lördag 25 januari 2014

Religioner från Babylon.

Vad har Hinduism, Buddhism, Islam och Katolicism gemensamt? 

22 kommentarer:

  1. Läs denna:
    The Story Of Cain & Abel
    http://accordingtothescriptures.org/doctrine/cainandabel.html

    alla Babylons religioner har en sak gemensamt, de försöker alla muta/köpa sig in i himlen, precis som Cain, Cain är själva urfadern för det religiösa systemet.

    SvaraRadera
  2. Vad är dina tankar kring den kristna ortodoxa kyrkan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är inte ROM. Men den är minst lika infiltrerad som de flesta samfund och kyrkor. Sen har de väl en del ritualer som mer eller mindre gör dem till en variant till ROM. Deras Påve stödjer även klimatalarmismen, och det säger en del.

      Radera
  3. Märkligt att inte Kaballan finns med i videon? Okunskap?
    Min slutsats är att Jerusalem är det mystiska Babylon, staden som mördar sina profeter.
    http://www.jesus-messiah.com/prophecy/whore.html
    http://www.texemarrs.com/092006/babylon_21.htm
    http://truthtellers.org/alerts/babylonthegreatisraelreprint.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kaballan är väl mer av en sekt, än en världs religion. Videon skulle lika gärna ha haft en massa New Age/hedniska sekter med om Kaballan skulle räknas in.

      Jerusalem är egentligen inte Mystiska Babylon, men Luciferianerna kommer att försöka göra om Jerusalem till det. ROM ska förflyttas dit. Det är så de kommer att kunna lura massorna.

      Riktiga Mystiska Babylon ligger i ROM. Och alla vägar leder till ROM. Modern till skökorna.

      Radera
    2. Vidare bör man ju veta att Bibeln säger Sodom and Egypt om Jerusalem, inte Mystery Babylon.

      Revelation 11:8 And their dead bodies shall lie in the street of the great city, which spiritually is called Sodom and Egypt, where also our Lord was crucified.

      Och sen när styr Jerusalem världen? Sen när åker världsledare till Jerusalem och knäböjer inför Netanyahu? :D

      Samma sak med det där att folk säger att New York är Mystery Babylon, sen när åker världsledare till New York och knäböjer inför Obama?

      Däremot åker världsledare till Rom och kysser påvens ring, dvs. man underkastar sig påven när man kyssar hans ring och knäböjer.

      Även att vissa klär sig i svart när de besöker påven visar att de underkastar sig.

      Texe Marrs t.ex. är ju bara en klassisk nazist som är judehatare, det är hans stora problem, hans slakt av boken Esther är ju en klassiker:
      http://texemarrs.com/072005/prophecies_in_esther.htm
      när IFB fick se den artikeln så avsvor sig alla IFB Texe Marrs för all evig tid. Det borde iofs de redan gjort runt 1999 när Texe Marrs profeterade om hungersnöd år 2000 på grund av Milleniebuggen och han sa att Gud sagt till honom att de skulle bli hungersnöd och så sålde han matpaket till folk...

      2Pe 2:1 ¶ But there were false prophets also among the people, even as there shall be false teachers among you, who privily shall bring in damnable heresies, even denying the Lord that bought them, and bring upon themselves swift destruction.
      2Pe 2:2 And many shall follow their pernicious ways; by reason of whom the way of truth shall be evil spoken of.
      2Pe 2:3 ¶ And through covetousness shall they with feigned words make merchandise of you: whose judgment now of a long time lingereth not, and their damnation slumbereth not.

      En klockren beskrivning av Texe Marrs.

      Ganska stora delar av USAs "patriot movement" är inget annat än sketna nazister, ungefär som Sveriges "patriotrörelse", ett gäng övervintrande judehatande nassesvin. Kika in på Fria Tider, man kan ju tro att man ramlat in på Realisten när man läser kommentarerna :D

      Är samma sak med resten av Alex Jones kulten som Texe Marrs är en del av (man kan säga att Texe Marrs är Alex Jones spirituella mentor), det är replacement theology för hela slanten, de tror verkligen att de tagit Israels plats. Därför de även tror på Post Tribulation Rapture, de tror de kommer vara värsta tunga krigarna mot Antikrist som de tror kommer vara ett gäng Judar som de slåss mot och vinner, men det står att Antikrist vinner och dödar alla de som slåss mot honom tills Jesus äntrar scenen och gör processen kort med Antikrist. Alex Jones har ju producerat en dokumentär om Post Tribulation Rapture, mannen som vägrade ha Evangeliet på sina hemsidor men som helt plötsligt börjar producera "Kristet material" (det var väl när han såg att det gick att tjäna stora pengar på det).

      Sen som man kan läsa hos Texe Marrs ovan, så säger han att Israel äs USA proxy, men den som kan sin historia vet att det är en lögn och Marrs är tillräckligt gammal för att veta att det är en lögn, speciellt som han är fd. Officer inom USAs flygvapen:
      http://hirhome.com/israel/hirally.htm

      Se ovanstående länk, sen kan hela det där lögnaktiga påståendet "USA är en proxy till Israel" läggas ner. Samma sak med alla Inside the Beltway Jews, som är där för att sko sig själva inte hjälpa Israel.

      Radera
  4. Läste ni den första länken, eller några av de andra?
    För era svar återspeglar inte vad som stod i artiklarna.
    Jag har gjort det och tyckte dels de var inressanta, dels kan jag hålla med om det mesta.
    @Soldado Christiano - jag kommer inte debattera med dig, då du enligt vad jag kan läsa mig till, redan har en bestämd uppfattning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör du rätt i, du hade inte haft en chans iaf.
      Vidare så är debatt förbjudet, om du hade läst din Bibel så hade du vetat detta. Fast när du tror att Jerusalem är Babylon så visar du upp din enorma okunskap om Bibeln, du och snubbarna i länkarna.

      Vidare så är Reckart en jävla dåre och Truthtellers tillhör samma sfär av pseudopatrioter som Texe Marrs. Väldigt närstående "Christian Identity" (vet du inte vad det är för kult så kan söka på nätet, "Christian Identity", många av de har en välkänd frimurarsymbol som sin symbol (denna: http://www.1000flags.co.uk/ekmps/shops/1000flagsuk/images/masonic-crown-and-cross-badge-k005--5218-p.jpg ).

      Noterar även att det länkas till idoldyrkande lutheranen John S. Torell.
      Skulle inte förvåna mig om man hittar judehataren Ted Pike i samma veva också, han är ju en annan av dessa pseudokristna nazister som rör sig i den pseudopatriotiskarörelsen i USA. De där idioterna har inte någon vidare koll, man tycker att de borde joina upp direkt med den katolska kyrkan då de tycker likadant i "judefrågan". Hela det där gänget är förlorade.

      Radera
    2. Jag har läst dem. Det mesta är gammalt material. Jag vet inte varför Texe Marrs upprepar samma skåpmat hela tiden.

      Jerusalem är inte Mystiska Baylon, men Luciferianerna, kommer att försöka göra Jerusalem till Mystiska Babylon.

      Jag har tidigare skrivit om detta. Men minns inte vilken artikel det var. De vill förflytta ROM (Det riktiga Mystiska Babylon) till Jerusalem. De vill flytta finans-huvudstaden, City of London till Dubai. Och de vill flytta den militära-huvudstaden Washington till Bagdad.

      Radera
  5. Så vad är den sanna kristendomen? Vilket samfund?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sjunde dagens Adventister är närmast sanningen,men dom är också infilterad nuförtiden med vargar.

      http://www.endtime.net/svensk/familydaysv.html

      https://www.youtube.com/watch?v=hgHoVZhTkI4

      http://www.endtime.net/kinfos.htm

      My

      Radera
    2. kolla här :

      http://www.youtube.com/watch?v=eDrscByKEUQ

      Radera
    3. Där: http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html

      har du den sanna Kristendomen.

      Sjund Dags Adventister är samma sorts kult som Russelliterna dvs. Jehoiakims Wickedness, Watchtower Society.

      En kult baserad på en falsk profet vid namn Ellen White, man måste vara duktigt dum i huvudet om man låter sig luras av SDA med tanke på vad Ellen White kräkte ur sig. Kolla in det här och låter er förundras hur pass lättledda folk faktiskt är:
      http://ellenwhiteexposed.com/
      speciellt kul blir det i Ellen White vs. The Bible:
      http://ellenwhiteexposed.com/egw24.htm
      och här:
      http://www.wayoflife.org/free_ebooks/seventh_day_adventism.php
      här:
      http://xsda.net/

      Jag skyller på Dr.Walter Martin för att SDA vuxit som de gjort, den skithögen sa att "SDA är Kristna" men för alla som studerat deras smörja så framgår det tydligt att de likt alla andra babylonkulter måste arbeta sig in i himlen.

      Radera
  6. Man blir absolut inte räddad bara ,för att man tillhör i nån viss samfund.
    Enligt SDA , blir man räddad endast genom nåden ,om man tror på Jesu ord.Inte av gärningar.
    Men med sina gärningar :
    (att man inte ljuger,dödar eller stjäl o att man tar dopet o är kärleksfull med med människor ,även fast man inte alltid kan älska dom, o att man tar tid och studera Guds ord minst en gång i veckan,för att det är Guds vilja.
    Med det VISAR man bara, till VEM man tillhör.o vem man respekterar.O var är sina "skatter" där är ditt hjärta ,o sannaste "Jag",vars innersta längtan är rättvisa o sanning. GUD =KÄRLEK

    FRÅGA :Tycker Solado Chirstiano att man får även ljuga,stäla,begå äktenskapbrått,strunta i att läsa bibel,vara elak med sina föräldrar o med- människor, o göra dumma skämt om Gud ? om man är kristen ?

    Ingen av oss kan göra felfri "RACE" här, därför kom Jesus,han bar våran skuldbördan ,att vi kan komma IN ,i himmelen ,vart inte slipper nåt oheligt eller orenat.
    Huvud saken att vi har VILJAN att göra kärlekens gärningar,o det är vår mål att sträva efter, o att erkänna att utan Jesus det är omöjligt.Men Jesu blod är enda som renar oss till heliga att vi kan bli bekransade. Fast man skulle göra hur mycket som helst välgörenhet, o ge bort allt man har,blir man inte frälst.Ändä sättet är att ödmjuka sig inför Gud o Jesus o säga : "Här är jag ,o med egen kraft är jag förlurad"


    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni är en kult som leder folk till helvetet, vad är det du inte förstår?

      Problemet med er SDA kultister är att ni likt alla andra av Babylons religioner försöker addera works till frälsningen, ni säger "Jesus kom för att rädda oss MEN ni måste också göra så här", ni säger att Jesus offer inte var tillräckligt, dvs. ni spottar på det Jesus gjort, precis som Cain, därav är ni en av Cains religioner. Alla era smutsreligioner försöker addera arbete till Evangeliet.

      Alla som säger att Jesus offer inte var tillräckligt är lögnare och fiender till Jesus.

      För de som inte förstår:
      SDA's Works-Based Assurance Of Salvation
      http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Seventh-Day%20Adventist/false_assurance.htm
      Hidden Heresies of Seventh-Day Adventists
      http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Seventh-Day%20Adventist/hidden.htm

      Vad ni alla försöker göra är få något att skryta om inför Gud "titta vad duktiga JAG var när JAG lyckades göra alla dessa DÅD åt dig Gud".

      Ni är folket som vi kan läsa om här:
      Mt 7:22 Many will say to me in that day, Lord, Lord, have we not prophesied in thy name? and in thy name have cast out devils? and in thy name done many wonderful works?
      Mt 7:23 And then will I profess unto them, I never knew you: depart from me, ye that work iniquity.

      det är vad ni håller på med ni Babylonier.
      "Titta vad vi gjort för dig Jesus, tycker du inte vi är fantastiska?"
      Ni har missat vad Gud anser om era dåd:
      Isaiah 64:6 But we are all as an unclean thing, and all our righteousnesses are as filthy rags; and we all do fade as a leaf; and our iniquities, like the wind, have taken us away.

      din rättfärdighet är smuts och även min rättfärdighet är smuts. Det är vad ni religiösa inte förstår.

      1Co 1:27 But God hath chosen the foolish things of the world to confound the wise; and God hath chosen the weak things of the world to confound the things which are mighty;
      1Co 1:28 And base things of the world, and things which are despised, hath God chosen, yea, and things which are not, to bring to nought things that are:
      1Co 1:29 That no flesh should glory in his presence.

      Radera
  7. Folk måste sluta med dessa interna strider mellan kristna! Jag har länge försökt undvika detta.

    Jag följer inte ett specifikt samfund. Det viktigaste är att ni följer Bibeln och Guds Ord. Och då gäller det det rätta ordet! Alltså det korrekta översättningen från grekiskan.

    Jag känner endast till två Biblar som är det främsta och mest korrekt översatta, och som lett till att vi i det Kristna Västerlandet lyckats skapa de friaste former av samhällen. Dessa är Geneve Bibeln och King James Versionen.

    Så om ni undrar om ett visst samfund är bra eller dålig, så kan ni börja med att kolla upp vilken översättning av Bibeln de använder sig av. Det är enligt mig det absolut viktigaste. Det är A och O. Alltså Guds Ord är det absolut mest relevanta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. SDA är inte Kristna, de har en massa krav, de ska vara vegetarianer, om du känner för att dyrka Gud på en söndag så har du enligt dessa stollar tagit mark of the beast, du ska uppfylla alla lagar perfekt, syndar du en gång så är du förgången, dvs. det är samma Babylonsmörja som alla de andra, de försöker skapa sin egen rättfärdighet, men du liksom jag vet att de riktiga Kristna inte kommer till himlen via sin egna rättfärdighet, vår rättfärdighet är som sagt smuts, det är via Jesus blod och hans rättfärdighet som vi tilldelas/täcks av (därav att han är vårat huvud) som vi kommer till himlen, våra gärning kan aldrig leda oss till himlen, men det är vad alla dessa Babylonier påstår.

      Ett klockrent exempel finns med skattemasen och fariséen, skattemasen var en av de mest hatade människorna i Israel medans fariséerna var folk som folk såg upp till. Dvs. Jesus tar här parti för skattemasen:
      Lu 18:10 Two men went up into the temple to pray; the one a Pharisee, and the other a publican.
      Lu 18:11 The Pharisee stood and prayed thus with himself, God, I thank thee, that I am not as other men are, extortioners, unjust, adulterers, or even as this publican.
      Lu 18:12 I fast twice in the week, I give tithes of all that I possess.
      Lu 18:13 And the publican, standing afar off, would not lift up so much as his eyes unto heaven, but smote upon his breast, saying, God be merciful to me a sinner.
      Lu 18:14 I tell you, this man went down to his house justified rather than the other: for every one that exalteth himself shall be abased; and he that humbleth himself shall be exalted.

      skattemasen ödmjukade sig själv medans fariséen ansåg att hans fina religiösa gärningar skulle ta honom till himlen. Det är även anledningen till att i stort sett inga religiösa kommer finnas i himlen för de tror att deras egna godhet är vad som släpper in de till Gud.

      Galatians ch.3 och 4 visar samma sak. Hela epistlen till Galaterna är just mot detta Babylonkör som SDA, Katoliker, Lutheraner, Muslimer, Hinduer, Buddhister, Kabbalister, Judaister osv. håller på med.

      Radera
  8. Jag anser King James Bible vara den högsta auktoritet och använder Reformationsbibeln med. Skulle något i Reformationsbibeln motsäga King James så gäller King James.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är du överens med Soldado Christiano. Det är helt okej. Andra anser envist att Geneve Bibeln är överlägsen.

      Jag väljer inte sida i den debatten. Men jag kan konstatera att dessa är de två bästa. Sen får var och en avgöra vilken de tycker är bäst.

      Om det finns en tredje översättning som kommer till den nivå, så får vi undersöka detta. Men jag är skeptisk.

      Radera
  9. Är själv med i en EFKförsamling men känner mig ibland rätt ensam om att tro att Gud har en absolut högsta standard på sitt ord och att därmed inte alla biblar kan vara Guds ofelbara ord
    Psa 12:6-7a
    6 The words of the Lord are pure words:
    as silver tried in a furnace of earth, purified seven time
    7 Thou shalt keep them, O Lord,
    thou shalt preserve them from this generation for ever.
    (KJV)
    Är som att folket inte tycker det är så intressant eller viktigt medan jag inte kan tänka på något annat än att vi dummas ned hela tiden.. Jag tror att Sveriges avfall från tron tog fart ordentligt när vi fick 1917års bibel och med alla andra 'moderna' översättningar som kommer i strid ström och alla är från en dålig för att inte säga korrupt grundtext.
    För övrigt så måste man fälla rätt dom om någon säger sig vara kristen, håller med Soldato Christiano om att SDA är en kult. Det därmed att fira sabbat som judarna, gör att de hamnar i gärningslära och är mycket farligt ute.. Av nåd är vi frälsta.

    SvaraRadera
  10. Jag är inte heller aktiv i nån samfund.Huvudsaken är att man läser bibel o berättar om Jesus till människor.
    Det finns Guds barn i alla religioner.Även i den katolska kyrkan.

    SvaraRadera