tisdag 25 september 2012

Tycker ni fortfarande att GMO är bra för er? Då måste ni se det här.För första gången någonsin har man gjort en studie som visar de långsiktiga effekterna av GMO och Monsantos kända bekämpningsmedel "RoundUp" på råttor. På det sättet är studien som gjordes i Frankrike under Gilles-Eric Seralinis ledning från Universitetet i Caen, och som publicerats i The Food & Chemical Toxicology Journal, som nyligen presenterades på en nyhetskonferens i London, helt unik. Resultatet kan ni se ovan. Forskarna fann att:

* mellan 50% - 80% av honorna utvecklade sotra tumörer vid början på 24:e månaden, med upp till tre tumörer per råtta. Endast 30% av de råttor i den kontrollerade gruppen fick tumörer.

* upp till 70% av honorna (och 50% av hanarna) dog i förtid. Detta skall jämförs med att endast 20% dog i den kontrollerade gruppen.

* tumörerna i råttor, av båda könen, som åt GMO var två till tre gånger större än de i den kontrollerade gruppen.

* de stora tumörerna i honorna dök upp efter sju månader, jämfört med fjorton månader i den kontrollerade gruppen. Forskningsteamet sa att tumörerna var "skadlig mot hälsan på grund av storleken", vilket gjorde det svårt för råttorna att andas och orsakade problem för matsmältningen.

* råttor som drack bekämpningsmedeln "RoundUp" (i nivåer som är lagliga i vatten idag i olika länder) fick en 200% - 300% ökning av storleken på tumörerna.

* råttor som åt GMO samt "RoundUp" led av svåra organskador, inklusive skador i lever och njurar.

I studien matade man råttorna med NK603 som är Monsantos GMO-gröda som odlas i Nordamerika och som importeras in till EU, till länder som England och Frankrike.

För mina läsare som är SD:are, får ni gärna skicka alla dessa bilder till Josef Fransson (Riksdagsman för SD) som tidigare blockerat SD-gräsrötternas försök att få SD att ta en mer GMO-kritisk hållning. Jag vill förtydliga att jag tycker att Fransson gör ett bra jobb i övrigt. Han tenderar att vara klimatskeptisk vilket är bra. Men frågan om GMO handlar om folkhälsan och svenska böndernas framtid. GMO-kritiker inom SD bör inte blockeras eller förlöjligas på samma sätt som Fransson gjorde för snart ett år sedan.

Förutom bilderna får ni även skicka Fransson mainstreem artiklarna från till exempel Daily Mail och The Grocer som tar upp studien. vill ni skicka fler länker om artiklar, studier och information kring just GMO kan ni hitta dem på bloggen Christalbum som lyckats samla en lång rad med länkar i ämnet.

Tänk på att det är det här som svenska medborgare kan drabbas av om GMO-förespråkarna får som de vill. Som konservativa svenskar vill vi också andas frisk luft, dricka rent vatten och äta sund mat, men till skillnad från miljöfascisterna vill vi inte försvåra saker och ting för producenter, företagare och entreprenörer som gör rätt för sig genom att bestraffa dem med helt orimliga miljöregleringar och på så viss skicka alla jobben som vi verkligen behöver till utlandet.


8 kommentarer:

 1. Notera den sluttampen i den här versen:

  Revelation 11:18 And the nations were angry, and thy wrath is come, and the time of the dead, that they should be judged, and that thou shouldest give reward unto thy servants the prophets, and to the saints, and them that fear thy name, small and great; and shouldest destroy them which destroy the earth.

  destroy them which destroy the earth.
  Det här spaljsandet, nefilimskapande, DNA korrumperandet blir inte mycket mer destroy.

  De ligger riktigt risigt till nu, vidare så är det ju ganska uppenbart att dessa tattare som inte ens vet vad allting är för något i Gud's kod, dvs. DNA sitter och experimenterar med det, det i sin ateistiska arrogans där de tror de är så intelligenta.

  Romans ch.1 hela vägen.

  Romans 1:22 Professing themselves to be wise, they became fools,

  detta är ju sinnebilden av fools.
  Som Einsten sade:
  Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.

  Jesus is Savior har en del intressanta artiklar i ämnet:
  Cult Cloning, Transgenics And GM Crops
  It's Just the Beginning of the Nightmare!
  http://jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/Genetics%20Nightmare/coming_genetics_nightmare.htm
  Transgenics and Transvestites
  http://jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/Genetics%20Nightmare/transgenics_and_transvestites.htm
  Spider goats?
  http://jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/Genetics%20Nightmare/spider_goats.htm

  är ju samma skit de höll på med innan floden, chimeror osv.

  Troligtvis är det en av anledningarna Gud kommer bränna hela jorden, det är ju eld som kommer krävas för att rensa bort alla detta Frankenstein-DNA.

  2 Peter 3:7 But the heavens and the earth, which are now, by the same word are kept in store, reserved unto fire against the day of judgment and perdition of ungodly men.

  Men det är så typiskt för speciellt ateister att vara medverkande i sån här skit.

  Psalms 14:1 To the chief Musician, A Psalm of David. The fool hath said in his heart, There is no God. They are corrupt, they have done abominable works, there is none that doeth good.

  SvaraRadera
 2. ...man ska kanske inte omedelbart tro på allt som publiceras:

  http://www.reuters.com/article/2012/09/19/us-gmcrops-safety-idUSBRE88I0L020120919

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart har det här slaget precis börjat. Och Monsanto lär också mobilisera. Inget oväntat. Frågan är dock om vi ska släppa in detta nu. Vid flera tillfällen har man funnit att GMO skadar organerna. Farligast av allt är vad de gör under en längre period.

   Vid tidiagre studier i Ryssland visade det sig att råttornas barnbarn var alla sterila. Om du är beredd att ta risken kanske du vill bli försökskannin. Men det vore dumt om alla Sveriges medborgare plötsligt blev det.

   GMO är förövrigt inte särskillt populär bland Sveriges bönder.

   Radera
 3. Tack för spridandet av informationen om dessa vansinniga psykopaters kamp mot skapelsen och det naturliga.

  Monsanto är ett företag som specialiserat sig på att gå emot allt som innebär natur, liv, frihet, sanning. Ett företag som verkligen har satanismen som affärsidé: krig, kontroll av födoämnen, genetisk manipulering och kemikalier för konsumtion och död. Rense.com har en stor samling artiklar om företaget och detta ämne (GMO).

  Från genetisk manipulering är steget inte långt till kloning. Det finns en hel del som talar för att människor klonats. Raelianerna hävdar att de klonat en människa. Rael har talat i FN; detta är en stark indikation på att "eliten" godkänner dessa brott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi ska tala om Monsanto, så bör vi nämna att de grundades av John Francis Queeny, som var en Knight of Malta. Knights of Malta Orden är den som styr all frimureri med förbindelser till frimurare över hela Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Nordamerika bland annat. Deras lojalitet är till den Svarta Adligheten, Påven och Jesuiterna.

   Radera
  2. Hittade detta om monsanto:
   http://johanbjornsson.blogspot.se/2012/09/den-judiska-eliten-bakom-monsanto.html

   Radera
  3. Rense har kopplat dem till slavhandelsjudarna. Kom ihåg att dessa skulle aldrig kunnat agera utan Admiralty Law (dvs Cannon Law) som råder och styr dagens marknader, och gjorde det också då.

   Slavhandelsjudarna med maranorötter i Portugal och Spanien fick alltså endast utföra sin verksamhet med Vatikanens godkännande och stöd. Likaså slavhandeln i medelhavet.

   Radera