söndag 9 september 2012

Jag är lite besviken på tidningen Nationell Idag.

Nationell Idag är kanske Sveriges bästa papperstidning idag, i alla fall enligt mig. Det var faktiskt genom dem som jag först fick läsa om Bilderberggruppen. Och författaren till den artikeln var en ung Marc Abramsson, idag partiledare för Nationaldemokraterna. Det blev början på en längre resa för min del.

Tidningen Nationell Idag skriver ganska intressanta artiklar och har duktiga skribenter som jag uppskattar. Tyvärr är inte alla så, tyvärr blir det så att vissa försöker driva sin egen agenda. En av NI:s skribenter heter Åke Blomdahl. Och han har länge fått skriva om frågor kring miljö. Vávra Suk har tidigare tillåtit klimatskeptisk information och artiklar igenom, medans Blomdahl varit mån om att se till att klimatalramisternas information och artiklar fanns med. Kanske redaktionen ville släppa fram båda sidorna i den här diskussionen. Bland insändarna kom det in folk från båda sidorna.

Så går det till när man inte avslöjer hela bedrägeriet. Nättidningen Fria Tider gör samma misstag, även om de är tydliga med sin klimatskepiska inställning. De skriver också gärna om Bilderberggruppen. Men aldrig eller sällan lyckas de undersöka vad som försiggår inne på dessa möten. De känner inte till deras agenda och hur de arbetar. De vet bara att det finns en elit.

Och det är därför det går till så som det gick för NI i sitt 30:e nummer för år 2012. Där kommer Åke Blomdahl fram med fallet Richard Muller som byter sida i frågen, från klimatskeptiker till klimatalarmist. Jag har tidigare skrivit om fallet, då det visar sig att Richard Muller inte alls var klimatskeptiker, utan bara någon som eliten skulle kunna använda sig av.

Jag tror det största problemet som alternativ media har, är att de inte går hela vägen, eller ens klarar av att ta nästa steg. I det här fallet gäller det Agenda 21. Vaken(punkt)se är kanske den enda webbsidan (förutom några bloggar) som nämner Agenda 21, där det framgår tydligt varför Bilderberg, Club of Rome (Romklubben) och övriga elitgrupper tillhörande Round Table Groups stödjer klimatalarmismen.

Jag hoppas att de som känner sig träffade av denna blogginlägg tar det här som konstruktiv kritik, om deras verkliga syfte är att bekämpa globalisterna. Men låt mig vara tydlig med att jag fortfarande tycker att NI är en bra tidning. Dock har jag inte lika stora förväntningar som jag kanske hade förut.

1 kommentar:

 1. Man måste komma ihåg att de flesta av dessa är av världen, för hur många av dessa är återfödda Kristna skulle du säga?

  Luke 11:33 No man, when he hath lighted a candle, putteth it in a secret place, neither under a bushel, but on a candlestick, that they which come in may see the light.
  Luke 11:34 The light of the body is the eye: therefore when thine eye is single, thy whole body also is full of light; but when thine eye is evil, thy body also is full of darkness.
  Luke 11:35 Take heed therefore that the light which is in thee be not darkness.
  Luke 11:36 If thy whole body therefore be full of light, having no part dark, the whole shall be full of light, as when the bright shining of a candle doth give thee light.

  Jag menar tittar vi på deras mål så skiljer de sig markant från Jesus mål.

  Vaken i sig är ju någon sorts socialister, springer runt på olika socialistmöten, ABF och liknande skräp, så Vaken är inte ens några jag skulle ha samröre någonsin, studerade de i deras barndom men när det sedan visade sig att de flesta var socialister eller new age så var det bara dra vidare, de var väldigt anti-Kristna också.

  Vad spelar det för roll om någon exponerar när de inte har någon lösning, säg att dessa killar vinner, de tar över landet, sen då?
  De har ingen lösning på människans största problem, hennes syndnatur. Så även om de skulle bygga något "bra" så skulle de störta samman eftersom människor är syndare.

  Det är Jesus som sätter oss fria inte dessa lirare. Vidare så verkar en majoritet av svenska såna här anti-NWO folk vara ateister, de som inte är Satanister bland NWO folken är ju ateister, de är ju på fel sida i den här striden.

  SvaraRadera