lördag 8 augusti 2015

Arla lanserar: Landet PK-mjölk. #BojkottaArla!

Det Sverigefientliga danska (numera multinationella) företaget Arla lanserade en illa dold anti-SD-kampanj. Nu säger dom inte det rakt ut. Men det är uppenbart i deras senaste kampanj att de tar en tydlig politisk ställning, även om de säger till medierna att de "inte gör ett politiskt ställningstagande". 

Det handlar om att vara pro-homo, pro-mångkultur, pro-Agenda 21, pro-massinvandring, pro-NWO, pro-feminism, och ja, i stort sätt för allt som globalisterna står för. Det är rent sagt vidrigt, så jag varnar känsliga tittare för att det här är bland det absolut värsta av sentimental kulturmarxistisk propaganda som ni förmodligen någonsin sett. Själv blev jag äcklad! 

Vi bör även komma ihåg att det tidigare danska företaget, upphörde att vara ett nationellt företag för 3 år sedan, då den slogs ihop med tyska Milch-Union Hocheifel och engelska Milk Link för att bli norra Europas absolut mäktigaste inom mjölkindustrin. 

Jag uppmuntrar mina läsare att delta i #BojkottaArla-kampanjen. Gör vad ni kan för att sprida information om och identifiera Arla-produkter och se till att bojkotta dessa varor. Och lyft gärna upp alternativ till Arla som ni anser är eller kan vara bättre. Dessa elitister kan kanske ta ifrån oss våra röster, men än så länge kan folk fortfarande rösta med sina plånböcker. Ett betydligt mäktigare vapen mot eliterna! 

13 kommentarer:

 1. Har precis börjat bojkotta.

  Kom ihåg att Bregott är en Arla produkt, så ni inte köper det smöret.

  Alternativa mejerier är:
  Skåne Mejerier
  Coop har sitt egna mejeri så deras mjölk är inte Arla
  Lidl har väl tysk mjölk, dock inget jag rekommenderar.
  Märket Garant som finns på Willys är inte heller Arla utan Falköpings Mejeri.
  Finska Valio, fast jag har bara sett deras laktosfria mjölk, vet inte om de säljer sin vanliga mjölk i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag vet så säljer Lidl mjölk från Falköpingsmejeri.

   Sen istället för Bregott så har de Guldbord. Så slipper man PK-smör.

   Personligen gillar jag inte Valio då de nästan bara har laktosfri och är därmed anpassad till finska konsumenter. Svenskar och norrmän har en speciell tradition av att dricka riktig mjölk genom hela livet. Något som tydligen är ganska ovanligt.

   Radera
  2. Finns vanlig mjölk från Valio, tror det laktosfria är vad de säljer i Sverige.

   Sen ska man komma ihåg att bojkotta deras youghurt, grädde osv.
   Yoggi och Yalla är t.ex. Arla märken.

   Från Wikipedia:
   Bregott, Kelda (såser och soppor), Keso, Yoggi Yalla! (drickyoghurt) med flera.[17]

   Skånemejerier och Arla Foods ägde tillsammans JO Bolaget, som producerade juice under varumärkena Bravo, Tropicana, God Morgon och JO, Frukternas Nektar och Sagolika fruktsoppor. Varumärket Tropicana ägs av amerikanska PepsiCo men JO Bolaget hade säljuppdraget i Sverige. I slutet av 2008 lade Arla och Skånemejerier ned JO Bolaget. Skånemejerier fortsatte med tillverkningen av Bravo-juicerna under egen regi medan Arla tog över varumärket God Morgon och JO. Dessutom behöll Arla varumärket Sagolika Frukt- och bärsoppor samt säljuppdraget för Tropicana.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Arla_Foods

   ett annat bolag att bojkotta är Pepsi (PepsiCo), de är ju bland annat sponsorer av Planned Parenthood, är ju en stor skandal i USA just nu med Planned Parenthood som säljer de avrättade barnens kroppsdelar till bland Voodooindustrin ("läkemedelsindustrin"). PepsiCo är en av sponsorerna och det är ju inte konstigt då de använder celler från aborterade barn för att testa produkter med. Coca Cola gör nog samma sak då de också är sponsor av Planned Parenthood.

   Radera
 2. Från Flashbacktråden https://www.flashback.org/t2603133

  Svenska alternativ till Arla:
  *Norrmejerier
  *Skånemejerier
  *Falköpings mejeri
  *Emåmejeriet
  *Gefleortens Mejeriförening
  *Grådö mejeri
  *Gäsene Mejeriförening
  *Hjordnära Mejeri
  *Sju Gårdar
  *Wapnö Mejeri
  *Östgöta Mjölk
  *Ultuna Mejeri

  SvaraRadera
 3. Planned Parenthood skandalen:

  GRAPHIC- Planned Parenthood - 5th Video Released - Fully Intact Fetus Sales!
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2920596/pg1

  EXPOSED: Jeb Bush really did Give Millions To Planned Parenthood
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2923581/pg1

  SvaraRadera
 4. Någon som vet vem som leverar till ICAs egna varumärke, t ex I love eco?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är väldigt olika rent geografiskt vad jag förstår.

   Här i Dalarna är Gefleortens Mejeriförening den stora utmanaren mot Arla. Sedan finns även Falköpingsmejeri hos tyska Lidl och Arla så klart + vissa av Skånemejeriets produkter.

   Minns att Wapnö Mejeri var ganska vanligt i affärerna när jag var i södra Sverige. Deras mjölk kommer inte ända upp hit. Inte heller Norrmejerier, som är verksam längre upp i landet.

   Radera
 5. Illuminati is everywhere. Bra att veta, tack ! (Jag köpte Arlas Ingmariini smör från Lidl i Finland , förra veckan)Jap det är sorligt också att alla naturliga mjölk produkter ska förstöras, o ersättas
  med laktosfria o massa andra "effekter" olika smakaromer etc.
  I Finland har många blivit laktos intåleranta.
  Varför ? därför förståss att man pästoriserar mjölken,hettar upp den, att alla goda bakterier dör, o tarmfloran inte får dom goda bakterier som sku hjälpa att mjölken smälter normalt.Det finss nog ibland farmare som säljer rå-mjölk direkt från gården,nån dag i veckan.
  h Nordicgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det. Många här i Sverige har börjat köpa högpastoriserad mjölk för att mjölken vara längre då och man sparar mer pengar på det sättet.

   Men som du påpekar, så är det ren ignorans som gör att de inte inser hur skadligt det är.

   Bor man ute på landet får man köpa gårdsmjölk. Bor man i en storstad, så ska man se till att åtminstone köpa lågpastoriserad mjölk, om man inte vill skada sig själv.

   Radera
  2. Jag bojkottar Yalla-produkterna sedan många år, men ska nu vägra köpa allt från Arla!

   Radera
 6. Nu har den alternativa EKO reklamen kommit:
  https://www.youtube.com/watch?v=Jgh510OQH6k

  mycket bättre... :D

  SvaraRadera