onsdag 12 november 2014

Lögner, mörkläggningar och folkmord fortsätter i Novorossiya.

Nu efter Pentagons uttalande om att de inte kunnat hitta några belägg för General Lysenkos påståenden om att Ryssland skulle ha skickat artilleri och vapen över gränsen, hoppar NATO helt plötsligt in och hävdar för förtioelfte gången att "Ryssland har invaderat Östra Ukraina". Inga bevis för det har NATO ens haft hittills. Varken i våras, eller i somras eller nu under hösten. Givetvis tillbakavisar Ryssland uppgifterna.

Intressant hur Bonniersmedia, nu plötsligt börjat prata om psy-ops från Rysslands sida. Något som oppositionella i alternativ media tjatat om i åratal. Att USA och väst sysslat med detta. Men då skulle de så klart skratta åt folk. Men nu ska de minsann prata om "psy-ops" för att prata om Ryssland. Givetvis gäller det endast Ryssland, och inte USA eller NATO enligt dem. Men allt detta har ju sin anledning. Allt fler söker sig till alternativ media, och etablissemanget vill så klart varna för alternativ medias kritiska syn på NATO. 

Samtidigt kör Public Service sten hårt på alla NATO:s påhitt, och agerar även Kiev-juntans språkrör i Sverige, med agenter som Elin Jönsson. Ingenting om vilka brott som Kiev-juntan faktiskt gör sig skyldiga till. Inget om att det faktiskt pågår ett våldsamt folkmord i Östra Ukraina. Kiev-juntan riktar sig inte mot militära mål. De riktar sig mot i första hand civila. De riktar sina attacker mot stadskärnor och skolor.

En annan aspekt är att Media tjatar om att ryska pansarvagnar rullar in i Östra Ukraina, samtidigt som de visar upp bilder på T-84 pansarvagnar, som endast tillverkas i Ukraina!!! Så media tror att ni är riktigt förbannat dumma i huvudet. De började tillverka T-84:or först 1999 i Ukraina. Och har bara sålt några till Thailand. Så Ukraina och Thailand är de enda länder som har dessa tanks i bruk. Men det är dom pansarvagnarna som dårarna i SVT visar upp så klart. 

Som jag tidigare nämnt, är massvis med desertörer som lämnat den ukrainska armén, som nu gått över till att kämpa för Novorossiya. Generaler, och hela plutoner. Och dom får med sig vapen, artilleri, pansarvagnar, osv. De har även fått berkut och kosacker att ställa upp på Novorossiyas sida.

Ukraina har även stora problem med de som fortfarande är kvar i den ukrainska armén. Många är missnöjda med att de inte fått ut sin lön. De flesta vägrar dessutom skjuta mot sina egna landsmän. Endast de mest hänsynslösa fascister lyckas de få att gå med till fronten och skjuta ner skolor och stadskärnor. Och så ryktas det också om att ukrainska militärer smugglar pansarvagnar över till rebellerna. Så Kiev-juntan har väldigt stora problem. 

En aspekt som är viktig att ha i beräkning, är att fascisterna i Kiev-juntan verkligen är fascister. De kallar sina landsmän i Östra Ukraina för "undermänniskor" och deras mest aggressiva anhängare har samma syn. Och det är alltså dessa kriminella psykopater som NATO stödjer, och som svensk media vill att vi ska stödja. 

Jag vill inte göra det här blogginlägget allt för lång. Men lögnerna från media i väst är så extremt absurda att man måste åtminstone nämna lite av allt. Flyget MH17. En lögn från medierna i väst som anklagar Putin för att ha legat bakom. Fullkomlig lögn. Se gärna dokumentären The Untold Story om MH17. Vill inte gå in på det i detalj. Men det var i alla fall inte ens en missil som sköt ner MH17, som media i väst påstår. Man kan se detta på skottskadorna i planets rester. Jag tycker att den här bilden säger tillräckligt om händelsen. 


Men nu till det som vi definitivt inte kommer att få från Elin Jönsson eller svensk media öht. Det är det som närmast kan beskrivas som ett folkmord i Novorossiya. Nu har en ung kvinna identifierats. Hon dog samtidigt som flera andra i byn Gorlovka, efter tung beskjutning från den ukrainska armén. Något som nu även bekräftats av OSCE. Hon och sin lilla bebis dog omedelbart efter att Kiev-juntan skjutit då hon gick i parken med sitt barn om armen. Hon hette Kristina och hennes lilla flicka hette Kira.

Tjejen, och hennes dotter nu identifierade.

I Lugansk använde Kiev-juntan sig av klusterbomber. Man riktade sig in i staden i närheten av en skola. I videon nedan ser man många döda, men också många halvdöda, precis efter attacken. 


Det här är som sagt inget som Elin Jönsson kommer att rapportera om.

1 kommentar:

  1. SVT har väl i stort sett alltid varit propaganda? Vi talar trots allt om ett medium som kallar det man gör för PROGRAM... där man programmerar folk.

    Nyhetsprogrammen är ju konstant propaganda om hur synd det är om alla dessa bidragstjuvar som kommer till Sverige, människorna på SVT äcklar mig något enormt, hur kan man gå med på att lura människor på det sättet, skamlösa.

    SvaraRadera