fredag 19 april 2013

Valet 2014 avgjort -- Globalisterna vill ha Löfven.Stefan Löfven är bjuden till årets Bilderbergmöte. Detta bekräftade socialdemokraternas pressekreterare Erik Nises till SvD Naringsliv. (En eloge till Olle Nygårds). Enligt uppgift kommer mötet att hållas i London, om den nu sker utanför på stadens metropolis, eller inom själva City of London Korporationen är fortfarande oklart.

Det verkar som att den globala eliten förbereder oss för en kraftig vänstervåg, som inleddes med frimuraren Hollande i Frankrike. Till hösten pekar mycket på att socialisterna tar över i Tyskland. Och nästa år skulle sossarna kompletera vågen med en seger även här hemma i Sverige.

Det är viktigt att förstå att eliten har alltid velat ha kollektivisering, det har alltid varit enklare att manipulera befolkningar via kollektivisering av skola, vård och omsorg. Den fria marknaden är mycket svårare för globalisterna att försöka kontrollera, och är därmed betydligt svårare att genomföra den befolkningsreduktion som de rekommenderar enligt Agenda 21.

Det är uppenbart att den globala eliten är mycket missnöjda med Reinfeldt. Det finns inget som globalisterna hatar mer än skattelättnader. Detta kommer att ta slut efter valet 2014. Då kan vi förvänta oss rejäla skattehöjningar.

Och i och med att EU kanske då domineras av socialistregeringar, så lär man sätta stopp för allt vad "nedskärningar" och "stålbad" heter, för att istället införa den första EU-skatten.

Uppdatering: Nu har även FT vaknat till liv.

6 kommentarer:

 1. Hej du!

  Jag uppskattar verkligen din blogg och har lärt mig mycket av den komplicerade dolda bakomliggande makten.

  Men varför avslutas artikeln med en armbåge i sidan på FT?

  / Lindblomman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville ha med en länk till FT, så att även deras läsare får besöka mig om de vill.

   Radera
 2. MetalHeadViking: Tycker du borde skriva om att FBI redan 2011 intervjuade den döde Bostonbombaren och spred informationen vidare till en okänd utländsk regering

  http://www.rekylposten.se/2013/04/dode-bostonbombaren-intervjuades-av-fbi-2011/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste erkänna att jag inte följt Bostonbombningen så noga. Men det är väl som det brukar vara i regel. Inget som förvånar längre.

   Radera
 3. Förutom skattehöjningar, blir det i det värsta fallet även kvoterad föräldraförsäkring om de rödgröna får egen majoritet - ännu ett slag till för de redan hårt drabbade svenska hemmafamiljerna jämfört även med de tidigare s-regeringarnas tid (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2008/05/12/Sa-har-diskrimineras-Sveriges-hemmafamiljer/ ). Vårdnadsbidraget försvinner självklart i hela Sverige om de rödgröna får egen majoritet - även nu finns det endast i vissa kommuner. Det dags för det svenska folket att vakna och börja säga nej till sådana politiker som har någonting med Bilderberg, frimurarna och andra motsvarande grupper att göra. Det är konstigt att de flesta svenskarna inte verkar ha något problem med att sådana beslut, som påverkar deras liv, fattas i hemlighet bakom stängda dörrar.

  SvaraRadera
 4. De flesta känner ej till detta. De flesta vet ej vad Frimurarna eller Bilderberg är eller vad de står för.

  SvaraRadera