fredag 24 januari 2014

100 år med The FED - Intervju med G. Edward Griffin.


På hundraårsdagen sen The FED blev till har den långsamt men ihärdigt lyckats reducera värdet på Dollarn nere till 2-3 cent idag, i jämförelse med vand Dollarn var värd 1913. 2013 är alltså Dollarn värd ungefär 98% mindre än vad den var värd 100 år tidigare. 

Denna dag (julen 2013) valde Finance & Liberty, att intervjua författaren och NWO-forskaren, G. Edward Griffin. Han går igenom vad detta har inneburit för USA. 

Något oerhört viktigt som han också tar upp är varför det är så viktigt att göra sig av denna monster. Jag läser många "anti-NWO" bloggare skriva om att "det är bankerna", "fractional reserve banking", "bankmaffior", "Glass Steagal Act", "bla bla bla". Utan att riktigt tänka igenom vad de säger. 

Fractional reserve banking fanns långt innan The FED, och långt innan någon Centralbank (som The FED, The Bank of England eller Riksbanken) ens fanns. Det fanns också bubblor då. Men då skulle det bara drabba folk regionalt, ibland endast de som förlitat sina pengar hos den enskilda banken som sysslade med fractional reserve banking. Men sedan vi fick Centralbanker, har hela nationer omkullkastats om och om varje gång, eliterna inom BIS, bestämt för att låta en kris ske. Bankmaffiorna är bara korparna som plockar åt sig vid varje räd. Ja, de är kriminella, men de är inte de som styr och ställer. Jag tycker det är viktigt att folk förstår det. 

Risken är annars att folk riktar in sig på privata banker. Och då har vi ett problem. Vanliga privata banker som inte gör så drabbas, och då kan det inte bli några investeringar, eller tillväxt alls. Detta är elitens verkliga mål. Så om du ständigt går till attack mot privata banker så hjälper du eliterna eliminera sin värsta konkurrens. 

Det riktiga problemet är alltså Centralbankerna och inget annat. Det är dom som måste bort, inte de vanliga privata bankerna. Gör de något lagbrott, så ska de lagföras. Privata banker som inte sysslar med fractional reserve banking eller håller på med annat brottsligt, ska inte behövas bestraffas. Låt er inte luras av eliternas antikapitalistiska retorik. Det är giftigt och spelar på era känslor kring orättvisor. 

Det är viktigt att komma ihåg att det var Lincoln som gjorde Washington om till en Korporation under City of London Korporationen. Då fick även en del banker "privilegier" att kunna syssla med fractional reserve bankning. Det var annars ganska sällsynt innan dess. Men det blev ett effektivt sätt, att övertyga folk om att få bilda monstret som man idag kallar för The Federal Reserve System

7 kommentarer:

 1. Attacker på privata banker står oftast muslimer, kommunister och nazister för och det oftast av den enkla anledningen att det är judiska ägare (de 3 gruppernas judehat är så enormt att de inte kan se ordentligt). Sen så är alla de 3 grupperna NWO lojala, de arbetar ju alla stenhårt för att få in NWO. Där nazisterna tjänar som gift för riktiga nationella alternativ (poisoning the well). De 3 grupperna tror att det är de som får styra, men de är alla nyttiga idioter som utnyttjas av TPTB (The Powers That Be).

  SvaraRadera
 2. Privata banker ska vara som andra företag som får konkurrera om pengarna. Staten = medborgarna ska inte som nu gå in och rädda bankerna när det skiter sig. Då får det bli konkurs. Nuvarande system innebär privatisering av tillgångarna och nationalisering av skulderna. Otroligt! Vilket trolleritrick och vi går på det hela tiden. Skrämmande så blåsta och lurade vi är.

  SvaraRadera
 3. Kommentar från Facebook. Jag länkade till en bankgrupp som du borde går med i:

  "Göran Lundgren:Särskilt Per L, men även andra, menar att affärsbankerna bara är centralbankernas förlängd armar i det sammantagna jättebedrägeriet. Vilket bland annat bevisas av att affärsbankerna lånar ut lufttillverkade (dvs falska) pengar som de oriktigt kallar sina egna. Och i lågkonjunkturer "svingar sina svärd" och rånar överbelånade människor på värdetillgångar. Ur det perspektivet måste även affärsbankerna bort. Det räcker med en bank i framtiden, en av staten organiserad bank som verkar i folkets intresse."

  https://www.facebook.com/groups/perlundgren/631530133549397/?comment_id=631532876882456&notif_t=group_comment


  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det absolut dummaste jag läst.

   Det är som att ge all makt till Riksbanken och ha sina konton där.

   Snacka om att centralisera makten hos en liten Elit!

   Det är precis samma bedrägeri som ledde till bildandet av The FED. Att folk aldrig lär sig detta.

   Privata Banker skall lagföras i enskilda fall. Att de kan "svinga sina svärd" vid lågkonjunktur, bör leda till att de lagförs om de begått brott. Privata Banker som agerar riktigt, ska inte behöva straffas för det fel andra gör.

   Men det absolut värsta av allt, är att centralisera makten hos några få i EN BANK med monopolmakt! Detta kommer aldrig att bli "för folket". Precis som Staten inte agerar "för folket", utan för Staten.

   Den som yttrade denna kommentar, lever under föreställningen, att individer måste få offra sig för kollektivets bästa. Det var det som ledde till problemet vi har idag. Hans idéer om att några i EN BANK ska arbeta "för folket" under en monopol, går helt emot människans natur.

   Så har det varit sedan Adam och Eva åt äpplet. Människan är fallen, och kommer inte att kunna bli perfekt. Jag rekommenderar denne att ta en stund och läsa igenom King James Version eller Geneve Bibeln.

   Radera
  2. Enligt http://topinfopost.com/2014/01/22/all-european-newborn-babies-will-be-microchipped-from-may-2014 är det någonting ännu mycket värre som väntar på oss redan i maj än att ha bara en bank. Vi tänkte att ha ett barn till men nu vet vi inte om vi vågar.

   Radera
  3. När man söker med 'microchip newborn europe' eller 'microchip newborn babies' i www.google.se , kommer det upp också flera hemsidor som påstår att nyheten i http://topinfopost.com/2014/01/22/all-european-newborn-babies-will-be-microchipped-from-may-2014 är falsk. MHV, vet Du vad som är sanningen i detta fall?

   Radera
  4. Jag vet inte om det stämmer. Svårt att verifiera.

   Du bör dock se till att skaffa barn i alla fall. Men försök att se till att föda barnet hemma. Se till att mamman får en födelsestol, så hon kan föda hemma, sittandes, istället för liggandes. Liggandes blir mycket mer smärtsamt för henne. Och föder hon sittandes, så har hon även möjligheten att fortsätta att föda fler på ett smidigt sätt.

   Men för Guds skull, försök att undvika svenska sjukhus så långt det går! Hitta på ursäkter, "Vi hann inte", "bilen pajade", eller något i den stilen.

   Radera