tisdag 5 februari 2013

Sossesvinen föreslår familjefientlig politik.

Familjefientliga femiscister lägger fram socialistisk förslag. 
Detta om något som bör tas som en sista varning inför valet nästa år. SAP är ett parti som vi till varje pris måste bekämpa. I deras senaste och kanske tokigaste utspel har de fört fram förslaget om allmän förskola från två års åldern. De vill med andra ord expandera det socialistiska systemet som Alliansen inte vågat göra sig av med. Inte helt oväntat fick de inga kritiska frågor, från varken SVT, TV4 eller Niklas Svensson. (De kanske rent av gick på Niklas 40 års fest).

Expressen släppte dock fram kommentarer. Jag utgår från att de fått plocka bort en hel del kommentarer. Av de omkring 25 kommentarer som Expressen valt att släppa fram, kan vi konstatera att en klar majoritet totalsågar förslaget. Jag hittade kanske två som försvarade sossarna, och typ en som var neutral. Övriga var förbannade och totalsågade förslaget. Jag slår dock vad om att (S)Expressen inte kommer att skriva om någon "läsarstorm" mot S-förslaget.

I första hand, och som de flesta undrar, är hur har de tänkt finansiera det hela? Självklart kommer skattetrycket att höjas om sossesvinen vinner valet nästa år. De ska alltså ta dina pengar för att själva få indoktrinera dina barn. Sossar anser ju att det är statens ansvar att uppfostra dina barn till politiskt korrekta varelser som inte klarar av att tänka fritt. De vill se till att etablissemangets värderingar genomsyrar samhället. Det är det deras socialistiska samhällsbygge alltid handlat om!

Anledningen till varför de förde fram förslaget förklarade S-teknokraten, Magdalena Andersson, var att de har en feministisk agenda, att få kvinnan bort ifrån hemmet för att jobba, istället för att stanna hemma och uppfostra barnen. Ojojoj, hemmafrun är ju så fruktansvärd hemsk va? Det tycker socialisterna i alla fall. De är ett gäng kontrollbesatta, centralplanerande, sociala ingenjörer. Det är därför dom har blivit politiker!

Det är viktigt att vi under valrörelsen ständigt påminner väljare om detta och hur sossarna på så många andra sätt redan skadat det här landet. Som tur är verkar en klar majoritet just nu såga förslaget.Efter att drygt 5 000 läsare nätröstat, så ser ni att en klar majoritet är emot det socialistiska förslaget. 3% är väl tokfeminister, 13% håller med sossarna, 15% vill ha det som det är idag, 51% vill minska vansinnet och 18% vill rent av bli av med det.

9 kommentarer:

 1. Sossarna har tappat greppet om barnen och måste hjärntvätta de från ännu tidigar ålder så de blir duktiga små sosserobotar, inga 50% längre därav den klassiska socialistiska synen "get em while they're young".

  Här ett par framstående socialister (kommunister, marxister, socialister, nationalsocialister (nazis) samma skit i min bok så börja inte gråta för att vi skiter i vilken metod av revolution ni använder, ni har fortfarande samma sataniska mål och Gud kommer krossa er alla, era idioter)

  Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted.
  - Vladimir Lenin

  There are no morals in politics; there is only expedience. A scoundrel may be of use to us just because he is a scoundrel.
  - Vladimir Lenin

  “Think of the press as a great keyboard on which the government can play.”
  - Joseph Goebbels

  Brainwashing in America
  http://www.crossroad.to/articles2/brainwashing.html
  The Soviet System of Control
  http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/soviets.htm
  Deceived by the Dialectic Process
  www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/dialectic.htm

  inte det minsta förvånad, man ska alltid ha i åtanke att en socialist alltid har en baktanke med vad den gör, vi talar trots allt om genuint onda människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "...inte det minsta förvånad, man ska alltid ha i åtanke att en socialist alltid har en baktanke med vad den gör, vi talar trots allt om genuint onda människor."

   Nja... - Soldado Christiano - det är ej kopplat till vänster eller högerpolitik - som jag ser det.

   Radera
  2. Vänster och högervinge på samma rovfågel...

   Radera
 2. S&M kommer att leda landet till en katastrof. Ingen tvekan om att de leker bad cop, good cop men representerar ju Eliten som skiter i ideologi, humanism och allt som är kärt för allmogen. Barnen tillhör inte Staten. Det är upp till föräldrar ifall de skall skicka barn till indoktrinerings centrum. Samhällsfascister vet att hjärntvätt bör ske så tidigt som det bara går. Stacksr våra barn och barnbarn. De flesta kommer att växa upp som i en mardrömsliknande miljö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt bra liknelse det där med "bad cop, good cop".

   Som jag ser det, så kommer M att leka good cop, och tala om för folk allt som skulle hända om bad cop, alltså S, skulle ta över. Men ändå så kommer M säkert att gå med på detta förr eller senare.

   Radera
  2. Tyvärr finns det inte så mycket skillnad mellan S och M+C+Fp i dag särskilt vad kommer till familjepolitiken. M+C+Fp ser ut att vilja behålla det mesta av den s-märkta politiska styrningen av småbarnfamiljers vardagsliv (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2009/02/11/Vardnadsbidraget-ar-bara-en-droppe-i-havet/ , http://www.varldenidag.se/nyhet/2008/05/12/Sa-har-diskrimineras-Sveriges-hemmafamiljer/ , http://www.varldenidag.se/nyhet/2008/05/28/Centerpartiet-och-moderaterna-/ ) och kd ser ut att ge sitt tysta godkännande till detta genom att trots allt stanna kvar i alliansregeringen (se på http://www.dn.se/nyheter/valet-2010/inget-hojt-vardnadsbidrag och http://www.varldenidag.se/nyhet/2008/05/28/Partiledarna-tiger-om-orattvisan/ ) samtidigt som kd undviker samarbete med sd, som vill ungefär detsamma i familjepolitiken som kd säger sig att vilja.

   Radera