torsdag 4 april 2013

Den nationalsocialistiska bankmaffian som styr EU.

 


Mina läsare har oftast fått se mig skriva om en obskyr grupp som kallas för Deutsches Verteidigungs Dienst (D.V.D.) och inte riktigt förstått vad det var jag pratat om. För att bättre kunna förstå den nationalsocialistiska avdelningen som idag är den tyska bankmaffian som styr EU ifrån Dachau, så vill jag hänvisa er till Christopher Story. Mannen som avslöjade denna ultra-hemliga grupp som är ett continuum (fortsättning) av det gamla Nazi-Tyskland. Nej, vi vann aldrig kriget mot nazisterna. Vi vann bara kriget mot Hitler. Nazisterna klarade sig, och dominerar mycket av västvärlden via just D.V.D..

När Christopher Story avslöjade D.V.D. så gratulerade de faktiskt MI6 för att ha upptäckt den ultra-hemliga Nazi-avdelningen som än finns kvar och dominerar inom bankväsendet, säkerhetstjänster och även bland storindustrier. Men sanningen var dock att MI6 kunde inte ta åt sig av gratulationerna. Ty Christopher Story har aldrig tillhört MI6. Däremot jobbade han en gång i tiden som Maggie Thatchers ekonomiska rådgivare. Efter avslöjandet var dock Storys dagar räknade. Obama och Bush den äldre hade begärt Storys död, enligt honom själv. Inte långt efter dog han efter att ha blivit förgiftad med ett virus tillverkad i Fort Mead Biological Warfare Facility. Varför just Obama och Bush ville mörda Story efter att ha avslöjat D.V.D. förstår ni då ni inser hur mäktiga D.V.D. verkligen är.

Utöver det som Christopher Story har avslöjat tillsammans med några till, så vet vi inte så mycket mer om D.V.D.. De finansieras inte av några stater. De verkar kunna dra in sina egna pengar, via "egna tillgångar". De är nämligen mästare på derivater och på att plundra bankkonton tillhörande allmogen. Det senaste exemplet är Cypern.

Angela får med sig 3 mille från Cypernkrisen. 
Vill ni veta vilka som ligger bakom det som sker i Cypern, och som är bakom de senaste förslaget om "Bail-ins" för hela EU? Se på D.V.D.:s främsta agenter, Deutsche Bank, Commerzbank och Bank of Liechtenstein i det här fallet. Och även Angela Merkel, som själv styrs av D.V.D.. Faktumet är att hennes parti nyligen avslöjats i en skandal som skakat om hela partiet (CDU/CSU) där tydliga kopplingar mellan D.V.D.-agenter tillsammans med högt uppsatta politiker visat att de planerade en statskupp mot Willy Brandts sossar då de närmat sig östtyskarna. (OBS! Daily Mail kallar inte en spade för en spade). Merkel har enligt uppgift redan fått sin personliga cut av Cypern-konfiskeringen, en summa på €3 miljoner som hon fått och hamnat på säkert avstånd i Japan. Kanske tänker Merkel överlämna makten till sossarna i höstens val? Det skulle i så fall passa in i den nya vänstervågen som nu drar över Europa efter sossarnas seger i Frankrike.

Reinhard Heydrich med sina Skull & Bones
Men varifrån kom D.V.D. och vad är deras roll i allt som sker? För att förstå detta måste vi gå tillbaka i historien till Wannseekonferensen i Tyskland år 1942. I mötet ledd av Reinhard Heydrich skulle Tredje Rikets säkerhetstjänster mötas för att avgöra den "slutliga lösningen till den judiska frågan". Paralellt med detta kom man även i det här mötet fram till att skapa en tankesmedja bland alla dessa säkerhetstjänster. Denna tankesmedja grundades år 1943 och skulle baseras i Madrid i det som blev det Tyska Geopolitiska Centrumet. Det finns många rapporter som bekräftar att tyskarna dominerade hotellen i Madrid under dessa tider. Tankesmedjans uppgift var att tänka ut vad man skulle göra om Tyskland skulle förlora kriget. Det som tankesmedjan kom fram till var något de kallade för Europäische Wirtschaftsgemeinschaft, alltså den Europeiska Ekonomiska Gemenskapen (EEG). Så ni ser nu att EU skapades helt och hållet av Nationalsocialisterna från allra början, ty samma namn och samma koncept om en gemensam union med en gemensam valuta var nazisternas plan B ifall de skulle förlora kriget. Och de lyckades mycket väl med det. Vi lever nu under systemet som nazisterna började bygga på på 40-talet i Madrid. Och för er som är nyfikna, så fick jag tag på de nio nazi-dokumenten som förklarar hur nazisterna tänkte skapa det framtida EU här. Det är en brittisk hemsida som översatt de nio nazi-dokumenten från tyska till engelska. Skicka gärna dessa till alla naziapologeter ni känner. Så kanske de börjar fatta att nazisterna är och har alltid varit en del av den globala elitens stora bygge.

Amiralen Wilhelm Canaris. 
Ur tankesmedjan i Madrid skulle Amiralen Canaris (själv chef över Abwehr, Tredje Rikets militära säkerhetstjänst) skapa Deutsches Verteidigungs Dienst år 1944. Det är denna hemliga säkerhetstjänst som skulle samla på sig kvarvarande nazi-agenter både innanför Tredje Riket och även utanför under samma flagg. Via Konrad Adenauer skulle de ta kontroll över Förbundskanslerskapet, som de har kontrollerat sedan dess.

Men redan innan dess hade D.V.D. redan nästlat sina agenter inom säkerhetstjänsterna i BND (Tyskland), OSS/CIA (USA) och MI6 (England). Det är tack vare detta som USA valde att överge avnazifieringspolicyn efter beslut från George Kennon (Ytterliggare en D.V.D.-agent) som annars gällde i Tyskland strax efter kriget. Och det är även på grund av detta som USA fick in nazi-vetenskapsmän över Atlanten. Många menar därför att CIA egentligen är en fusion av SS och OSS.

Tidigt på 50-talet var det tal om en "fascist-international" som skulle vara ett hemligt nätverk som arbetade för att återupprätta ett Pan-Germaniskt herravälde. Redan då hade nätverket expanderat från Buenos Aires till Malmö. Och det är här som infiltrationen av England blir intressant.

D.V.D.-agenten Edward Heath. 
Christopher Story avslöjade en del brittiska landsförrädande agenter åt D.V.D.. Dessa var den "konservative" Edward Heath och den socialistiske Lord Roy Jenkins. De var båda rekryterade vid universitetet av D.V.D.-agenten Arnold Toynbee. Det är viktigt i sammanhanget att förstå att Heath tillsammans med en stark vänsterfalang inom Tory partiet arbetade som hårdast för Englands kommande EU-medlemskap. Även där Labour var tveksamma, var Tory ledningen tvärsäker. Den enda oppositionen i frågan inom partiet kom från Enoch Powell som utmanade Heath. Men Heath skulle lyckas vinna både ordförandeskapet och även Premiärministerposten. Så småningom blev även England medlem i EU.

Lord Roy Jenkins å sin sida betraktas oftast som fadern till det mångkulturella projektet. Då vill jag att läsaren ställer sig frågan, har detta med D.V.D.:s dröm om ett Pan-Germaniskt herravälde att göra? Ty vad blir inte resultatet av en extrem mångkulturalistisk politik om inte just extremism som kan leda hela EU tillbaka i händerna hos just nazister?....

Men varför upprördes just Bush den äldre och Obama så mycket av Storys avslöjanden? Tänk då på klanerna som till att börja med, var med och finansierade Nazi-Tyskland. OSS-klanen Dulles och även Scherff-klanen var med och finansierade Nazi-Tyskland från USA. Vilka tillhör då Scherff-klanen idag? Vilka då om inte just familjen Bush. Just Bush den äldre är inte bara en D.V.D.-agent, han är även bas över dess amerikanska avdelning, fortfarande med mycket starkt inflytande innanför CIA. Så väl Bush den äldre som Obama upprördes oerhört av Storys avslöjanden. En del kände redan till D.V.D.:s existens, men det var först Story som spred ordet till allmänheten. Bara månader efter sitt tal år 2009 skulle Christopher Story mördas efter order från Obama och Bush den äldre. Här nedan är Storys tal från 2009.


7 kommentarer:

 1. Den här biten tycker jag är intressant:
  "Lord Roy Jenkins å sin sida betraktas oftast som fadern till det mångkulturella projektet. "

  Planetens nazister sitter ju och påstår att det är judar som är bakom det mångkulturella projektet.

  Vad man då alltid missar är att nazisterna själva uppskattar islam, finns t.ex. ett flertal intressanta exempel på Flashback där nassarna inte är redo att gå in och dissa islam rakt av.

  Enligt Albert Speer så såg ju Hitler upp till islam som religion.
  http://www.conservativeunderground.com/forum505/showthread.php?37960-Interesting-Hitler-on-Atheism-Islam-and-the-idea-of-an-Islamic-Europe
  och här:
  http://www.brusselsjournal.com/node/2636

  så det kanske inte är så konstigt att det släpps in miljontals muslimer i Europa, det kan ju vara dessa åsnor inom D.V.D.s plan.
  Troligtvis ser de väl upp till den besatte Adolf Hitler, för inte är detta någon strikt sekulär hemlig organisation, det är nog samma sataniska krafter bakom de som alla de andra åsnorna.

  SvaraRadera
 2. För att kunna skapa ett nationalsocialistiskt EU i det fördolda var man tvungen att se till så nationalsocialismen i det öppna som förknippas med Hitler blev hatad överallt.

  Ingen skulle misstänka att EU handlar om nationalsocialism och att det är samma klientel bakom EU,s nationalsocialism (de som står bakom sion vises protokoll) som det var bakom Hitlers nationalsocialism. Med andra ord de falska judarna vilka har kabbalan, Talmud (satanism som lära) och inte gamla testamentet. De drar sig inte för att offra sina egna som de gjorde i nazityskland. Det var ett steg mot den makt de har idag.

  Utan nazityskland och "de sex miljoner judarna" hade mördarstaten Israel aldrig kunnat bli till och de hade inte kunnat flytta fram sina positioner i tid och otid genom att hänvisa till att det är antisemitism överallt.

  Vet inte om du känner till Frankfurtskolan vars grundare var kabbalainfluerade judar och som fick genomslagskraft i västvärlden, har det än idag. Den politiska korrekteheten sägs komma från de perverterade och samhällsupplösande tankegångar som denna skola presenterar.

  Vi skall fås till att tro att dessa bankirjudar har någon med judendomen (tron på Gud) att göra och att de är judar. De är inga judar utan en Satans synagoga men genom att dessa mäktiga bankjudar, mediajudar och industrijudar äger och kontrollera pengarna och inte minst media har de lyckats indoktrinera befolkningarna att de är judar.

  Alll kritik mot dessa blir därmed antisemitism och debatten avstannar för ingen vill diskutera med onda antisemiter eller ha med dem att göra. De tystas ner och stöts ut från samhället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sions Vises Protokoll är en plagiat från äldre skrifter, som jag avslöjade här.

   http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/05/plagiaten-och-frontfigurerna.html

   Syftet var att lägga skulden på judarna. Judarna har ingen verklig makt. De som har verklig makt är den Venetianska Svarta Adligheten, SMOM, jesuiterna och Vatikanstaten.

   Radera
 3. Det påstås att Sion vises protokoll är en förfalskning, men av vad? Det som skrevs där är i princip vad som hänt. Om judar inte har någon makt hur är det då möjligt att en olaglig lag som strider mot yttrandefriheten och mänskliga rättigheter som förbjuder medborgare i 17 länder att ha en annan åsikt om "förintelsen" än den officiella? Judiska organisationer finns i mängder i alla länder där det finns judar. Bankjudar och mediajudar styr politiken i västvärlden. Titta bara på USA idag, hälften av Obamas regering är judar, ofta zionistiska neocons som vill starta krig mot Iran. I pricip alla maktcentra i USA är infiltrerade av judar. Därmed inte sagt att alla judar äger en bank eller mediabolag eller deltar i infiltrationen och maktspelet.

  Se bara på Ukraina, 3 av 4 miljardäroligarker är judar som äger banker och media. Kerry (Jew), Nuland (Jew), USA ambassadören (Jew), Yats The Yid (Jew) och Poroshenko (Jew), hela beslutskedjan är judisk och det är naturligtvis ingen slump.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte en förfalskning. Det är ett plagiat. Stor skillnad. Jesuiterna plagierade det hela för att kunna lägga skulden på sina frontfigurer, "hovjudarna".

   Radera
 4. cliquez pour plus d'informations sacs de répliques AAA cliquez pour en savoir plus dolabuy hermes j'y ai pensé réplique louis vuitton

  SvaraRadera