onsdag 20 juni 2012

Frimurare säger ifrån jesuiterna? Kampen om Argentina mellan P2 och Jesuiterna.Jag fick nyligen ett tips om en intressant artikel. Den är skriven av en Broder Maxi på den spanskspråkiga kristna sidan Espada del Espiritu Santo. Broder Maxi tar upp en intressant teori om vad som nu sker internationellt bakom kullisserna mellan olika mäktiga och hemliga sällskapsorden, som dessutom skulle förklara vad som sker i Argentina just nu. Jag fann den intressant och alla ni som har kvar lite skolspanska bör klara er med lite hjälp från översättningsprogram, om ni vill läsa originalet.

Broder Maxi menar att en tyst strid har pågått de senaste åren bakom kullisserna, och att Argentina nu hamnat i fokus för detta. En efter en har jesuiterna plockat undan P2 (Propaganda Due) frimurarna i land efter land. P2 är den stora italienska frimurarlogen under stormästaren Lucio Gelli, vars inflytande sträcker sig över en massa olika länder. Det är viktigt i sammanhanget att tänka på att Argentina har en ganska stark italiensk prägel av sig. Något som skiljer ut landet kulturellt från övriga latinamerikanska länder. Och det är genom detta inflytande som frimurarna från P2 tog över makten i Argentina efter Knight of Malta-klanen Peron förlorade helt makten på 70-talet.

YPF-Repsol kontroversen som nu blommar är något som härstammar från Menem-regeringens försäljning till Knight of Malta Kungen, Juan Carlos av Spanien. (Något jag skrev om tidigare). Kung Juan Carlos är en tillhörande blodlinjerna under jesuiterna. Nu vill P2 använda sitt inflytande för att få bort YPF-Repsol från Kung Juan Carlos genom att använda sig av en annan Dame of Malta, Cristina Kirchner.

Detta är inget annat än en hämd aktion mot att jesuiterna plockat bort sina lojala ledare i både Italien och Lybien.

Khaddafi har sedan länge varit en erkänd frimurare. Och han har under en lång tid tillbaka i tiden haft en stark lojalitet till P2-logen. I slutändan plockades han bort under jesuiternas NATO-aktion och blev avrättad av franska DGSE-agenter på plats. (Jo, "franska" islamister var på plats för att se till att det hela gick till så som DGSE ville).

I Italien bearbetades den lojale P2-medlemen Berlusconi under en längre period fram tills att han avsattes av EU, och ersattes med den jesuittränade Mario Monti. Det var alltså ingen tillfällighet att en av jesuiternas undersåtar fick ersätta en frimurare från P2-logen.

Med jesuittränade spanske presidenten Rajoy har nu även han satt press på Kirchners Argentina gällande YPF-Repsol-fallet.

I land efter land plockar jesuiterna bort P2:s inflytelserika element. Det har skett i Spanien, Lybien, Italien och nu är det bara Argentina och Brasilien kvar. Återstår att se hur fortsättningen följer.

1 kommentar:

  1. Fiendens olika grenar slåss mot varandra, vi andra kan ta en paus och skratta åt alla dessa dårar.

    Mark 3:24 And if a kingdom be divided against itself, that kingdom cannot stand.

    Vad alla dessa jesuiter, frimurare, kommunister, muslimer, buddhister, hinduer, new age och allt vad dessa Satans söner och döttrar kallar sig, vad de missar är att de tillhör alla samma kungarike och det enda de lyckas göra är att sabotera deras fader Satans alla planer.

    SvaraRadera