tisdag 16 december 2014

Merkel förtalar tyska patrioter!

Samtidigt som Merkel varna för den nya patriotiska tyska rörelsen Pegida, med band till konservativa AfD, så stödjer hon verkliga nazister i Ukraina. 

Merkel har alltså magen att förtala tyska patrioter. Hon säger att det inte finns någon plats för "hets" och "smutskastning". 

Landsförrädaren Merkel som lurade sitt folk senast då de inte fick tillbaka sitt guld, stämplar nu sina landsmän som är kritiska till massinvandringen som extremister, samtidigt som hon öppet stödjer det nazistiska Kiev-juntan i Ukraina. 

Hyckleri utan dess like! 


2 kommentarer:

 1. Samma kvinna som yttrade det här:
  Angela Merkel: German multiculturalism has 'utterly failed'
  http://www.theguardian.com/world/2010/oct/17/angela-merkel-german-multiculturalism-failed

  det går fort i flpip flopparnas land :D

  Men som vi alla vet, när en kvinna styr en nation så vet man att Guds dom faller över den nationen. Kvinnligt styre är ju själva sinnebilden för revolt mot Gud, det är fascinerande att se hur de glömt bort detta och nu kämpar hårt för sin egna undergång. Ännu mer fascinerande är det att Merkel är ledare för något som kallas för Christian Democratic Union (CDU). Hur kan 16 miljoner "Kristna" som röstat på detta parti och denna kvinna som ledare ha missat att kvinnligt ledarskap är en synd? Ska vi gissa på att CDU enbart är ett gäng CINOs? Christian In Name Only, precis som Kristdemokraterna här i Sverige, efter det mer kända RINO (Republican In Name Only).

  Friska tag... :D

  SvaraRadera
 2. Det är självfallet inte en slump vilka som får de mest inflytelserika posterna i Tyskland. Landet förlorade krigen och segrarna bestämmer allt, även om det naturligtvis sker bakom kulissen.
  Angela Merkel är handplockad agent för NWO.

  SvaraRadera