrar var de som tydligen lämnat över sina barn till detta barnhem, uppenbarligen för att bekämpa den "auktoritära" fostring de annars skulle få. Därför hyllade Cohn-Bendit tyskarnas "antiauktoritära" rörelse, som hade nått mycket längre än andra. På det här sättet hjälpte föräldrarna begrava alla misstankar mot Cohn-Bendit. 

2001 var Cohn-Bendit politiker. En politisk stjärna på väg upp, men samtidgt kom anklagelserna tillbaka. Då fick han dock tag i de progressiva föräldrarna vars barn han hade fått sköta. De skrev alla på i ett brev, där de försäkrade om att Daniel Cohn-Bendit inte hade förgripit sig på deras barn. 

Men i våras började denna fasad att krakelera, återigen. En av föräldrarna, Thea Vogel, erkände till tysk media att beslutet att skriva under, Cohn-Bendits försvarsbrev, var endast av politiska skäl. Hela brevet var alltså ett bedrägeri. 

Anklagelserna om vad Cohn-Bendit skrev i sin bok, avfärdar han dock som "fiktion". Han menar alltså att det han beskriver i boken, hände aldrig i verkligheten. Det var alltså enligt honom bara för att provocera. Därmed kan inte boken användas mot honom som bevis. 

I följande video, från i våras, försöker några tyskar konfrontera Daniel Cohn-Bendit som då deltog i Läkare utan gränser konferensen i Berlin. Under frågestunden frågar en tysk i publiken ifall Cohn-Bendit verkligen är lämplig för att kunna delta i panelen med tanke på hans bakgrund och de senaste avslöjanden. Läkare utan gränser ville dock inte höra något om detta. Tysken som ställde frågan försökte ställa följdfrågor, men sen klipptes micken, innan han fick lämna salen. Läkare utan gränser skulle nog aldrig välkomna någon som Marine Le Pen på deras konferenser, men Daniel Cohn-Bendit är tydligen helt rumsren för dem. Bara det säger en hel del om den organisationen. Hur som helst, så är Daniel Cohn-Bendit fortfarande ganska öppen med att han förespråkar legaliserandet av pedofili och pederasti. Och han är ledare för de Gröna i EU-parlamentet! Alltså samarbetar Miljöpartiet och Piratpartiet med honom. (Han styr i stort sätt över dem). Kanske Jimmie Åkesson kan grilla Gustav Fidolin eller Åsa Romson gällande detta i nästa partiledardebatt i Riksdagen, inför hela Sverige. 

I följande video grillar Åkessons nya tjejkompis Cohn-Bendit. 


8 kommentarer:

 1. Richard Falkvinge brukade ju försvara pedofili, det gick ju så långt att Piratpartiets öknamn blev just Pedofilpartiet.

  Du skrev ju själv en kortis om detta:
  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/09/piratpartiet-aka-pedofilpartiet.html

  Finns ju även ett flertal trådar på Flashback om det hela:
  Piratpartister positiva till pedofili??
  https://www.flashback.org/t1274201

  För att gå lite OT:
  Även drogagendan går starkt framåt, nu är Mexico redo att legalisera:
  http://www.flashback.se/artikel/3800/mexiko-city-pa-vag-att-att-legalisera-marijuana

  Så vad är det nu? 2 eller fler delstater i USA, Argentina, Mexico, Portugal?
  Ahh hittade en lista:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Piratpartiet hamnade i alla fall i "rätt" politisk grupp i EU-parlamentet. :-S

   Nu när de ska försöka rädda sig kvar i EU-parlamentet och bredda sin politik, kanske de ska omvärdera sin inställning till just pedofili.

   Radera
  2. Tror inte de blir kvar faktiskt.

   Sen från 2004, en pedofil i MP:
   https://www.realisten.se/2004/11/22/mangkulturforesprakare-haktad-for-pedofilibrott/
   här en annan:
   https://www.realisten.se/2005/06/17/miljorpartiets-michael-leventis-atalas-for-nya-pedofilbrott/

   Och här fler pedofiler:
   https://www.nordfront.se/pedofilerna-inom-miljopartiet.smr

   Här poster taggade med Miljöpartiet:
   http://motpedofilerisverige.wordpress.com/tag/miljopartiet-de-grona/

   så det verkar finnas ett antal och fler lär ligga gömda.
   Men det är ju inte förvånande, de är ju för alla anna möjlig ondska så varför inte även pedofili? Vore konstigt om de var emot det hela men för allt annan skit som de är för som sodomi, massinvandring, dekadens osv.

   Och här en tysk grönsakskommunist tillika pedofil:
   http://www.exponerat.info/toppolitiker-ville-legalisera-pedofili/

   En av kommentarerna till denna artikel av Oskorei:
   Avmodernisera Miljöpartiet
   http://oskorei.motpol.nu/?p=3707
   "Icke att förglömma, må så vara en parantes men en hemsk sådan. Miljöpartiets ungdomsförbund diskuterade seriöst för ett par år sedan på deras eget diskussionsforum på deras hemsida om hur man skulle kunna legalisera pedofili." vilket inte är förvånande, Ungdomarna är ju partiets framtid, dvs. den väg partierna kommer att gå i framtiden...

   Verkar även finns en del ledande pedofiler inom SVT, Polisen, Psykologer (inte förvånande då de är en av de grupper som försvarar pedofiler och ljuger om att man kan bota dessa) och Forskare:
   http://www.svt.se/nyheter/sverige/att-hanga-ut-pedofiler-tros-inte-hjalpa

   ”Hatet mot pedofilen leder inte till färre övergrepp, tvärtom ökar den skammen, tystar och trycker ner honom i en skuggtillvaro där han inte vågar söka hjälp och där de perversa fantasierna frodas. Behandling av förövare och de som är i riskzonen att begå sexualbrott är nödvändig, för offrens skull. . .” - Börje Svensson

   ehhhh snubben verkar vara väldigt okunnig i ämnet då det inte finns någon som blivit "frisk" från detta, finns inte en enda botad pedofil i hela världen. Och eftersom man inte dödar de så måste man ta till andra metoder för att skydda, där är information viktigt, vet man inte vilka farorna är, t.ex. muslimer, katoliker, miljöpartister, piratpartister, socialdemokrater osv. så kan man ju inte skydda sig från dessa.

   Radera
 2. Cohn-Bendit är jude och pedofili finns det mycket av i deras historia.

  Juden Henry Makow har synpunkter på Front National:
  http://henrymakow.com/2013/10/frances-front-national-fights.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var det här inte särskillt ingående om Daniel Cohn-Bendit. Jag ville bara ta upp kopplingen till pedofili. Ja han är jude, och den kulten som är Sabbateansk-Frankist är fylld med pedofili. Det är alltså en kult som i själva verket är "judisk mysticism" och har inget med verklig judendom att göra.

   Daniel Cohn-Bendit är med all säkerhet en Sabbateansk-Frankist. Hans bror är dock mer intressant och verkar röra sig än mer bland dubiösa kretsar. För att vara judar, är de inga störra fans av Israel dock.

   Henry Makow har jag inte läst så mycket, på sistone, då han upprepar samma LÖGN om att det är Rothschild som styr världen. Knights of Malta Rothschild är en av många inhyrda maffia-gäng som lyder under Mathew Festing, och som kontrolleras från City of London Korporationen via deras Worshipfull Companies.

   Radera
 3. Haha som vanligt hittar man en jude och vips så drar våra "vänner" slutsatsen att det är alla judar.

  Patetiskt och anledningen till att nationaliströrelsen är körd, på riktigt alltså, finns inte en chans att de kommer att lyckas. Man drar inte på sig the curse of God och tror att inget kommer att hända? Den judehatande nationaliströrelsen kommer bli varse att man inte kommer undan Guds förbannelse, troligtvis är man dock för ateistiska för att förstå när Guds vrede träffar de. Hade de inte gjort så att de attackerade Guds egendom så hade de även lyckats med sina mål, men istället kör man hårt på vatikanen, washingtong, london och mekkas linje.

  Lär er:
  http://biblebelievers.com/misc_periodical_articles/mbi_001.html

  SvaraRadera