måndag 19 maj 2014

Inför Bilderberg 2014.


Det är nu bara en och en halv vecka kvar till årets Bilderbergmöte i Köpenhamn, Danmark. Dansk polis har redan erkänt att Bilderbergmötet kommer att äga rum i Marriott Hotel, centralt i staden. Till och med dansk media lyckades konfirmera detta, trots att man inte riktigt gick mer ingående i vad det var för något. Men det är helt klart bättre, än vad man skulle kunna förvänta sig från svensk Public Service i alla fall. Danskarna verkar helt klart ha betydligt bättre journalister än vi svenskar. 

Jag har funderat på ifall man kanske ska ta sig ner till Köpenhamn då. Det är inte varje dag man får uppleva ett Bilderbergmöte i Skandinavien. Men samtidigt, så finns det mycket mer man skulle kunna göra hemifrån, som kanske blir svårare på plats. Man vill gärna kunna följa med nyhetsflödet. 

Förmodligen är det bäst att stanna hemma, och rapportera från uppgifterna man finner, som sipprar ut, bättre än bland dem på plats.

Intressant för vår del är vilka svenskar som kommer att vara med. Det verkar inte ha kommit ut någon lista på deltagarna ännu. Men det lär komma när som helst, i dagarna. 

Jag lägger en slant på att vår blivande Statsminister Stefan Löfven (S) ska med dit. Kanske även LO-bossen Karl-Petter Thorvaldsson. 

Årets Bilderbergmöte kommer att hållas under helgen direkt efter EU-valet. Och det blir intressant att se vilka reaktioner som detta eventuellt kan få på de frågor som tas upp, och på vad deltagarna får för kommandon.

1 kommentar:

  1. Stefan Löfven blir frågad om Bilderberg
    https://www.youtube.com/watch?v=TECteHvDiLA

    SvaraRadera