fredag 18 juli 2014

Stark relation mellan Bonnier-klanen och FI.

Anna Rantala Bonnier (FI).
Jag har tidigare skrivit om att Bonnier ligger bakom Feministiskt Initiativ (FI) på många sätt. Dels använder de det enorma mediala propagandamaskineriet under sig för att stödja FI, men de har även aktivt varit med och donerat pengar till partiet. De är till och med de som donerat överlägset mest pengar till partiet, trots att många kändisar även varit med och donerat pengar till FI.

FI verkar i mångt och mycket numera vara Bonniers egna experiment. Och de går långt för att försvara partiet från berättigad kritik. För några veckor sedan kom det en jätteskandal, lagom till Almedalsveckan, då Unga Feminister (UF), FI:s ungdomsförbund, varit med och näthatat en ung förvirrad man till döds. Gudrun Schyman, partiledaren för Bonniers FI, fick dock inga frågor från media om detta, trots att hon figurerat länge och vid flera tillfällen i medier under årets stora politikervecka i Visby.

Senaste får vi läsa hur den Bonniersägda kvällsblaskan Expressen lägger till en brasklapp som för att varna läsarna om en gammal artikel. Detta gällde en artikel från 2003, där Riksdagen fick genomföra en LEX Schyman, då man omyndigförklarade Gudrun Schyman, som idag är partiledare för FI, och aspirerar till att åter få komma in i Riksdagen och få bestämma över skattebetalarnas pengar.

På senare tid blev denna artikeln återigen aktuell. Då bestämde sig Bonniersmaffian för att lägga på en brasklapp i sin gamla artikel där man tydligt försöker påpeka för läsarna om att det är en gammal artikel, som om det alltså inte skulle vara aktuell.

"Observera att den här artikeln är publicerad år 2003. Nu sprids den i sociala medier."

Bonnierstidningen Expressen ser sig tvungen att försöka förtränga sin gamla artikell, trots att den i allra högsta grad är aktuell, då Schymans politik är en vandrande ekonomisk katastrof, och hotar numera med att åter ta sig in i Riksdagen.

Men det är inte bara genom propaganda, kampanjande och kraftig finansiering, som Bonniers-klanen stödjer FI. De har nämligen familjemedlemmar som själva är aktiva inom själva partiet (minst en). Anna Rantala Bonnier är ett av FI:s toppnamn i partiets Stockholms distrikt. Och hon ställer upp som nummer 7 på FI:s lista i Stockholms landstingsval.(och även Stockholmsstad).

Anna Rantala Bonnier är dotter till Åke Bonnier från Bonnier-klanen. År 2002 rankades hon som Sveriges tredje rikaste ungdom vid blott 18 år. Redan 2006 blev hon medlem i FI. Men det var inte för ens förra året som hon blev en aktiv medlem. (Kanske var det då som Bonniers-klanen valde att satsa, och varför inte låta dottern ge sig in i en politisk karriär).

Bonnier-klanen verkar behandla FI som en pappa som köper en häst åt sin dotter. Skadas hästen, kanske dottern blir ledsen. Så det gäller att skydda hästen, trots att den kanske är efterbliven, och borde avlivas. Det är liksom dotterns hobby. Och hon ska minsann få leka maktmänniska med Sverige och dess skattebetalare.

2 kommentarer:

 1. Förklarar delvis varför den lede FI inte får några svåra frågor av massmedia, trots att detta parti stjäl röster från MP. Jag menar varken FI eller MP får svåra frågor och deras skandaler brukar alltid tystas ner, i fallet FI där FIs Ungdomsförbund mobbade någon trans-sodomit till döds, deras sjuka idéer överlag, MP med alla sina pedofiler och muslimska terrorister (t.ex. Mehmet Kaplan) i partiet, varför den numera stendöda "Man made global warming" osv.

  Och givetvis för att de anställer just FI och MP folk till sina redaktioner.

  Sen det där med brasklapp verkar vara något nytt de börjat med då någon rotat fram lite gamla artiklar om att det omfattande zigenskatiggeriet är organiserat av klaner och maffior där man gått in med brasklappar om att så inte alls är fallet trots att det varit dessa blaskors ståndpunkt tidigare.

  James 1:8 A double minded man is unstable in all his ways.

  SvaraRadera
 2. Gudrun Schyman vill stifta höga skatter på det vanliga folket men vill tydligen inte betala dessa skatter själv. Jmf. Matt 23:4 : "De binder ihop tunga bördor och lägger dem på människornas axlar, men själva vill de inte ens med sitt finger flytta på dem.".

  SvaraRadera