söndag 12 maj 2013

Borgmästaren i Watford laddar inför årets Bilderbergmöte.

Hotellet The Grove blir värd för årets Bilderbergmöte. 


Dorothy Thornhill (LibDems). 
Strax nordväster om London ligger Watford, där den vänsterliberala borgmästarinnan, Dorothy Thornhill från liberaldemokraterna (LibDems), förbereder sig inför årets Bilderbergmöte. Hon är dock inte det minsta orolig för att världselitens agenter kommer att vara på hennes egna bakgård och ge diverse mediemoguler, politiska ledare, industrialister, fackpampar och miljöaktivister diversa uppdrag för att fortsätta bygget för en global kommunistisk världsregering. Nej hon är mer orolig för vilka eventuella protester som mötet kommer att attrahera. Detta säger hon till den lokala tidningen Watford Observer.

Den lokala tidningen kan inte heller anklaga demonstranterna för att vara särskillt våldsamma då ingen arresterades i förra årets möte. Istället kommer man med stämpeln om "konspirationsteoretiker" och nämner även David Ickes desinformation för att misskreditera samtliga övriga tillhörande alternativ media och anti-NWO aktivister. Tidningen talar om massor (crowdes), trots att förra årets demonstranter var knappt 800 pers. Som om de skulle försöka storma Hotellet. Tidningens toner talar tydligt om för oss på vilken sida de står på.

Det är även uppenbart att inte bara byggnaden utan hela området omkring hotellet kommer att spärras av. Så demonstranterna kommer nog att befinna sig en bra bit ifrån själva byggnaden.

Observera ögat längst till höger. 
Ironiskt nog heter hotellet The Grove och ligger i Hertfordshier området. (The Grove påminner som bekant om Bohemian Grove. Vi kanske kan förvänta oss lite homosexuella akter, som de ryktades om i Bilderberg 2011. Det är väl kanske det som får Löfven att känna sig mer hemma). The Grove är i övrigt ett 5-stjärnigt hotell och är bara en 30 minuters körning ifrån Heathrow, vilket gör det både bekvämt och smidigt för landsförrädare och elitens agenter att infinna sig på plats. Hotellet är även bra enligt recensionerna om man gillar spa och golf.

Historiskt sätt går The Grove långt tillbaka i tiden bland brittiska jarlar. 2009 var hotellet kandidat för att bli värd för årets G20-möte. Men det blev inget av det.

Årets Bilderbergmöte kommer att hållas mellan den 6-9 juni (alltså under vecka 23). Det blir precis som i förra året här, då jag kommer att publicera sammanfattande snabbrapporter om information som läckt ut eller som på annat sätt är intressant för oss kring årets Bilderbergmöte. Det kommer att gå till så, så länge jag inte får några förhinder så klart. Så om ni tycker att andra alternativa medier (på svenska) är för dåliga på att bevaka Bilderberg, så är ni välkomna hit.

Här följer en inzoomning av Bilderberg 2013.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar