lördag 14 januari 2012

Vad händer den 21 december 2012? Del 2: New MadridDet ni ser ovan är en karta, på framtidens USA enligt den amerikanska marinen, som läkt ut. Man menar att det kan ske så pass stora förändringar med det som sker omkring oss att vi inte ens kommer att känna igen USA i framtiden. Det är även tänkt att denna dratiska transformation av landet kommer att tvinga det att helt avveckla sin konstitution och ansluta sig helt till NAU (Den Nordamerikanska Unionen) med Denver som huvudstad.

New Madrid är en liten stad i Missouri. Men på nätet refererar det snarare till det som finns under jorden i de centrala delarna av Nordamerika. Risken är stor att de centrala delarna helt kollapsar. Och att havet från Mexikanska golfen skulle då strömma in. Alltså det numera infekterade vattnet.

Ifall man kommer att använda sig av HAARP-vapen för att åstadkomma sina mål eller om det verkligen kommer att ske ett polarskift i december i år återstår att se. Men följande video gjord av en tysk utvandrare i USA förkalrar detta. Han menar även att man kommer att kunna införa radikala "klimatmål" på grund av detta, så att miljöfascisternas agenda med klimatbluffen kommer säkerligen att förstärkas bland fåren efter en sådann händelse.3 kommentarer:

 1. Mycket intressant! Påminner om Edgar Cayce och hans kartor. Han i filmen nämner Camelot. En informationskanal jag instinktivt inte tycker om. De brukar även ha med Wilcock som säger att han är Cayce inkarnerad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj han tog visst upp Cayce i videon. Otroligt intressant hur som helst.

   Radera
  2. Hehe, ja, fast om jag förstod honom rätt så gillar han inte det heller.

   Radera